ЮНИ чакаме с нетърпение, да си видим малкото творение - тема 3

• 22 348
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Момичета,пускате ли на бебоците си музика? И говорите ли им? Аз сега слушам с него детски Коледни песнички  Heart Eyes надявам се да му харесват Grinning

# 631
Бебетата започват да "чуват" едва към края на четвъртия месец  Laughing Рано е още.

# 632
Бебетата започват да "чуват" едва към края на четвъртия месец  Laughing Рано е още.

Joy нищоо,аз от по-рано започвам,че да може да се нагодя да си говоря "сама"

# 633
Доказано е че бебето в корема почва да чува около 7-мя месец, но не и по рано.

# 634
Кой ти е източникът на информация?
Моят е този: http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=12&language=13, цитирам "Chapter 42   5 to 6 Months (20 to 24 Weeks): Responds to Sound",
Както и на още няколко места се споменава именно края на 4-5 месец.

# 635
И аз мога да напиша инфо че бебчето може да прогледа и и в 3-я месец. Ми Като отидеш на преглед другия път питай, до колко знам от него 32-33 седмица вече може да чува звуци. И като се роди за това го успокояват звуците от сешоар, прахосмукачка, сушилня и т.н.   Напомням му това когато е било вътре в нас.

# 636
Кристи ти пак ни в клин , ни в ръкав Laughing . Не искам да те засегна ,но  аргументите ти издишат  Blush
Моме и аз като теб съм чела, че към края на четвъртия започват да чуват.  Peace
Анмари важно е ти каква емоция предаваш на мъника ,сега то чува музиката, но през твоите уши и сърце Hug
За кг не ме притеснява свалянето им , от личен опит знам  вече ,че много кг през бременността водят до високо кръвно  ooooh! .С Явор качих 33 кг  и имах високо кръвно от 7-8 месец.Накрая в 38 г.с. трябваше да лежа в болница 5 дни  Tired

# 637
Да бе забравих, че сте по вещи от лекарите  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
В 32-33 седмица вече различава  звуци , а слуха се формира края на 26 седмица до 32-33 вече чува със всеки ден вътрешната кост се развива....

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 17:13 от krissity

# 638
Не сме вещи , а информирани !   Joy  bowuu
Чудя се само как си се сетила точно това да обсъдиш с лекаря си  Thinking
Ама амбицира ме и още понеделник ще си проверя инфото при моя доктор  Mr. Green
Моме я питай и ти твоя и после ще сравняваме кой крив ,кой прав smile3521

# 639
Норе, Момето и Кети, благодаря ви много за информацията и съветите, вслушах се във тях и сега написах един доста дълъг имейл до проф. Кременски, силно се надявам да ми обърне поне той внимание, обясних му подробно ситуяцията, ккто и предишната. Дори като търсех информация за контакти с него попаднах на форум (мисля) към НГЛ в  който самият професор дава отговори на въпроси, свързани с генетични изследвания и т.н. Мисля, че това е доста полезен форум. Благодаря ви отново и стискайте палци с мен, за отговор Simple Smile

И само да вметнз за кафявият ориз видях, че сте писали- наитина е много полезен, обаче такова готвене няма. Бях взела един пакет и докато го изготвих видях голям зор, защото увира много бавно и накрая на мен ми има вид и вкус малко като на жито Simple Smile Ама незнам, може пък аз да съм случила на някакъв бракуван пакет  Simple Smile

# 640
  • Пловдив
muniiiii3,
сигурно ще ти отговори,чела съм,че е изключително отзивчив.Много се радвам,че си писала,цял ден те мисля,много ми се иска всичко да е наред.Дръж ме,моля те, в течение и ако смяташ,че мога с нещо да ти съдействам,съм насреща Simple Smile

# 641
Момичета, ако на някой ще му е от полза освободих час при доц. Димитрова във Фемина на 27.11. Сигурно още не е зает.

# 642
muniiiii3,
сигурно ще ти отговори,чела съм,че е изключително отзивчив.Много се радвам,че си писала,цял ден те мисля,много ми се иска всичко да е наред.Дръж ме,моля те, в течение и ако смяташ,че мога с нещо да ти съдействам,съм насреща Simple Smile

Благодаря ти много Simple Smile

# 643
krissity, ти написа, че е "доказано" и те попитах къде е доказано. Правиш впечатление, че хвърляш някакви твои твърдения, които не отговарят особено на истината, а ги заявяваш с особено категоричен тон. И да, ще си попитам лекаря  Peace
muniiiii3, радвам се, че сме помогнали - затова сме тук и предаваме опита си  Hug

# 644
Момичета,пускате ли на бебоците си музика? И говорите ли им? Аз сега слушам с него детски Коледни песнички  Heart Eyes надявам се да му харесват Grinning

Ние да Simple Smile говорим му и му разказваме разни неща  Embarassed аз вярвам, че е важно, макар и по "медицински да не може да чува".

Общи условия

Активация на акаунт