AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 586
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
  • Sunshine state
Съжалявам,че така нахлувам в темичката ви,но отчаяно издирвах един парфюм,който спряха отдавна. Казва се Pink Suede
В край на сметка писах AVON дали обмислят отново да го пуснат и така.
Фенка съм на парфюма Treselle и на сериите за крака Foot Works.  Peace

# 346
  • София
Хей, как ме подсети за този парфюм, наистина имаше такъв и даже май го имах.

# 347
  • Sunshine state
Беше ми любим на мен и на колежките ми,редовно си го поръчвахме,а изведнъж го спряха..  Sad Надявам се да успея да ги подсетя поне за него с писъмцето си.  Praynig

# 348
  • София
Здравейте, искам да си взема перли за лице, но не мога да реша дали диамантените или озаряващите. Искам да ги използвам като част от ежедневния грим, но ме интересува какъв им е финишът на лицето - сатенен или с видими блестящи частички? На мен ми се иска да няма видими частици, затова моля някой, който има поне един от двата варианта, да удари едно рамо при избора ми.  Hug

# 349
Ако трябва и петиция ще подпиша за връщане на този парфюм,уникален беше обожавах го ако го пуснат ще си взема 5 за запас.

# 350
  • София
Здравейте, искам да си взема перли за лице, но не мога да реша дали диамантените или озаряващите. Искам да ги използвам като част от ежедневния грим, но ме интересува какъв им е финишът на лицето - сатенен или с видими блестящи частички? На мен ми се иска да няма видими частици, затова моля някой, който има поне един от двата варианта, да удари едно рамо при избора ми.  Hug

Мога да дам отзив само за диамантените. Виж тук http://bbrillliantt.blogspot.com/2013/12/avon-diamond-sparkle.html

# 351
  • София
Благодаря, прочетох ревюто в блога ти, намерих линка няколко страници по-назад.   bouquet

# 352
Ако трябва и петиция ще подпиша за връщане на този парфюм,уникален беше обожавах го ако го пуснат ще си взема 5 за запас.

Има резон. Пишете няколко човека. Поотделно, групово...Има смисъл от писането. Ейвънци са отворени към клиентски мнения.  

Аз им писах по няколко в-са в разни анкети, понякога  по в-си встрани от зададената тематика, в-си, които мен ме вълнуват...., но писах и имаше ефект.

Иначе аз не познавам този парфюм Pink Suede, но ви вярвам, че е бил страхотен. Simple Smile Успех.

# 353
  • Sunshine state
Аз още чакам отговор,но наистина нека и други им пишат,та да сме повече. Изключително любезно писмо им написах и се надявам на отговор.  Simple Smile

# 354
Защо на стр.5 на парфюма Тудей отгоре пише "Ново"  newsm78
Бели цветя, хареса ми на търкане, а защо помня кофти отзиви  newsm78 Аз ги омотах май тия  Crazy

# 355
Тудеят си има много фенове, които надлежно си го купуват години наред и не му изневеряват..
  За други, обаче, е задушлив, прекалено траен и натрапчив. В последните месеци се лансира мнението,че сегашният Тудей няма трайността на Тудея отпреди години.
Траен и особен аромат, според мен.  Не съм му почитател, не бих го купила, защото , според мен , е за възрастни жени.
Това казано в резюме.

Трябва  ми мнение за блестящата пудра Колор Тренд.

# 356
  • Пловдив
Тудеят си има много фенове, които надлежно си го купуват години наред и не му изневеряват..
  За други, обаче, е задушлив, прекалено траен и натрапчив. В последните месеци се лансира мнението,че сегашният Тудей няма трайността на Тудея отпреди години.
Траен и особен аромат, според мен.  Не съм му почитател, не бих го купила, защото , според мен , е за възрастни жени.
Това казано в резюме.

Трябва  ми мнение за блестящата пудра Колор Тренд.

Верно май е за възрастни жени. И аз и колежките, които го харесват сме малко над 40. Те двете са точно от тези верни фенове,  нищо друго не пръскат! Аз не мога да го нося повече от 2 дни, бързо му се насищам. Но със сигурност е парфюм, който се забелязва. Не знам каква е била трайността преди, сега според мен е около 4 часа.
А това "ново" аз го приех, че е нов дето има комплект с крем (а може би самия крем е нов, защото не помня да съм го виждала).

# 357
Благодаря, момичета   bouquet

А сега да минем на Селебре Айс  Wink Нещо за него?

# 358
Опс,отново не съм съгласна,не съм ама никак възрастна,но въпреки това Тудея ми харесва и си го пръзкамс удоволствие ,моята приятелка е на същата възраст като мен и също го харесва и си го ползва.Въпрос на гледна точка.А Айса честно казано на нищо не мяса.Особено сега когато навън е студено той просто се губи.

# 359
Аз още чакам отговор,но наистина нека и други им пишат,та да сме повече. Изключително любезно писмо им написах и се надявам на отговор.  Simple Smile
Ще им пиша и аз! Обожавам този аромат, даже имам още една бутилка неотваряна, която пазя като съкровище. Много харесвам и Селебре Айс. За мен е пролетен аромат обаче.

Общи условия

Активация на акаунт