ЮНИ чакаме с нетърпение, да си видим малкото творение - тема 3

• 22 348
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета!!!

уникални сънища  Joy добре че, не помня нищо, което сънувам  Laughing

за секса - ние си правим, малко по-малко от преди, но е разбираемо - в началото се притеснявах малко, също с това ранно заспиване, гадене и прочие не винаги имам настроение  Laughing

много се радвам да чуя, че неприятните ви симптоми вече отшумяват...аз само броя седмиците, са надежда изведнъж да стана енергична, да започна да се храня нормално и т.н.  Laughing ще видим дали така точно ще стане  Joy

Иначе днес бяхме на преглед - бебчо е вече 2,12 см, има си ръчички и крачета, главата му все още е колкото тялото и е като извънземно, но беше много готино да го видим  Mr. Green Първите кръвни изследвания са ми супер, днес пак ми взеха кръв за токсиплазмоза, защото бях забравила предния път да кажа  Embarassed

Хубав ден на всички!

# 91
А аз сънувах, че се целувам със Слави Трифонов  Joy явно има тенденция към известните Simple Smile как точно него е избрал мозъка ми си остава мистерия за мен  newsm78 а в събота сънувам, че съм на работа, и имам някакъв проблем с компютъра, звъня на приятеля ми да ми помогне, той изобщо не ми вдига, и някакси установявам, че не ми вдига защото мачка плодове (?!) и бясна отивам да си купя цигари, и се събуждам супер ядосана, и му го разказвам това, и той ми вика, ти и денонощно и уикендите работиш, трябва да ти вдигнат заплатата нещо  Laughing

А да ви се оплача, преди малко отивам до тоалетната и виждам малко бяло като крем нивеа на бельото, в смисъл гъстичко. Да се шашкам ли? Проверих след половин час, нямаше повече. Чудя се, малко се напрегнах в офиса, 20 минути кляках и ставах и носих някакви не много тежки неща, дали може да е от това?

# 92
Ох,ще ме  съсипете с тези еротични сънища  Joy Ама то подсъзнанието е голяма работа  Laughing

# 93
Я кажете вас на колко седмици ви викат на ЖК ?Мен ме вика след около 3 седмици.Днес ще ходя да му нося изследванията от кръвта и урината,и на консултация съм към 5-6 декември

# 94
Мimka_to  за ръцете на мен скоро не ми се случвало, но обикновено когато се случи е защото ръцете ми са нагоре и са изтръпнали.

За ЖК, и аз не съм се записала още, и мен ме е яд точно същото, че се осигуряваме и плащаме, обаче, вчера чаках около час и половина, за да влезна при личната ми лекарка да ми даде направление. Час и половина! Бременна, с 10 кихащи и сополиви около мен! Е как да се занимавам със ЗК!? Та и аз така, цялата бременност живи и здрави смятам да я мина частно, но ще се запиша на ЖК към ЗК, само за да ми оформят документите за майчинство после. Не знам при кого, но другата седмица съм при моя док и ще го питам да ме прати при някой конкретно само за това по ЗК.

# 95
То4но на 3 седмици или един път в месеца  Naughty се пак не е много хубаво да те гледат често.... Аз нямам търпение да ме пратят на 4д  Grinning

# 96
Момичета, май-накрая и аз видях тупкaщо сърчице. Безкрайно съм щастливa, заради по-дългия цикъл отговаря на 7.3 г. с. с термин 29.06. След 2 седмици отново съм на преглед и консултaция с ендокринолог заради дефицитa на щитовиднaтa. Днес усмивкaтa не слизa от лицето ми

# 97

......
Иначе днес бяхме на преглед - бебчо е вече 2,12 см, има си ръчички и крачета, главата му все още е колкото тялото и е като извънземно, но беше много готино да го видим  Mr. Green Първите кръвни изследвания са ми супер, днес пак ми взеха кръв за токсиплазмоза, защото бях забравила предния път да кажа  Embarassed

Хубав ден на всички!

Аййй колко хубаво е това  Crazy
Наш беб на последния УЗ беше 2,11см, но никой не ми показа нито ръчичики, нито крачета, всичко което видяхме беше едно неопределено петънце...защо така?

# 98
Аз тъкмо чета за БХС към 11г.с. а кога на 4 Д  Heart Eyes

# 99
Я кажете вас на колко седмици ви викат на ЖК ?Мен ме вика след около 3 седмици.Днес ще ходя да му нося изследванията от кръвта и урината,и на консултация съм към 5-6 декември

Червенокоса вещица щастлива Simple Smile аз съм в 8-ма седмица и вече съм записана,мислех си и даже бях сигурна като сверявах с мои приятелки,че е невъзможно да ме запишат по това време,но ето че можело-док не възрази и ме заведе като и занесох направлението от личната.А отделно освен по ЗК се следя и при един друг док,който пък не води консултации,но пък има невероятен ехограф,не съм виждала по-хубави и ясни снимки от неговите.Вчера се зверих там по ЗК докато открия първо бебето и после кое какво му се пада  Joy

# 100
Аз също съм записана на ЖК още от 6 г.с. ,въпроса ми беше по скоро кога и колко често ви викат на преглед  Laughing

# 101
На ЖК ме викат веднъж месечно, но докторът знае, че съм пациентка на Надежда и че там ме следят много по-стриктно, отколкото той може да предложи.

# 102
Аз също съм записана на ЖК още от 6 г.с. ,въпроса ми беше по скоро кога и колко често ви викат на преглед  Laughing

Да и мен по веднъж на месец ми казаха,че ще ме викат

# 103
Ето един полезен линк за прегледите http://www.ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=arti … d=235&lang=bg
Радвам се за всички момичета, имали среща с човечетата си  Hug

# 104
Цитат на: Gaggi
Аййй колко хубаво е това  Crazy
Наш беб на последния УЗ беше 2,11см, но никой не ми показа нито ръчичики, нито крачета, всичко което видяхме беше едно неопределено петънце...защо така?

Gaggi, ние бяхме двамата с таткото и според мен докторката го направи за да се изкефи и той... супер много снимки ни записа, обясняваше ни кое е главата, крачета, ръчички, пъпната връв, гръбнака, сърцето (пусна и да го чуем)...накрая и 4Д включи...като на кино съм всеки път  Laughing

ох, за честите ехографи и аз четох такива неща, но ходя на 2 седмици и много се надявам да няма някакви странични ефекти  Rolling Eyes Не вярвам да има нужда да ме гледат два пъти месечно, но ми е първа бременност и ми е едно спокойно, че ходя честичко... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт