AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 529
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Колебая се за Treselle, всички го хвалят, но пък и всички хвалеха Тудея, а на мен не ми допадна. Мирише ми много на липа, и не ми траен.

Тресела пък отдавна не го бях мяркала, няма го и в следващия каталог.... newsm78

С Treselle няма да сбъркаш,аз така се чъдех newsm78,поръчах си го и не съжалявам.Препоръчвам го с 2 ръце.

# 586
Колебая се за Treselle, всички го хвалят, но пък и всички хвалеха Тудея, а на мен не ми допадна. Мирише ми много на липа, и не ми траен.

Тресела пък отдавна не го бях мяркала, няма го и в следващия каталог.... newsm78

С Treselle няма да сбъркаш,аз така се чудех newsm78,поръчах си го и не съжалявам.Препоръчвам го с 2 ръце.

# 587
Здравейте! Моля за съвет относно сенките от серията Luxe? Аз лично от другите им сенки не съм доволна, имам 2 комплекта от тези, които са по 4 цвята. Сега трябва да взимам за подарък, затова се чудя дали Luxe не са по-хубави.

# 588
  • София/Севлиево
Преди години на  Treselle имаше душ-гел и лосион за тяло  си спомням, че ги бях взимала за подарък на сестра ми, дали още ги има?Много ми харесаха тогава...

# 589
  • София
Веднъж си поръчах Treselle и не бях доволна,защото не е траен.Аромата ми допада,но заради липсата на трайност не бих си го поръчала отново.

# 590
  • Sunshine state
При мен пък трайността бие всички други парфюми,които съм ползвала до момента. Странна работа,но сигурно зависи и от самата кожа.  Wink
Аз да ви кажа,че в край на сметка поръчах един заглаждащ околоочен крем от серията Youth Minerals на Solutions. В предната брошура бе на по-изгодна цена,ама който е блял като мен и не се е сетил,така е.  Grinning Реших,че нямам нужда от толкова силен крем и за това си поръчах по като за моята възраст и състояние. Благодаря ви за съветите!  Hug

# 591
Здравейте! Моля за съвет относно сенките от серията Luxe? Аз лично от другите им сенки не съм доволна, имам 2 комплекта от тези, които са по 4 цвята. Сега трябва да взимам за подарък, затова се чудя дали Luxe не са по-хубави.
Много ги харесвам, ползвам една лилава палитра Luxe. Купиха ми и една за чужбина. Имат и огледалце в кутийката.

# 592
Някой дали има впечатления от Avon Love от демото? Чудя му се, ама нещо не ми достига куража  Mr. Green

# 593
Иска ми се да си взема онази палитра четворка, която е на 7лв, обаче не мога да си харесам нищо друго от следващите страници... И се чудя какво да правя. Thinking Накрая ще взема сигурно гланц, който пак ще се окаже тотално различен цвят от моите очаквания.

# 594
Здравейте, харесах си пудра от серията LUXE.Но се колебая кой цвят от двата FAIR SILK  или Light  medium silk е за светла кожа.Много ще ми е полезна вашата помощ.

Последна редакция: сб, 11 яну 2014, 17:28 от gabrielagaby

# 595
  • Стара Загора
Направо съм в шок. Днес отворих суфлето/маслото за тяло с лотос от Спа серията. Аромат, консистенция - чудни, но след като се намазах и изсъхнах, реших че е време да се облека. Да обаче то цапа яко. ooooh! Тъмните дрехи /черните най-вече/ стават недей си игра. Какво да правя се чудя? Tired

# 596
  • Sunshine state
Иве,бели следи ли оставя?
Габи,и аз съм със светла кожа и да ти кажа си взимам 1 тон леееекинко по-тъмно от естествения цвят,понеже в противен случай стои като набрашнено,а така някак по естествено ми идва. Не знам твоята точно каква е,но аз бих си взела Light  medium silk. Peace

# 597
  • София
момичета имали някъде хубави суочове на червилата от серията Luxe

# 598
Иве,бели следи ли оставя?
Габи,и аз съм със светла кожа и да ти кажа си взимам 1 тон леееекинко по-тъмно от естествения цвят,понеже в противен случай стои като набрашнено,а така някак по естествено ми идва. Не знам твоята точно каква е,но аз бих си взела Light  medium silk. Peace
Да права си, но все пак коя от двете е по-светла.Щом са два вида, означава, че едната е за светла кожа, другата за тъмна.Аз съм в питанка коя коя е, защото едната в каталога изглежда розова, а другата жълтее. newsm78

# 599
момичета имали някъде хубави суочове на червилата от серията Luxe

тук

http://irecommend.ru/content/pomada-avon-luxe

Общи условия

Активация на акаунт