AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 563
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Със зелената капачка е Серума за сухи краища /нещо от рода на кристалите за коса/. Изключително добър продукт. Използвам го на влажна коса, само в краищата и мога да кажа, че наистина косата ми не цъфти, както преди. Препоръчвам го и на приятелки, които също са много доволни.  Peace

Oo, благодаря за отговора, vaniu6eva! Значи сигурно ще поръчам и този комплект.. ех, нещо съм се вманиачила по Avon този сезон. Grinning Rolling Eyes

# 571
  • София/Севлиево
Аз пък имам 1 молба-препоръчайте ми дневен крем за лице , който не е гел за 30 годишна е ( за мен Simple Smile ) ,кожата ми е мазна към смесена и много чувствителна. Мислех да си взема този на ANEW 25+ , но е гел-крем, а с тях се чувствам крайно некомфортно...

Иначе ползвам продуктите на AVON още от далечната 2000 година и досега не съм имала разочарования , с изключение на един крем за лице с мед и мляко май беше на Naturals , който ми беше подарък и в крайна сметка го ползвах за ръцете си.А любимата ми серия е на Planet Spa с минерали от мъртво море.

А за боите за коса какво ви е мнението?

# 572
Здравейте,дами!Препоръчайте ми хубав дневен крем,който да използвам с нощния с черен хайвер от серията Планет Спа?На 39г.съм с нормална кожа.

# 573
  • София
За лице препоръчвам голямата семейна опаковка/400гр./ за ръце,лице и тяло.Лично аз съм много доволна.А ако поръчвате и от Орифлейм там кислородния е много добър.Аз съм на 38г. със смесена към мазна кожа.
Ето този:https://www.google.bg/search?q=avon+krem+400+ml&rlz=1C1PRFA_ … 40557%3B316%3B316

# 574
  • Sunshine state
А аз искам да попитам дали двойният околоочен крем на Аню Клиникал е подходящ за мен? На 28г. съм и нямам никакви бръчки,само фини линии,които ми се ще да започна да третирам с нещо. Не е евтин,а ми се иска да си го поръчам,но не и да е прекалено силен за мен.Не пише възраст и за това питам. Другото,което искам да знам е дали червилото от серията 'Кис ен го' на Колортренд цвят 'Sugar lips" е достатъчно наситено като цвят. Искам някакъв наситено розов,бонбонен цвят,който да си личи,а не само да придаде цвят на устните. Ако има и друго такова червило,моля препоръчайте.  Praynig

# 575
Колебая се за Treselle, всички го хвалят, но пък и всички хвалеха Тудея, а на мен не ми допадна. Мирише ми много на липа, и не ми траен.

Тресела пък отдавна не го бях мяркала, няма го и в следващия каталог.... newsm78

# 576
  • Sunshine state
Аз съм фен на Трезел и да ти кажа няма как да те убедя да си го вземеш..  Laughing Тудея е по-тежък някак си,докато Трезел има свежи нотки и е изключително траен. Обикновено парфюми не траят на моята кожа дълго време,но той издържа до над 8 часа. е се поливам с него и пак си е дълготраен. Пробвай с мостра и ще разбереш дали ти харесва. Ако можех да ти дам да подушиш капачката..  Flutter Simple Smile

# 577
Ааа, на теб ти вярвам, ще го поръчам  Heart Eyes

# 578
  • Sunshine state
Еее,благодаря!   bouquet
Аз да кажа,че съм много доволна от крема за крака с джинджифил и бял чай-много силно мирише и омекотява добре ходилата.  Heart Eyes Сега само червилото и околоочния да оправим и съм готова.  Laughing

# 579
Еее,благодаря!   bouquet
Аз да кажа,че съм много доволна от крема за крака с джинджифил и бял чай-много силно мирише и омекотява добре ходилата.  Heart Eyes Сега само червилото и околоочния да оправим и съм готова.  Laughing

Околоочен ползвам само с черния хайвер, много ми е приятен, ефект разбира се няма  Mr. Green
Червила аз също обичам розови, но не съм ползвала от тази серия. Ползвам от дълготрайното Forever Pink, от UCR Frozen Rose и Twinkle Pinк.  Тия съм свършила до дъно, иначе имам други, които не са ми толкова на сърце  Peace

# 580
  • Sofia
Клиникъл е по-скоро за бръчки, независимо от възрастта, пробвай със синята серия за 25+ или тая новата на Аню, пак синя и е добра. Според мен ти трябва по-скопо околоочен с основно хидратиращ и превантивен ефект.

# 581
  • Sunshine state
Нещо не мога да се ориентирам в новия каталог. На коя страница е тази синя серия 25+? newsm78
Рая,а тези червила наситени ли са? Трябва ми сухо,матово червило с ярък цвят. Аз обикновено ползвам червени,но обичам да имам избор според повода. Бях изоставила Ейвън,освен Трезел,но от няколко месеца го преоткрих. Heart Eyes

# 582
Колебая се за Treselle, всички го хвалят, но пък и всички хвалеха Тудея, а на мен не ми допадна. Мирише ми много на липа, и не ми траен.

Тресела пък отдавна не го бях мяркала, няма го и в следващия каталог.... newsm78
Тресела не го харесвам, значи на теб може да ти пасне  Laughing.На мен ми е солен.Не като цена, аромата усещам някак като солена вода.Има го в 3 кампания, но не е много намален.

От Тудея ще те отърва с удоволствие, ако ти се разменя  Wink.Утре ако ми остане време, ще направя едно списъче с аромати в другата тема.

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 22:04 от martinidan

# 583
Сухо и матово- тогава виж на стр. 32, те са такива  Peace Аз имам Chik Pink и си го харесвам много също  Peace

martinidan, заинтригува ме  Wink

# 584
  • Sofia
Нямам каталог, но на Аню по младежките серии са розовата, и двете вериации на синята. Червената, златната,лилавата са вече за по-зряла кожа.

Общи условия

Активация на акаунт