AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 867
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря за отговорите. За мострички няма време, трябват ми за подаръци, а и на тях не може да се разчита за трайност. Спрях се на Infiniti Seduction , за който знам, че е траен от опит и на Black Suede. А за Simply Because можете ли да ми кажете как е?

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 18:49 от teddy.b

# 466
Ооо да, Лукса много ми допадна. Ще го взема и аз, като го хвана на добра цена. Heart Eyes

Форума стана отвратителен, та без желание прелитам из темите... дано скоро го пооправят. ooooh!
Ивче, Лукса го мернах в темата за размяна.

За щастие форума днес изглежда нормално  Laughing.Ако остане във стария вариант ще спра да влизам тук  Tired.Много ми беше грозен и подтискаш изгледа.

# 467
К03 ще има след 27, когато влезе в сила К01.
 Момичета, имам спешен въпрос - Кои мъжки тоалетни води са трайни? И всичко мъжко ли е ТВ или има и парфюми, защото не мога да разбера, в един каталог пише ТВ в друг прафюм. Благодаря предварително!  Hug Peace

На мойте 3 мъже купувам PERCEIVE,INFINITE MOMENT.Хубави и много трайни аромати.

# 468
  • София
С малко закъснение, но пускам обещаната статия за моливите за устни. Надявам се ви бъде от полза.

Статията вижте тук > http://bbrillliantt.blogspot.com/2013/12/avon-glimmerstick-lip-liners.html

# 469
Мимето, Благодаря!

# 470
  • София
Ето и статия за спиралата супер шок мах

Статия тук > http://bbrillliantt.blogspot.com/2013/12/avon-super-shock-max.html

Не останах особено впечатлена, както доста мои познати.

# 471
  • Стара Загора
Аз съм шокирана...преди 3 дни отворих чисто нова Супершок, разпечатах в буквалния смисъл и е като спирала, която е ползвана 3-4 месеца и вече е суха. Не знам такава ли е по принцип. ooooh!

# 472
  • София
Аз съм шокирана...преди 3 дни отворих чисто нова Супершок, разпечатах в буквалния смисъл и е като спирала, която е ползвана 3-4 месеца и вече е суха. Не знам такава ли е по принцип. ooooh!
Като цяло някои спирали на Ейвън са по-сухи като консистенция, но чак като ползвана с месеци не ми се е случвало. Явно си изтеглила късата клечка. Rolling Eyes Много е лошо. Мен пък ми се падна дефектно бижу наскоро - цялото е смачкано.

# 473
Аз ползвам Супершок и не ми се е случвало да я отворя суха, но пък изсъхва бързо в сравнение с други, които съм ползвала.

# 474
  • Стара Загора
Аз ползвам Супершок и не ми се е случвало да я отворя суха, но пък изсъхва бързо в сравнение с други, които съм ползвала.

За първи път попадам на толкова суха и то чисто нова спирала. Имам я от миналата година от размяна, но както писах - разпечатах я преди да я пробвам. 2-3 пъти вземах от нея, но нищо... едва, едва имаше ефект от нея. Tired
В срок е.

# 475
Хм определено нещо не и е наред. Може да е от времето, което е седяла, което е малко вероятно ,защото е била запечатана, а може и така да са я пратили от Ейвън. Случва се.. кофти е , че при теб се е случило. По-добре не я ползвай изобщо.  Peace Hug

# 476
Предната ми изсъхна супер бързо, тази, която току що  отворих също  Confused Явно са я развалили, повече няма да си вземам ейвънска май.
А Супершока въобще не ми хареса на мен съвсем в началото, която пуснаха, много мацаше.

А Драмата как е?

# 477
Случвало ли се е да си поръчате определен брой продукти на вашия консултант и да получите само половината с обяснението, че на следващата поръчка ще пратят и останалите ? На моята консултантка и се случва всеки път !

# 478
Случвало ли се е да си поръчате определен брой продукти на вашия консултант и да получите само половината с обяснението, че на следващата поръчка ще пратят и останалите ? На моята консултантка и се случва всеки път !
може да си дели поръчките?! На мен ми се беше случвало само веднъж, една чанта не била налична и си я получих с началото на следващата кампания.

# 479
Аз в крайна сметка реших да не рискувам с Редките сапфири и си поръчах Перлите, защото си спомних, че преди десетина години съм ползвала рол-он дезодоранта.
Толкова ми харесват Перлите, че тези дни не искам да погледна друг парфюм и май с тях ще изкарам и празниците! Heart Eyes Старомодна красота - медена магнолия, много нежна. Само в началото, докато се "затопли" цветето от кожата и излезе наяве медът, се искат пет минути търпение. Но си заслужава, и още как! От началото до края нищо в този парфюм не ме дразни, не ме боли главата и не ми става лошо, дори в момента, въпреки че ми е леко зле.
Може би това е на път да се превърне в следващия ми "парфюмен подпис."
Още нещо - всички ми правят комплименти за този парфюм, досега това не е било. Другите ми парфюми също са много хубави (според мен), но никой не е предизвиквал такава реакция.
Четох във Фрагрантика и други парфюмни сайтове, че приличал на Pure Poison (Dior), а е създаден преди него. Доколко е вярно, не мога да кажа, защото не познавам Отровата.
Накратко, ако не сте го пробвали, поискайте си мостра. Далече е от съвременния вкус, но може да ви допадне, освен това няма да ухаете като всички останали. Simple Smile
(О, и флакончето е прелестно.)

Общи условия

Активация на акаунт