ЮНИ чакаме с нетърпение, да си видим малкото творение - тема 3

• 22 348
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте мами Simple Smile Доста съм и поизпуснала, но сега съм болничка и си стоя вкъщи, та поне с четенето ще понаваксам  Hug

RoseAmber, страхотно тумбаче Simple Smile

# 136
Благодаря Simple Smile личи ми доста, затова и няма как да крия вече в офиса.

За качването на снимки, аз го правя през imageshack.us, но иска регистрация.

# 137
Аз съм качила малко кг около 1.5, но съм доста наедряла цялостно. Бремеността ми е абсолютна тайна за момента и ходя само с широки дрехи. Не излизам много и засега не съм заподозряна или поне така си мисля  Simple Smile

# 138
Аз съм качила малко кг около 1.5, но съм доста наедряла цялостно. Бремеността ми е абсолютна тайна за момента и ходя само с широки дрехи. Не излизам много и засега не съм заподозряна или поне така си мисля  Simple Smile

Аз не знам колко точно съм качила, защото реално имам сносен кантар от миналата седмица, той показва 64кг (което е ок, защото съм 173 висока). Аз попринцип напълнях едни около 7кг преди да забременея, така че сега не ми се струва да съм качила много, а ако съм то е не повече от 1-2кг.

# 139
RoseAmber доста ти личи  Whistling
Да не би да си нисичка? Четох някъде, че големината и формата на корема зависи до голяма степен от височината на майката. И така ,когато мама е ниска, бебе излиза напред че да има място за всичко в коремнота кухина  Mr. Green

Всъщност ти си писала Peace
Явно не е това Peace
Важното е че е готино Heart Eyes

# 140
И на мен доста ми личи вече.Казват,че при втора бременност проличава по-рано уж,ама и аз доста хапвам да си призная.Направо ужас  EmbarassedНе съм гладна,но по цял ден нещо ми де яде.

# 141
Да ли ми личи  Shocked
Гърдите ми са като на Памела Андерсън  bombs все едно не са моите  newsm78
а коремче и аз имам вече и не мога да го гълтам  Simple Smile Лошото е че не съм казала на всички,а почва да ми личи вече,но ще се правя още няколко седмици  Whistling на разсеяна.

Това точно все едно аз съм го писала  Joy
Е, не са като на Памела, но са два пъти по-големи, ужасно твърди и мнооого болящиииии  #Cussing out
Коремът се подава все повече с всеки ден, вече ми е трудно да го крия  Blush

# 142
Ехаа, аз си мислих, че моето коремче е голямо,....Но RosaAmber направо ме изуми  Grinning Много е сладко  Hug. Сигурна ли си, че няма две бебчета вътре?   twin_neutral

Благодаря Simple Smile

Laughing ами поне последно беше само едно и едно сърце чухме Simple Smile

И моето е голямо,но не съм сигурна дали не е от яденето на филии и тестени неща  Laughing ,а е от бебето.Още от сега се чувстам дебела,пък не знам до края какво ще е

# 143
Вижте какво клипче намерих в нета.Мисля че е доста интересно http://www.moetodete.bg/zdravni-novini/izmisliha-metod-za-kupane … rodeni-video.html публикувам го сега защото ще го забравя.

# 144
Оле, колко хубави тумбачета... обаче още повече ме стресирахте, моя корем е плосък като дъскичка  #Crazy

# 145
Тези, на които още не им личи - не се притеснявайте, всяка бременност е различна. Аз гледам на този линк: http://pregnancy.about.com/od/pregnancycalendar/a/pregnancy-photos.htm

там има снимки на бременни коремчета от всяка г.с. и аз с там си сравнявам. Обикновено при втора бременност личало от по-рано, но като гледам е строго индивидуално. Аз си мислех да не би нещо да не ми е наред, че толкова от рано ми личи толкова много, но като гледам за моята седмица това е напълно нормално Simple Smile а пък и на последния преглед ми казаха, че вървя с цели 6 дни напред и бебето беше 3см, предполагам, че към днешна дата вече е поне 5см Simple Smile ще разбера на 19ти Simple Smile

# 146
RoseAmber  Hug много полезен линк. И на мен ми е втора бременност може пък найстина през втората бременност повече да личи.

# 147
RoseAmber Определено личи. На мен ми личи много обаче е някак си високо....  newsm78 не е като твоя ... На всяка е различно. В петъка бях до болницата и се заговорих с една бременилка като нас.... и от дума на дума ме пита в кои месец съм като и казах стоя и ме гледа поне 1 мин така  Shocked без дума да каже. И отговори че мислела че съм към 5 месец  hahaha Joy А тя е в 5-ти и е плоска няма грам коремче. И аз стоях и не вярвах като ми каза.

# 148
  • Варна
На мен корема ми е плосък,даже съм отслабнала.Единствено гърдите са ми огромни,вече трябва нови сутиени да купувам  Shocked Но макар че нямам корем,дънките ми дразнят,дори колана на колата си отпускам постоянно,просто изпитвам някакъв дискомфорт. Confused

# 149
Здравейте отново, хайде и аз да се присъединя в новата темичка Simple Smile Станала е страхотна!
Аз вече съм си в къщи  newsm44 След няколко дни в болницата и нашарено дупе от инжекции но-шпа всичко е наред Simple Smile Сега си имам бавачка за бебе, че да не го вдигам толкова и ще се пазя малко повече, че в болницата не е особено приятно.

Страшна тема сте подхванали за коремчетата  Laughing И на мен с първата бременност доста късно ми пролича... сега направо си е очевидно. Явно матката вече има история с разтягането и се разтяга повече още от началото...

Общи условия

Активация на акаунт