AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 468
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
 При мен и Nailwear pro също се люпят много бързо...

# 616

Благодаря,момичета за отговорите.

# 617
Момичета, нокторезачката дали си струва? Добре ли реже, ме интересува най-много.. Simple Smile

# 618
Наистина съхнат бързо, но поне при мен се лющи бързо,нетрайни са.
Peace

# 619
Момичета, нокторезачката дали си струва? Добре ли реже, ме интересува най-много.. Simple Smile
Реже, но аз успях да я счупя някак, режейки си ноктите.  Embarassed

# 620

Ако питаш за розовата нокторезачка- да много е хубава. Реже чудесно, не дъвче ... смятама да си купя и още една .... а в К03 има син вариант.

Нокторезачаката обаче по-голямата със сини дръжки беше въпросна. Две се счупиха ( най-слабото им мясно е шишчето което играе ролята на лост ),  а две останаха здрави.

# 621

Ако питаш за розовата нокторезачка- да много е хубава. Реже чудесно, не дъвче ... смятама да си купя и още една .... а в К03 има син вариант.

Нокторезачаката обаче по-голямата със сини дръжки беше въпросна. Две се счупиха ( най-слабото им мясно е шишчето което играе ролята на лост ),  а две останаха здрави.
Точно голямата с дългите дръжки ми се счупи и на мен.

# 622
  • Кюстендил
Както и друг пък съм писала за лаковете - трайността е много относително нещо. При мен какъвто и лак да сложа трае 3-4 дни максимум. Имам приятелка, която е най-големия фен на бързосъхнещите - при нея траят около 6-7 дни. Тя не заменя тези лакове с никои други. Така че, моят съвет е да опитате и всеки сам да прецени, как ще се държи определен лак при него, според собственото състояние на ноктите. Относно бързото съхнене - да, наистина съхнат много бързо.

# 623
  • Варна
Здравейте!
Поръчах си подхранваща терапия с арганово масло без отмиване на стр.5 за 4.99.
Няколко думи за този продукт? Praynig

https://plus.google.com/photos/112755161844152358349/albums/5944 … 55161844152358349

# 624
Здравейте!
Поръчах си подхранваща терапия с арганово масло без отмиване на стр.5 за 4.99.
Няколко думи за този продукт? Praynig

https://plus.google.com/photos/112755161844152358349/albums/5944 … 55161844152358349
На принципа на кристалите за коса е.Това е един от любимите ми продукти и никога не оставам без него Heart EyesСлагам на влажна коса в краищата и мога да кажа, че косата ми не цъфти изобщо и изглежда по-лъскава и оформена Peace

# 625
  • Стара Загора
И аз съм доволна, ползвам го паралелно със серума за сухи краища. От години съм с него всъщност, че терапията я пуснаха по-скоро. Но все пак след 3 месеца косата си има нужда от освежаване, т.е. обиране на връхчета. Като цяло обаче за мен са сполучливи продукти. Ползвам ги заедно със спрея за топлина и детския против лесно разресване - перфектна ми е косата с тях. Друго не и слагам. Crazy
Вчера обаче си взех прословутия стимулант за коса на Икаров и един обикновен балсам, че да я поддържам такава хубава. Mr. Green Годините си вървят и трябва да започна да се грижа повече за нея. Embarassed Laughing

# 626
Наистина съхнат бързо, но поне при мен се лющи бързо,нетрайни са.
И при мен са нетрайни.

# 627
Здравейте , искам да попитам дали някоя от вас има часовник ELENI който го има сега в каталог 2
Трябват ми снимки за да добия представа за самия часовник.
Предварително ви благодаря

# 628
Здравейте , искам да попитам дали някоя от вас има часовник ELENI който го има сега в каталог 2

снимки на часовника няма как да видите преди началото на К02 и то само ако някоя любезна представителкя или клиентка решат да направят и публикуват снимки.
Поради разминаваията в продукцията предлагана от ейвън в българия, русия и украина няма как да бъдат намерени снимки на часовника защото там той не с епредлага въобще в каталозите.

Ето ги техните часовники. Както виждате не са като нашите. Даже тюркоазения часовник е различен от този,който се предлагаше в нашия каталог.

а чантата Елора се предлага едва в К03 и то в топъл кафяв цвят.

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 19:30 от _re_ge

# 629

снимки на часовника няма как да видите преди началото на К02 и то само ако някоя любезна представителкя или клиентка решат да направят и публикуват снимки.
Поради разминаваията в продукцията предлагана от ейвън в българия, русия и украина няма как да бъдат намерени снимки на часовника защото там той не с епредлага въобще в каталозите.

Ето ги техните часовники. Както виждате не са като нашите. Даже тюркоазения часовник е различен от този,който се предлагаше в нашия каталог.

а чантата Елора се предлага едва в К03 и то в топъл кафяв цвят.

Благодаря ти за инфото
мислех си че часовника е присъствал в каталога и преди но явно съм се объркала

Общи условия

Активация на акаунт