ЮНИ чакаме с нетърпение, да си видим малкото творение - тема 3

• 22 348
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
didi_happy много е мило това  Hug Аз също много се разчувствам от такива детски излияния Simple Smile
А момичета вие имате ли предърпвания ниско долу ту в ляво , ту в дясно или посредата, мен от миналата седмица ме мъчат тези леки болки , а чак накрая на седмицата съм на преглед.Кога започва да се повдига матката нагоре , да не би да е от това?  Thinking

Здравейте момичета , и при мен има такива болки  и подръпвания .Дори се усещам че като се по натоваря малко повече ,ме заболява корема ...
  Обадих се на док и той ми каза че е е нормално да подръпва ,  и да си почивам повече .точно заради матката.  И имам едно такова кафеникаво течение не е постоянно , но ми зацапва от време на време  .... newsm78 Sick
 Утре сме на преглед , надявам се всичко да е наред ....

# 331
Привет на всички!

И аз утре съм на БХС и нямам търпениеее да видя малкото ми слънчице Simple Smile Стискайте палци всичко да е наред.

За придърпвания - при мен няма такова нещо, в началото имах някъде 7-8г.с. но вече не. Да не кажа голяма дума, но лееека полееека усещам как силиците ми се възвръщат и много се радвам, защото имаше моменти, в които се чувствах буквално като болна - аха-аха да повърна. Все пак успях да не повърна нито веднъж Simple Smile))

За запека - и аз каквото и да пробвам все не става. Вода с мед, прясно мляко, кисело мляко, плодове, онзи ден и някакъв уж прокарващ чай пих - безуспешно Sad Все пак като пропусна 1-2 дни ходене до тоалетната, на третия ден със ставането се настройвам, че днес ще отида, и то вземе че стане  Laughing Понякога пък усещам, че ми се ходи, но уви, нищо не се получава. Имам и адски много газове Sad

А друго, преди няколко седмици майка ми ми подари електронен кантар. И понеже ползвам една апликация на мобилния телефон Woman log pregnancy, и там мога ден по ден да си водя теглото и ми прави диаграма как се променя. И така, както съм се премерила 64.5кг на 8.11, вчера - 17.11 бях 65,6, а днес - 18.11 съм 66.7кг! Това ако е нормално, трамвай да стана! Да ям нещо много - мне, същото количество както нормално, даже имам чувството, че се засищам по-бързо. Чудех се да не е от запека, ама чак пък толкова... Това ако продължава така, до края на бременността ще стана 100кг  Crazy

# 332
didi_happy много е мило това  Hug Аз също много се разчувствам от такива детски излияния Simple Smile
А момичета вие имате ли предърпвания ниско долу ту в ляво , ту в дясно или посредата, мен от миналата седмица ме мъчат тези леки болки , а чак накрая на седмицата съм на преглед.Кога започва да се повдига матката нагоре , да не би да е от това?  Thinking

Здравейте момичета , и при мен има такива болки  и подръпвания .Дори се усещам че като се по натоваря малко повече ,ме заболява корема ...
  Обадих се на док и той ми каза че е е нормално да подръпва ,  и да си почивам повече .точно заради матката.  И имам едно такова кафеникаво течение не е постоянно , но ми зацапва от време на време  .... newsm78 Sick
 Утре сме на преглед , надявам се всичко да е наред ....

Спокойно KYKostova,придърпванията са нормални,а с кафеникавото течение,което ту тръгва ту спира се боря много отдавна...май не му обръщам даже вече внимание и на трите прегледа,на които съм ходила до сега бебо е добре,расте и се развива.Най-много да ти предпишат утрогестан и нош па  Peace

# 333
Момичета и при мен нищо не помагаше за запека.Нито сини сливи,нито мюсли,нищооо....
Преди беше лесно,сутрин цигара с кафе и веднага в тоалетната,а сегаа...трудна работа.На мен също ми изписаха Фрутилакс и да ви кажа не действа като разхлабително,но прави акото  Blush по кашаво за да няма излишни напъвания.Иначе и аз имам много газове,което никога не ми се е случвало преди  Blush

# 334
 anmari83  Hug  Благодаря ти , притеснена съм доста  защото имам 3 загуби преди това  Sad , но ти ме поуспокои ...   До утре ще полудея . Да се моля всичко да е наред  Praynig

# 335
RoseAmber аз също утре съм на ФМ и БХС. Ако всичко е ок ще съобщим новината и на бъдещата кака. Тя е единствената от семейството която още не знае.
БХС къде ще го правиш - в Майчин дом или там където ще правиш и ФМ.

# 336
KYKostova, след 3 неуспеха аз много обстойно бих си поприказвала с доктора дали да не ми включи поддържаща терапия - именно с но-шпа и утрогестан. На какво са се дължали предишните пъти, говори ли ти се на тази тема? Кафеникавото зацапване може да се дължи на много неща, едно от които е прогестеронов дефицит, но може и да е много по-безобидно, разбира се. Аз лично предпочитам да се презастраховам, отколкото да си бия главата в стената след това.

# 337
Добро утро!Да се похваля и аз  Grinning Преди малко се върнах от ФМ и всичко ни е наред.'Перфеткно,едро,спокойно момиченце' -беше заключението на лекарката.

# 338
KYKostova, след 3 неуспеха аз много обстойно бих си поприказвала с доктора дали да не ми включи поддържаща терапия - именно с но-шпа и утрогестан. На какво са се дължали предишните пъти, говори ли ти се на тази тема? Кафеникавото зацапване може да се дължи на много неща, едно от които е прогестеронов дефицит, но може и да е много по-безобидно, разбира се. Аз лично предпочитам да се презастраховам, отколкото да си бия главата в стената след това.

Mometo* - Аз съм бременна с инсеминация ,петата по ред . Аз се бях отчаяла и подготвяхме ин-витро, и чудото се случи с последната процедура . Аз съм със хормонален дисбаланс   , хашимото и поликистоза няма да изпадам в подробности . Имах много тежка стимулация , и съм на една торба  лекарства от първия ден след инсеминацията. А се обърнахме към процедура ,след 2 миседа в различни седмица и една извънматочна бременност ...
   Та  с две думи,  съм на лекарства доста ( няма да изброявам )  , надявам се след 12 седмица да започнем да ги премахваме , но ако трябва ще ги пия през цялото време и  ще стоя на челна стойка ако  каже док , само да стигнем до края и да прегърна малкото си съкровище ...  Naughty Heart Eyes
   Да утре ще си поговорим доста неща има да обсъдим , Много ти благодаря за съвета ...   bouquet bouquet

# 339
RoseAmber аз също утре съм на ФМ и БХС. Ако всичко е ок ще съобщим новината и на бъдещата кака. Тя е единствената от семейството която още не знае.
БХС къде ще го правиш - в Майчин дом или там където ще правиш и ФМ.

БХС при моя си док. Моя час е в 17.30, ще пиша след това. Стискам палци всичко да е наред за вас Simple Smile

# 340
Добро утро!Да се похваля и аз  Grinning Преди малко се върнах от ФМ и всичко ни е наред.'Перфеткно,едро,спокойно момиченце' -беше заключението на лекарката.

Прекрасна,новина karlatx!!!!Дано всички чуваме само такива новини.Аз на 21 съм на БХС.После ще пиша как е минало всичко.
На мен вече спря да ми се гади и да ми става лошо.Само дето много ми се спи.
Поздрави на всички от морето!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 341

Честито момиченце! stork-girl Аууу ... вече имаме едно момиченце  sling и едно момченце sling хи хи.
  RoseAmber и somewhere out there чакаме ви утре с щъркелова новина newsm03
Много се вълнувам newsm51 Аз съм  на ФМ следващия понеделник, нямам търпение да разбера какво е и да тичам на пазар. Е поне едно нещичко де Crazy

# 342
Приемаме с разтворени обятия поздравите от морето!!!
Много се радвам за всички с прекрасните новини от изследванията - дано са все такива... И наистина значи си виждат пола на бебока - дори на момиченцата.
Стискам палци на всички, които имат нужда. Всичко ще бъде наред  thumbsup
Едно въпросче - боли ли ли кръста и от кога е нормално да боли. При мен от една седмица доста се засили, но винаги ми е бил проблемен.
Много усмивки в този слънчев ден на всички  Hug

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 13:18 от Billy_ana

# 343
Момичета възможно ли е на толкова ранен етап да кажат пола на бебето. За миналата бременност не помня кога са ми казали, но определено беше по-късно.

# 344
Възможно е, възможно е, но именно на ФМ, когато оглеждането наистина е задълбочено.
KYKostova , и ти с тежка история, но в нашите случаи докторите си знаят, че трябват много допълнителни мерки и съм сигурна, че ги взимат. Пий си хапчетата, почивай, всичко ще е наред  Hug
karlatx, честита ти девойка   bouquet
И моето гадене отмина, киселините също, време е да се върна към нормалното си хранене. Сутрин се събуждам гладна, ама гладна!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт