Нещо смешно, което децата казаха - 8 тема

• 79 646
  • 758
  •   1
Отговори
# 660
С кашлица съм. След поредното изкашляне си притиснах гърдите поради болката от постоянното кашлене, а малката /на 3 г. и половина/ със звънък глас ме попита: "Мамо, ти умря ли?"  Joy

# 661
Моето от известно време е в такъв период. Добре, че всички си го обичаме и на 4 годинки всичко е простено  Simple Smile (ние живеем в къща и сме много народ у дома). Миналата седмица, посреща дядо си при връщането му от работа: "Дедкооо, искам да те питам нещо. Ти кога ще умреш?" Детенце, какво да го правиш  Crazy

# 662
  bouquet
И аз съм имала подобен разговор за смъртта с баба ми, била съм на 4 години също. Казала съм й, че като умре, нейната стая ще стане моя. И тя горката много се притеснила, много я беше страх от смъртта, взела да ми се кара и да се оплаква на родителите ми, те съответно да ме питат защо така съм казала на баба... А аз съм обяснила, че не виждам проблем:
- Аз й казах, че стаята ще стане моя когато умре, а не сега!  Naughty

# 663
Нов "бисер" на тригодишната ми дъщеря. Вади покупките от торбата и ги назовава: "Хляб, мляко, сирене, брашно, миална вода /минерална вода/". Стига до пакет дамски превръзки и ги изважда с думите: "Памперсите на мама"  Joy

# 664
  • Пловдив
дребният, на 4г... Вижда тампоните ми и се обръща към баща си: "татеее, какви големи тапи за уши... И са опаковани по отделно... Crazy

# 665
  • София
 Разговор с приятелка от днес при взимане от ДГ:
 - Моят татко вчера започна нова работа - хвали се нашият.
 - Моят татко пък има камъни в бъбреците. - споделя момиченцето като е станало дума за татковци.
 Нашият започва гръмко да се смее. (Откъде да знае той, какво е това).
 - Не е смешно, знаеш ли как боли - отговаря приятелката му.

# 666
Като каза татковци..
приятелче -Моя татко кара колата като съзтезател.
моя син-А моя кара самолет/лъжа/.
Играят.След малко приятелчето вижда бяла черта в небето.Която оставят самолетите.
-Такъв самолет ли кара?
-Да.Ама не е неговия.Този е на колеата му.
Самолет в небето обаче не се вижда освен бялата черта.
Да не кажа ,че и двамата смятаха,че самолета се "кара",а не
пилотира.

# 667
  • Пловдив
и аз по темата за самолетите...

Прибирам го от градина и си говорим по пътя...
- Аз като порасна като тати, ще стана човек и космонавт, и ще пилотирам самолет!
- Ще станеш човек? Че сега не си ли?
След кратка пауза: - Ми не. Сега съм дете!
- Ама космонавт ли ще ставаш или пилот?
- Абе мамо... те космонавтите нали трябва със самолет да отидат до ракетите Rolling Eyes

# 668
Моята племенница навремето казваше -Ще стана полицайка ,да карам линейка да лекувам хората.А втора смяна
ще съм фризьорка.

# 669
Синът ми търчи с едно списание за коли при дядо си и казва:
- Дядо, ще ми купиш ли тази кола? (беше някакво БМВ)
- Еее, ама тя е много скъпа. Ти на 4 г. ако караш такава кола, като станеш на 30 г. какво ще те правим? - шегува се дядо му.
- Тогава ще ми купиш ракета. - отговаря дребния.  bowuu

# 670
# 671
Включвам се с реплика от 1994-95,дъщерята на наше приятелско семейство около 4-5 годишна рецитира стихче от детската градина : "Аз обичам тати, с обич най-голяма,той ме е родил,той ме е кърмил...". И други деца са плакали вместо за мама, за тати ,ама това...

# 672
  • Германия
О, и аз се включвам със стихотворение от детската градина:
Осми март е ден на тати, и на двете му жени.
На комшийката, от среща, дето братче ми роди!  hahaha
(Моето виждане по темата е, че повечето такива изказвания са подучени от самият тати:))

# 673
О, и аз се включвам със стихотворение от детската градина:
Осми март е ден на тати, и на двете му жени.
На комшийката, от среща, дето братче ми роди!  hahaha
(Моето виждане по темата е, че повечето такива изказвания са подучени от самият тати:))
В моя случай не е!!! Твоето стихотворение кой Го е казал?

# 674
  • Sofia, Bulgaria
Понеже наближава Коледа: "Зная, зная всичко аз. Ти не си бил Дядо Мраз. Ти си оня чичко дето, щипка мама по д*пето. А когат го няма татко, си я гушка слаааадко, сладко" tooth

Общи условия

Активация на акаунт