ЮНИ чакаме с нетърпение, да си видим малкото творение - тема 3

• 22 348
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Не съм правила  Crossing Arms тъй като лекарката каза другия път.. Е като ида ще я разпитам.. Аз не се водя на здравната каса тъй като чакам да пратят от кипър осиг. И стажа който имам докато не дойдат съм безсилна и си плащам за всичко.. Money за това питам как стават нещата.. След като всеки път е преглед набързо тя нищо не ми обяснява и мери  ooooh! но на 27ми ще видим какво  ще стане..благодаря ти за инфото katrin77  bouquet

# 616
Не съм правила  Crossing Arms тъй като лекарката каза другия път.. Е като ида ще я разпитам.. Аз не се водя на здравната каса тъй като чакам да пратят от кипър осиг. И стажа който имам докато не дойдат съм безсилна и си плащам за всичко.. Money за това питам как стават нещата.. След като всеки път е преглед набързо тя нищо не ми обяснява и мери  ooooh! но на 27ми ще видим какво  ще стане..благодаря ти за инфото katrin77  bouquet

Питай за всичко, което не ти е ясно,затова сме тук.Аз съм на ЖК по ЗК и да ти кажа честно моя лекар в Бургас,има най-много бременни от цялата клиника,аз също едва си записвам час за преглед,с няколко седмици напред.И в началото не ми обясняваше много,но говорих с майки които са при него и ми казаха да питам за всичко.Иначе не се обясняват.Аз пък си мислех,че като си на частно и всичко ти е както трябва,все пак доктора е този, който ти назначава изследванията,не ние.Ти от кой град си,ако не си доволна,защо не се посъветваш и да я смениш.
Когато отидеш на 27.11 настоявай да ти направи БХС който се прави сега до 13г.с(той включва УЗ замерване на плода и кръвен анализ )Това вече се заплаща,не е по касата,тук е 70лв.
Разбира се ако държиш да ги правиш,и ФМ може да направиш.Аз моята ще я правя в 18-23г.с.Така се разбрахме с гинеколога ми.

# 617
Katrin77 ти при кой лекар ходиш? Аз се записах по ЗК при Татарова в девата а на частно ходя при Лазарова. В сряда ми е първия преглед по ЗК ще видим какви изследвания ще ми пусне.

# 618
kety_2006,
поздравления за резултатите!  bouquet
Гледам, доста хора са на някаква терапия. Стиснати палци на всички, безпроблемно да стигнем финала.  Hug

muniiiii3,
скоро коментирахме точно ситуацията извън страната. Тук превенцията е много силно застъпена, за разлика от повечето др. държави. Послушай kety_2006, не губиш, ако опиташ задочна консултация. Не вярвам да ти откажат, още повече са сериозни нещата.

# 619
Здравейте и от мен,време е и аз да се запиша в новата тема.Миналата седмица бях на преглед,с бебчо всичко е наред,мърда крачета и ръчички,но за пола  ще знаем другия път.А колкото до предпочитнията моя мъж много иска момиченце,а и аз ,но и на момченце няма да се сърдя.Каквото  е само да е живо и здраво.Термина ми е на втори юни,но времето така бързо минава.

# 620
  • Пловдив
_Hope_,
благодаря и се надявам,независимо от всички трудности,накрая всички да финишираме успешно Praynig

# 621
Благодаря katrin77  Hug
Само да те питам какво е ФК?? Blush иначе съм от благоевград тук няма кой Знае какви специалисти но съм чувала добри отзиви за лекарката при която ходя само че това на бързо не ми върши работа но както и да е като ида ще си поговорим с нея Thinking относно БХС тя каза че ако искам мога да го направя и аз се съгласих ...ем да не те занимавам вече нека видя живи и здрави какво ще стане и пак ще пиша Praynig  Peace
Благодаря за подкрепата  Heart Eyes

# 622
Успявате ли да се храните здравословно? Вкъщи не приемат добре кафявия орис, пълнозърнестия хляб и новите неща. който въведах. Вие успяхте ли да промените менюто?

