ЮНИ чакаме с нетърпение, да си видим малкото творение - тема 3

• 22 348
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Страхотни новини в темата. Все така да е Praynig  Аз днес бях на преглед, но не успяхме да видим пола, другият път.

# 376
Здравейте мами видях че обсъждате симптомите .. Е и аз нямам никакви  Peace слава на бога само се чувствам изморена и ми се спи а и нервна в повечето случаи  #2gunfire ама не се оплаквам.. Незнам с тея нови апаратури вече и по рано може да види пола.. Аз си мислех към петия със сигурност ще разберем а виждам тук че и по рано разбират мамите ..е успех и мн мн усмивки ви желая през хубавия период Simple Smile   bouquet

# 377
Добър вечер на всички мамита!!!
Днес бяхме на ЖК -всичко е тип-топ Simple Smile.
Бебока се въртеше като пумпал-направи два пълни кръга беше страхотно.Още от сега почваме с маймунджълъците май май!! Simple Smile))

# 378
Момичетааааа......... Hug Hug Hug
сега се връщам от доктораааа....бешеее...невероятно!!!Видях ме крачета,ръчички,тупкащооо...сърце,чуството е неописуемо.Мърдаше въртеше се.Вървим със седмица назад,но доктора ми обясни,че е заради дългия ми цикъл,иначе каза че всичко си му е нормално.Сега на 10.12 за ФМ и БХС.Много съм щастливааа.....

# 379
Честито на всички мами който знаят пола на бебчетата си. Много се радвам за вас супер е.... Аз ще трябва да чакам чак към 10-15 декември  Sad И сега ми е много хубаво като чета тези хубави новини.   Hug Hug Hug

# 380
Много се радвам за всички мами с хубави новини, аз на ФМ съм чак на 18.12. А сега да ви попитам, появиха ми се няколко гадни пъпки, имам много силен крем пъпкотрепач:) но дали е редно да се мажа с него? Вие какво мислете?

# 381
Здравейте мамита   bouquet  bouquet  bouquet
Честито на всички с хубавите новини за здрави бебенца, та чак и за пол вече Simple Smile Браво момичета, дано всички скоро се похвалим Simple Smile

И аз имам адски проблеми с кръста и от време на време се мажа с Allga San...Никога не съм се замисляла, че може би не трябва, но сега като видях, че malkoMishe се чуди за крема пъпкотрепач взех да се шашкам Sad
Вие как мислите? И за пъпкотрепача и за кръстосмазвача?

# 382
Супер,толкова много момиченца.Прекрасно,само да са живи и здрави.  bouquet  bouquet
Дай Боже да са живи и здрави Praynig Praynig Praynig Praynig

# 383
  • София
Дубрутруууууу
като Ви чета с новините от ФМ и вече съвсем нямам търпение Crazy а 2.12 еехееееееее Rolling Eyes желая хубави новини на всички с прегледи днес Praynig Peace Hug
KYKostova Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig дай Боже всичко да е наред Praynig Peace Hug
karlatx много се зарадвах на розовите Ви гащи Heart Eyes човек трябва от всичко да опита Peace
somewhere out there ... до сега и с двете бременност в 12 седмица на ранната ФМ са ми казвали пола Peace по принцип преди 14 седмица нямат право да казват на 100% но си зависи от доктора !!,, затова никога не са ми казвали на 100% а Ого беше 90 процента мъж, но като го замери каза 95% а за Яна беше '' много бих се учудил ако не е мома!'' даде ми 99% и каза: ''на втората фетална морфология ще ви дам и последния процент, който сега нямам морално право да Ви дам'' Crazy все пак, личен съвет: имайте си винаги едно на ум и идея и за име за другия пол Rolling Eyes Crazy Whistling
karapeeva83 относно прага на болката ... и зъболекарите. аз имам братовчед зъболекар и бях безкрайно искрена с него, а той се попика да се хили - предпочитам да ида да ме срежат пак пред вадене на нерв - изпитвам панически ужас от болка при зъболекар, но ми е ген Crazy
с пишкането сега е трудно / аз никога не съм имала такова ставане нощем - може би в късните месеци 1 - 2 пъти максимум на нощ и то не редовно Rolling Eyes/ но след като родите ... цял ден може да забравиш да идеш да пишкаш и като седнеш като слон Crazy ужас Whistling
MissDreamy хващай мъжа, сина и багажа и обратно на островите! явно ти влияят по добре - имаш си оправдание Peace Mr. Green Heart Eyes
Желая Ви спокоен, усмихнат и успешен ден и само хубави новини Peace Praynig  bouquet

# 384
Дубрутруууууу

karapeeva83 относно прага на болката ... и зъболекарите. аз имам братовчед зъболекар и бях безкрайно искрена с него, а той се попика да се хили - предпочитам да ида да ме срежат пак пред вадене на нерв - изпитвам панически ужас от болка при зъболекар, но ми е ген Crazy
mrgreen: Heart Eyes

hahaha това все едно аз съм го писала  Blush .Като ходих да ми вадят мъдреца миналата година това казах на  доктора ,че 5 пъти бих родил без упойка пред това да ми вади зъб  Crazy
Абе истината е че при раждане нещата са различни ,прага на болка придобива други граници.  Peace
Някой беше споменал ,че след Биозин Мама е забравил за запека и да кажа и аз от както го пия нямам никакъв проблем  Peace
Браво на всички за хубавите новини,аз съм на БХС в понеделник и също нямам търпение.

# 385
Добро утро и от мен   bouquet
Оххх с тия зъболекари наистина се виждаш в ужасТ.
И аз така като тебе Мики мисля.Все пак като е друг тип болка стискаш зъби и това е, а тука трябва да си с отворена уста.... кофти е .... аз не сядам на стола без упойка.  ooooh!

# 386
Добро утро и от мен!Много хубави новини имаме вече. Peace
И аз да кажа за ходенето до тоалетната нищо не помага,нито мед с вода,нито плодове,абе нищо...  ooooh!
Искам да попитам,някой беше казал , че ще ходи в Фемина на ФМ и БХС,може ли да пише колко е общо цената за двете?Аз при предишната ми пременност ходих там на ФМ,но не ранната.Не си спомням цени.
Другото което се сещам и искам да попитам е някой дали използва Шуслерови соли.Аз давам на малкия като настине ,даже и сега му давам превантивно номер 3 и номер 4 и съм доволна.Личната ми лекарка каза,че били много подходящи да се пият от бременни по време на вирусите и гриповете,но по някаква схема и така не ми даде схемата... Thinking
Лек и успешен ден! Hug

# 387
За ходенето. Нали съм старо куче с бременностите Mr. Green Та си знаех какво ме чака и придвидливо тази есен напълнихме мазето с компот от сливи Laughing  Вечер лягам с компот, сутрин ставам с мляко. Не само, че нямам проблем , но и ще спирам млякото. Ходя по 4-5 пъти на ден за едното и по 20 за другото...  писна ми от WC-то.  24 часово дежуря там.

# 388
Много се радвам за мамчетата разбрали пола на бебчетата си.
Аз на зъболекар трябва също да ходя,но четох че е хубаво да е след 4-5месец.Много кариеси имам за оправяне,но ще изчакам.Мисля да почна да пия зимафлyор

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 10:12 от червенокоса вещица щастлива :-)

# 389
Радвам се за всички, които са разбрали пола на бебетата си.
И аз се надявам на ФМ да ми кажат, но няма да вярвам много, защото когато гледаха дъщеря ми в 12г.с. ми казаха 90% момче, а в 20г.с. го смениха на момиче - мъжът ми бе доста разочарован, а сега е истински баща-мечта на една малка принцеса.
Е, този път и двамата се надяваме на принц, но ще видим  newsm12

Общи условия

Активация на акаунт