AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 475
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • Sunshine state
В такъв случай розовеещото е по-удачен вариант,понеже жълтото придава по-неестествен вид на по-светла кожа.

# 601
  • Стара Загора
Иве,бели следи ли оставя?
Габи,и аз съм със светла кожа и да ти кажа си взимам 1 тон леееекинко по-тъмно от естествения цвят,понеже в противен случай стои като набрашнено,а така някак по естествено ми идва. Не знам твоята точно каква е,но аз бих си взела Light  medium silk. Peace

Да, бели следи. Embarassed Tired

# 602
Здравейте, някой изпробва ли вече новите червила, които ще се предлагат от К2.Дали мога да видя накъде реални цветове?Благодаря.

# 603
Да похваля четката им за коса. Много е хубава и удобна. Направо ми е кеф да се реша с нея. Grinning

Също и крем за ръце с какао. Ухае невероятно и дълго време усещам аромата.

# 604
Здравейте, някой изпробва ли вече новите червила, които ще се предлагат от К2.Дали мога да видя накъде реални цветове?Благодаря.

Отзиви а червилата тук:

http://irecommend.ru/content/pomada-avon-sovershenstvo

http://irecommend.ru/content/gubnaya-pomada-avon-sovershenstvo

# 605
Да похваля четката им за коса. Много е хубава и удобна. Направо ми е кеф да се реша с нея. Grinning

Също и крем за ръце с какао. Ухае невероятно и дълго време усещам аромата.

Peace

# 606
  • Стара Загора
Чудесно, аз си поръчах точно тази четка - дано е добра и за моята коса.
А и на крема с какао се чудех, но имам доста за ръце и избрах да е този за лице. Надявам се да става. Laughing

# 607
Аз си поръчах крем за ръце с какао. Хубав е , попива бързо, но не мирише толкова на какао , както в каталога, а аз именно заради аромата го поръчах.  Grinning

# 608
  • София/Севлиево
Суфлето за тяло и аз го пробвах и остава следи, обаче най-гадното беше като отидох на басейн намазана с него (бяха минали няколко часа от нанасянето му) и след като влязох във водата после излизайки цялата бях побеляла...Но аромата му много ми харесваше, а също и скрабта за тяло с лотуса, но вече май ги спряха ... Някой пробвал ли е новата серия с белия чай?! Преди имах старата и много ми харесваше, но за новата се колебая...

# 609
И аз като съм се мазала и на следващото къпане,като излезна от банята съм бяла,но въпреки това тази серия ми е любимата и ми е гадно,че я спряха,някой евентуално да знае дали ще я върнат?

# 610
  • Стара Загора
И аз като съм се мазала и на следващото къпане,като излезна от банята съм бяла,но въпреки това тази серия ми е любимата и ми е гадно,че я спряха,някой евентуално да знае дали ще я върнат?

А аз се чудя защо целите ми ръце бяха като варосани и сухи след банята вчера, ето от какво било. ooooh!
И на мен ужасно ми харесва аромата му, наскоро взех и ексфолианта от нетната, но още не съм го отворила. Сега се чудя как да го ползвам това масло, че да не си цапам дрехите. Освен лятото и да ходя гола. Joy

# 611

А аз се чудя защо целите ми ръце бяха като варосани и сухи след банята вчера, ето от какво било. ooooh!
И на мен ужасно ми харесва аромата му, наскоро взех и ексфолианта от нетната, но още не съм го отворила. Сега се чудя как да го ползвам това масло, че да не си цапам дрехите. Освен лятото и да ходя гола. Joy

Ми аз когато го ползвах лятото само краката ми ставаха бели,ръцете и гърба не,но там като че ли слагах по-тънък слой,може би ако се слага в по-малко количество няма да става така newsm78

# 612
Привет,дами! Споделете мнение за бързосъхнещите лакове за нокти.Действително ли са бързосъхнещи за 30 сек???? А дали са трайни????

# 613
Бързосъхнещите лакове наистина съхнат бързо, НО не след дълго се сгъстяват и стават едни лепкави и неизползваеми (моят стана такъв след като изразходих 1/3 от лака). Не бих повторила.

# 614
Наистина съхнат бързо, но поне при мен се лющи бързо,нетрайни са.

Общи условия

Активация на акаунт