# 623
Нее Sad на мен все още ми се яде само тестяно и всичко нездравословно:(

# 624
Аз също Sad Мъча се да хапвам здравословно - повече плодове и зеленчуци, но все насила. Вредни работи също не ми се ядат, направо ми става гадно като видя пица, чипс и подобни. Май за сега съм най-голям фен на лещата, а как ми се яде и салатка от марулка... жалко, че още няма истинска по пазара, ще трябва да изчакам началото на пролетта  Grinning

# 625
Промяната в хранителните навици на семейството няма как да стане рязко - дай им време.
При мен пък започна да ми се нормализира апетитът и да ям това, което цял живот съм обичала - готвено и салати. Опитвам се да ограничавам хляба до 1-2 филии на ден (преди изобщо не ядях), типов.

# 626
Здравейте.Да съобщя и аз резултата от скрининга вчера.Бебето е екстра,всичко си му е наред,Димитрова каза,че е момче.ЗА нея отново мога да кажа само добри неща.Нито е крещяла ,нито нищо.Жената е абсолютен професионалист.Обясни ми подробно всичко.Вдигнала е цените само.По спомени от преди три години скринига беше 55 или 60лв.,сега е 90лв+ми взеха още 55 лв. за БХС.Директно във Фемина ми взеха кръв и я изпращат в Майчин дом.Ще очаквам генетичката да ми се обади на 30-ти за да ми съобщи резултатите.Не знам защо сега ги правят и двете неща на въднъж,предполагам за пари,защото при последната ми бременност се сещам,че Димитрова само от данните на ехографския скрининг каза,че риска ми е твърде нисък и нямам нужда от БХС.Сега ми направи без да ме пита.Записа ми и час за Фетална на 10,01 и там цената била 100лв.Също се е вдигнала почти двойно.Но да сме живи и здрави Hug

# 627
На мен също най ми понасят тестените неща, ям и плод-зеленчук, но както казва Краставица, леко така насила.
За хляба, ние от доста време сме на тези малките "Вита" с всевъзможни вкусове, последните дни наблягаме на този "с лимец". Мен винаги ме е притеснявало, че пишат "пълнозърнест", а всъщност изобщо не се знае от какво е направен наистина. Тази "Вита" уж (ама уж), била добра, но дали е истина, кой знае...
Но и аз не ям много хляб, по-скоро ме влекат банчки, питки, ей такива... но гледам сама да си ги правя, не купувам готови, че и тяхната не много ясна...
За кафявия ориз не се бях сетила, много ли е полезен? Ако е така, веднага ще го внедря  Grinning

# 628
Аз се не съм променяла хрнителния режим на домашните .Детето ми е ужасно капризно на храна ,та ако му сервирам кафяв ориз и пълнозърнет хляб ще обяви гладна стачка  Laughing И мъжът ми не го виждам как ще яде такива неща.Моя режим е леко променен , намалих хляба , но си ям пак бял.Старая се да ям повече плодове и зеленчуци.Не ям чипсов и производните им и много рядко посягам към шоколада.  Peace
Иначе определено ме влече тестено  Rolling Eyes , но както съм писала и друг път много ме притесняват кг и този път съм твърдо решена  да кача в границата и да си спестя проблемите.До момента съм 1 + .

# 629
Вие сте добре, аз толкова много обичам боб и леща, но като хапна и отивам да  Sick  Не знам явно не ми го понася стомаха, само от това ми става зле. Дайте ми само плодове. Преди няколко дни си направих собствен рекорд 4 кг мандарини за един ден  Laughing Ям всичко в момента, не е хубаво да све ограничаваме  Naughty хората са казали всичко в добре в нормални количества, не да прекаляваме. Така че хапвайте си от всичко по малко. Всичко ям хляб(но малко, по 2 филии на ядене) чипс от време на време, и да си призная един два пъти в седмицата карам ММ да купува бира, че да пийна една чашка  Embarassed  Аз от малка без хляб и то бял не мога да се нахраня, камоли да е пълнозърнест или някакъв друг. Понеже брат ми е шеф технолог на най големия хлебозавод в страната в Добрич и те правят "Вита" и много други марки .... та не се лъжете  Joy всичко е химия и боя. По са вредни дори и от белия. И аз уча за това и в тестените изделия имам голям опит та и упора за на пред ще е брат ми.  Мен не ме е страх за кг и 20 да кача аз съм си спортист и ще ми е лесно да си ги върна. До сега съм +4кг.

Общи условия

Активация на акаунт