ЮНИ чакаме с нетърпение, да си видим малкото творение - тема 3

• 22 097
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и аз да се запиша в новата темичка Hug
Момемного се радвам че се престраши да се запишеш,знаеш ли от кога те чакам  Naughty Hug
За пола още от както разбрах чувствам че ще е момиче-е може и да не е но няма значение каквото-такова.
За секса-ми и моя мъж май го е страх повече от колкото мен,но от както съм бременна сме се разписали два пъти.За сънищата да и мен ме връхлитат едни ероооотични  Crazy Joy
При последният преглед и нашето съкровище мърдаше даже мъжо е направил клип с телефона зад гърба на доки.Моето БХС ще е на 02.12 иначе се чувствам по-добре вече почти не ми се гади и повръща даже хапвам и месо Simple Smile преди само като погледна мръвки и тичах към офиса ooooh!

# 76
Добро утро, момичета ! Искам да се похваля - вчера бях на преглед и видях малкото чудо . Много съм развълнувана, понеже това ми е първа бременност и всичко ми е ново.. Видях крачета, ръчички ..  Simple Smile Praynig Абее голяма радост. Докторката изчисли, че съм в 11 г.с. и след 2 седмици каза, че можем да направим скрининга, но все още се чудя, ако може някой да ми даде съвет ще съм му благодарна Simple Smile

# 77
Добро утро момичета  Hug
Пие ми се кафе та две не виждам,ама съм на чайче  kaffeetrmker_2

vanchetoo няма какво да се чудиш.Ранния скрининг е за наше успокоение и е напълно безопасен. Заплаща се,не се покрива по ЗК,но ще си го платя за да съм спокоина.Аз лично мисля,че няма какво да губиш,ако го направиш.

# 78
Диди,защо се тормозиш с чай  Laughing Аз кафе пия,сутрин пия едно слабо,после в офиса си правя още едно,и се лигавя цял ден на него.Ниско ми е кръвното и ако не пия и кафе,ще падна някоъде по улиците.Иначе не пуша,алкохол не пия,секс.....чат пат правя от както съм бременна  hahaha

# 79
Ами и аз не знам.Никой не ми е казвал,че не мога да пия кафе ама...аз пък съм обратното на теб.
Имам пролабс на сърцето и имам ускорен пулс,до сега не ми е пречило кафето,но реших да не пия.
Цигарите и аз ги спрях,единствено напоследък ми се пие бира  beer иначе алкохол не пия.
И снощи сънувах Евгени Минчев  #Crazy водеше някво еротично шоу в хотел помня,че беше  Joy
Луда работа с тия сънища направо се учудвам от себе си  Embarassed Blush Embarassed

# 80
Леле колко сте изписали за ден....... браво на вас. Аз с разрешение от доктора си пия 3в1 с повечко вода.... Хубав ден момичета  Hug  bouquet

# 81
И аз си викам че съм само аз с тези сънища чак се будя по среднощ да видя дали е сън или реалност  Shocked

# 82
Евгени Минчев и Тервел Пулев - ще ме уморите  Joy Joy Joy
Аз пък вчера спах от 19:00 до 00:00, след това от 1:30 до 7:10, когато звънна алармата  bowuu

# 83
  • Пловдив
Момичета,да ви се похваля - идвам от преглед.Растем - вече сме 5.44 см.Аз съм в 11 г.с.,но бебо отговаря за 12 г.с.Беше заспал,но доки го поразсъни и взе да мята ръчички,краченца - не беше доволен според мен,че го събудихме.Много ми е трепетно Simple Smile

# 84
Евгени Минчев   водеше някво еротично шоу в хотел   Joy Joy

Ще ме прибиете, колкото до сека, на мен едва сега започна да ми се прави

# 85
  • Варна
Добро утро и днес на всички Simple Smile Относно кафето и аз го спрях от както съм бременна,знам че кофеина предизвиква контракции,но разбира се ако е в по голямо количество, едно кафе на ден не пречи,ама аз все пак не смея  Peace

# 86
На мен темата със секса ми е болна в момента. Хич нямам желание, вечер ми е едно уморено все, гади ми се почти постоянно, а и малкият заспива чак към 11 с триста зора.  Sad

# 87
Добро утро и от мен..   bouquet и на мен кафе ту ми се пие ту не но не смея мн заради кофеина  Naughty  иначе преди две седм бяхме на преглед и чухме сърчицето му в петък пак сме на преглед Heart Eyes дано всичко е ок. Като цяло нямам оплаквания все едно не съм бременна и мн се радвам но пък за сметка на това съм уморена постоянно по цял ден се прозявам и ям  Blush е това е от мен желая ви лек ден с мн усмивки Peace

# 88
Привет и от мен в новата тема  Hug Чудесна е  Simple Smile
Mometo, много стиснати палци и прекрасна бременост ти желая.
Моето гадене няма изглед да спира, направо съм като пребита по цял ден и цяла вечер.
За кафето аз много обичам, но хич не ми се пие сега. А за пола също нямам претенции, вече си имам една девойка, сега само да е здраво и всичко да е наред се моля.
Хубав ден ви желая момичета  Hug Hug

# 89
Добър ден, сладурани!

Почти всяка сутрин се събуждам и са ми изтръпнали ръцете или по-точно пръстите. Случва ли се други мами? през нощта като усетя се размествам и уж се оправя, но всяка нощ ми се случва:(

Относно кафето - аз си пия едно кафенце на ден, но не на гладно, а след като съм обядвала. Реших да си позволя по едно, защото така или иначе не приемам други кофеинови напитки и мисля, че няма да ми навреди едно кафенце.
 Аз още не съм се записала за ЖК. Мисля седващата седмица да го направя. Мислите ли,че е късно? аз май ще си карам само платено.Ама си ме е яд, че сме здравно осигурени, а все плащаме..

Хубав и щастлив ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт