ЮНИ чакаме с нетърпение, да си видим малкото творение - тема 3

• 22 348
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
И аз имам все по-силна връзка с тоалетната Simple Smile А за запека, откакто започнах да пия Биозин-мама ( това е лактофорин-подобен на коластра) нямам никакви проблеми.
Честито на мамите, узнали пола на бебето!   bouquet Не е рано, точно обратното, при ФМ е нормално да прогнозират до 80-90% пола. На мен д-р Мазнейкова предишният път, рече и отсече -момче-и позна. Сега съм записана за ФМ+БХС във Фемина при д-р Димитрова на 04.12.2013 и стискам палци.  Много се чудех дали да правя БХС, още повече, че предишният ми път резултата беше потресаваш 1:240  Shocked  и ми причини Ужасен стрес .....а се роди здраво детенце! Но сега на 32г ще стана и реших, че е добре да го направя.
За бодежите и зацапването, още не са спрели. Наложи се да излеза в болничен до края на седмицата, защото положението не иска да се подобри.

# 361
Здравейте, аз малко се позагубих - бяхме на почивка в Смолян - случихме на време, изкарахме си прекрасно.
Но както може да се предположи след отпуска, лудницата на работа е голяма.

Чувствам се добре, но нещо не ми харесва, че килограмите ми започнаха да трупат бързичко - до момента съм +2кг. А пък уж гледам да не се тъпча с буклуци.
Е, все още си нося доста от старите парцалки, но май дядо Коледа трябва да ми донесе новички за бременни Simple Smile

# 362
За пишкането - и преди си ставах по веднъж на вечер, но сега са 2-3 понякога и 4 пъти на вечер и уж не ми се пишка толкова, ама се разбуждам и аз не знам от какво и решавам да отида и тогава осъзнавам, че всъщност много ми се е пишкало  Laughing и ноооон-стоп сънувам, само глупости, но не съм спирала всяка вечер нова прожекция  Crazy През деня - колкото повече течности пия, толкова повече ходя, както си е нормално, но сега на по-чести интервали Simple Smile

Mary_Angel и аз съм решила, в четвъртък влизам в 13г.с., значи и втори триместър, и ще си взема някой и друг панталон за бременни, защото ми писна всеки ден клинове. За килограмите, както по-рано писах, но никой не ме отрази, качила съм от 64,5 на 8 ноември на 66,7 днес  Shocked и това почти без да ям хляб и тестени  Rolling Eyes

# 363
Аз те отразих, RoseAmber, и осъзнах, че явно всеки си носи по нещо в организма и може би не можем да влияем на някои неща. Аз пък съм се спекла, защото незнам доколко е в реда на нещата, че съм 45кг и не съм мръднала нито грам в 11г.с. (а не повръщам). Корема и него никакъв го няма.

# 364
Аз те отразих, RoseAmber, и осъзнах, че явно всеки си носи по нещо в организма и може би не можем да влияем на някои неща.

Явно си много права тук! Simple Smile

# 365
Здравейте всички бременни!!! Grinning
Не съм писала от много време, но честно казано май при мен всичко беше много неочаквано и ме хвана много неподготвена и малко се изолирах от кръга, защото ми трябваше време да свикна с това, което ми предстои!  Rolling Eyes Е, не съм много напреднала в това отношение, обаче май малко съм се чалнала,защото знам, че бебето още не ме чува ( 12 г.с.), но му приказвам нонстоп и го моля да не ми се гади, да не ми отнема жизнеността и да няма апетит за неща, които не обичам! Да ви кажа послушно е- не ми се е гадило, малко ми се спеше и май и двамата много не обичаме месото.
Настъпиха промени- трудно ходене до тоалетна, но това май е в реда на нещата.
Имам само едни дънки, които ми стават, да се радвам ли, да плача ли...
Още не мога да свикна, че не мога да правя интензивен спорт и това ме кара да се чувствам спряла. През почивните дни прекарвам часове в парка, само ходя като шантава и не мога да се натоваря така хубаво!
Видях бебчо предната седмица, спеше, а после започна да прави лупинги( явно много му харесва ).
Тази седмица ми предстоят другите изследвания.
Приемам нещата много спокойно.
Един проблем искам да споделя с вас- не съм много доволна от лекарката, която ми следи бременността. Не съм мислила дори къде искам да раждам, а най-малко пък как. Вие мислите ли по тези въпроси или още е рано?
Още един въпрос- пия витамини комбинирани с фолиева, но си мисля, че проблема с тоалетната може да е предизвикан и от тях, затова минавам само на киселината. Какво мислите вие?

# 366
Здравейте всички бременни!!!
Не съм писала от много време, но честно казано май при мен всичко беше много неочаквано и ме хвана много неподготвена и малко се изолирах от кръга, защото ми трябваше време да свикна с това, което ми предстои! Е, не съм много напреднала в това отношение, обаче май малко съм се чалнала,защото знам, че бебето още не ме чува ( 12 г.с.), но му приказвам нон-стоп и го моля да не ми се гади, да не ми отнема жизнеността и да няма апетит за неща, които не обичам! Да ви кажа послушно е- не ми се е гадило, малко ми се спеше и май и двамата много не обичаме месото.
Настъпиха промени- трудно ходене до тоалетна, но това май е в реда на нещата.
Имам само едни дънки, които ми стават, да се радвам ли, да плача ли...
Още не мога свикна, че не мога да правя интензивен спорт и това ме кара да се чувствам спряла. През почивните дни прекарвам часове в парка, само ходя като шантава и не мога да натоваря така хубаво!
Видях бебчо предната седмица, спеше, а после започна да прави лупинги( явно много му харесва ).
Тази седмица ми предстоят другите изследвания.
Приемам нещата много спокойно.
Един проблем искам да споделя с вас- не съм много доволна от лекарката, която ми следи бременността. Не съм мислила дори къде искам да раждам, а най-малко пък как. Вие мислите ли по тези въпроси или още е рано?

# 367
Здравейте, коремчета  Simple Smile
Първо честито на мамите, минали скрининга, дано при всички има такива страхотни новини  fingerscrossed
Аз няма да се оплаквам от нищо. Спазмите на матката като че ли отминаха вече, сега съм на тема болки в кръста. Радвам се, че нещо усещам от това че съм бременна, че като ви чета и направо не смея да се обадя - ни ми е лошо, ни запек, ни нищо... Само дето още продължавам да пия вода и да пишкам по сто пъти на ден и нощ.
Утре и аз съм на ФМ+БХС за първи път, така че стискайте палци всичко да ни е ок.

# 368
Аз те отразих, RoseAmber, и осъзнах, че явно всеки си носи по нещо в организма и може би не можем да влияем на някои неща. Аз пък съм се спекла, защото незнам доколко е в реда на нещата, че съм 45кг и не съм мръднала нито грам в 11г.с. (а не повръщам). Корема и него никакъв го няма.
Късметлийка  Simple Smile

# 369
Малка грешка! Съжалявам за повторението! Confused

# 370
...
За проблема с кръста - мен напоследък много ме боли ниско долу, сякаш опашната кост и имам като нервни "бодежи" и схващания от въпросната опашка към бедрата. Като ида на лекар ще я питам от какво е това, може би от постоянно заседналото положение, всеки ден на работа по 8-9 часа ...
Ох, аз съм така от месец и нещо вече. Имам остра болка в опашната област. Ужасно боли и нищо не помага. Изпитвам облекчение само след масаж. Нормална ли е такава болка в толкова ранен етап? Хич не ми се иска да пия обезболяващи, но понякога, особено вечер е ужас.
И аз ставам през нощта до тоалета по малка нужда. Много е досадно, никога не ми се беше случвало. Последните 2 вечери изумително не ми се наложи, но за сметка на това спах много неспокойно.
Болката в гърдите си я имам още от преди да разбера, че съм бременна. Някакви идеи дали някога ще отмине? Много "мрън, мрън" се получи, но понякога наистина се чувствам по-скоро болна, отколкото бременна.

Честито на всички мами с чудесни новини  Peace Нямам търпение и аз да науча пола, но като си знам късмета не в 17та, ами в 40та седмица ще разберем какъв е  Laughing

Мда.. и аз имам тези болки около "опашката" и встрани от нея, особено дясно. Вечер е доста трудно, когато си лягам, плаче ми се, ама наистина... Казах на доктора, той каза, че сега е добре да не пия нищо (т.е. да не вземам лекарства за това) и че най-вероятно е от стара травма.
 Но наистина.. ако сега е такава болката, не искам да си мисля по-натам какво ще е  Crazy

# 371
  • UK
Здравейте, не съм писала две седмици, но бяхме на почивка... канарските острови. Вълшебно! Рай! Там ми изчезна всякакво гадене и прочие... обаче сега севърна с пълна сила. Блях Sick ooooh! Да минават още няколко седмици и да забравим за това Peace
Предстоят ми два прегледа: единят ще е тази сряда на 20-ти, а другият ще е скана! на 04-ти декември! Йеее Heart Eyes

Тепърва ще се връщам да ви чета...

# 372
Здравейте момичета   bouquet ,следя хубавата ви темичка от известно време и да се вмъкна и аз във вашата готина компания Wink На 26 години съм,от София,това ми е първа бременност,в 11г.с.,термина ми е на 08.06 .Утре съм на БХС,надявам се всичко да е наред.Доктора каза,че за сега се развива добре. За пола нямам предпочитания,само да е живо и здраво. Успех и лека бременност на всички сладурки  Simple Smile

# 373
Момичета днеска бях при лекаря иследванията са ми перфектни видяхме дори полааааааааааааааа на бебчо и е този за който си мечтая момиченцееее.Сега карам 13 седмица гаденето спря чувствам се мн добре .

# 374
Супер,толкова много момиченца.Прекрасно,само да са живи и здрави.  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт