ЮНИ чакаме с нетърпение, да си видим малкото творение - тема 3

• 22 348
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Разбирам те, има такива невежи доктори наистина, които са си с разбиранията от преди 100г. Ако нямаш записан час никъде и си от София, най-добре отивай в Майчин дом, там приемат без час и правят и ехографа и взимат кръвта, което е БХС.
http://genetika.maichindom.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%86%D … 0%B8%D0%BD%D0%B3/

# 121
  • Варна
Не от Варна съм,но ще се поразровя и ще питам каде мога да отида.Благодаря ти вс епак  Peace

# 122
На 1стр. има линкове за Варна, а и има Майчин дом и там, доколкото знам:
http://maichindom-varna.com/bg/obstetrics.html

# 123
babyd0ll,
благодаря за отговора. Аз си мисля, че е от бременността, защото започна от скоро. Иначе преди известно време си пусках много изследвания, включително и за щитовидната жлеза и всичко беше наред. Надявам се да е нещо временно. Може и от ниско кръвно да е, знам ли? нямам представа как ми е. newsm78

# 124
Тhe same myself, моите не са мокри постоянно, имам си нормалното, но това ми направи впечатление, че беше бяло като крем, а не безцветно слузесто, и не се повтори повече и се чудя да не е откъдето се понапънах малко в офиса.

За първа страница, аз редовно я следя Simple Smile и нямам търпение да започнем да вписваме момчета или момичета Simple Smile

# 125
Didi_happy Мерси за отговора
Изскочи ми друг въпрос - уж си взех направление от личната (тип 9) , но гинеколожката ми каза, че то покрива само 2 ултразвука през цялата бременност .. и при вас ли е така ?

# 126
Момичета, в цял свят, ако бременността не е рискова, ЖК включва само 2 УЗ. България няма как да е изключение, като се има предвид положението на здравната ни система.

# 127
Момичета ,я споделяйте проличаха ли ви вече тумбачетата?Мойто  взе да се подава-другата седмица завършвам 3-тия месец,не е ли рано още?И съм 1,5 килограма +.

# 128
Aз не съм мръднала нито на корем, нито на килограм, нито на гърди. Не че бързам, но вече започнах да се чудя ок ли съм  newsm78

# 129
Аз бая съм мръднала, но на фона първо на двете хормонални стимулации и всичките хапове след това, второ и на факта, че гаденето ми минава единствено с ядене, не съм и очаквала друго  Mr. Green
Кой попита - т.нар. "ранен скрининг" включва ФМ и БХС. ФМ - ехографски преглед, по време на който се измерват различни части от анатомията/физиологията на бебето, а БХС - кръвно изследване за някои хромозомни аномалии на плода.
И да, по ЗК ни се полагат "цели" 2 ехографски прегледа за срока на бременността.

# 130
Да ли ми личи  Shocked
Гърдите ми са като на Памела Андерсън  bombs все едно не са моите  newsm78
а коремче и аз имам вече и не мога да го гълтам  Simple Smile Лошото е че не съм казала на всички,а почва да ми личи вече,но ще се правя още няколко седмици  Whistling на разсеяна.Не знам как да качвам снимки и да ви покажа  preggo но и не ходя много често до тоалетната и може и от това да ми е подут.

# 131
Момичета ,я споделяйте проличаха ли ви вече тумбачетата?Мойто  взе да се подава-другата седмица завършвам 3-тия месец,не е ли рано още?И съм 1,5 килограма +.

ветка, ти си няколко дни преди мен.

Аз бях ето така на 26.10:

и ето така на 9.11:

не виждам разлика, но определено ми личи Simple Smile

# 132
Ехаа, аз си мислих, че моето коремче е голямо,....Но RosaAmber направо ме изуми  Grinning Много е сладко  Hug. Сигурна ли си, че няма две бебчета вътре?   twin_neutral

# 133

ветка, ти си няколко дни преди мен.

Аз бях ето така на 26.10:

и ето така на 9.11:

не виждам разлика, но определено ми личи Simple Smile
Ихаааа,RoseAmber,аз съм по-скоро като на първата ти снимка от 26.10 и си мислех ,че ми е голямо тумбачето,бравос!!!

# 134
Ехаа, аз си мислих, че моето коремче е голямо,....Но RosaAmber направо ме изуми  Grinning Много е сладко  Hug. Сигурна ли си, че няма две бебчета вътре?   twin_neutral

Благодаря Simple Smile

Laughing ами поне последно беше само едно и едно сърце чухме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт