AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 567
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Аз в момента съм с черната рокля,и аромата много ми харесва,купувам го за втори път,за трети не съм сигурна дали бих поръчала,от Еивън много започнаха да се излагат и маи ще се откажа от тях ooooh!

# 556

Споделете мнение,моля за Елит Джентълмент.Става или да,за 35 г.мъж?
Да! Брат ми подари на колега за рожден ден и приятелката на колегата също го хареса много.

# 557

Благодаря, много! За подарък е и не трябва да се излагам. Embarassed

# 558

Няма такава опасност! Simple Smile

# 559

Благодаря,мадам! bouquet

# 560

Благодаря,мадам! bouquet
bowuu Laughing

# 561
  • София
Дами, харесвате ли пяните за вана на Avon? Аз лично ги ползвам като душ гел. Миришат превъзходноо! Въпреки, че до сега съм имала само 2 различни аромата, просто съм влюбена в тях и сега ще си поръчвам още!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 562
Дами, харесвате ли пяните за вана на Avon? Аз лично ги ползвам като душ гел. Миришат превъзходноо! Въпреки, че до сега съм имала само 2 различни аромата, просто съм влюбена в тях и сега ще си поръчвам още!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз ги ползвам като душ гел (поради липса на вана  Joy ) и съм много доволна Simple Smile а от душ геловете харесвам най-много Dazzling - странно ми е обаче, че го пускат само по Коледа и след това го спират.... аромата му е божествен, не разбирам каква е логиката... не ми мирише коледно  Joy Embarassed

# 563
  • Пловдив

И аз ги ползвам като душ гел (поради липса на вана  Joy ) и съм много доволна Simple Smile а от душ геловете харесвам най-много Dazzling - странно ми е обаче, че го пускат само по Коледа и след това го спират.... аромата му е божествен, не разбирам каква е логиката... не ми мирише коледно  Joy Embarassed
И аз обожавам пяните за вана, особено два - смокиня и ванилия, и теменужките. Лятото ги ползвам за душ-гел, защото ми се виждат по-леки, а сега мия банята с тях и подовете у дома, после цял ден усещам уханието!

# 564
  • София
... а сега мия банята с тях и подовете у дома, после цял ден усещам уханието!

Ти ме разби.  Laughing Имам една с аромат на момина сълза, почвам да мия от сутрин до вечер.

# 565
  • Lost in a fairytale ...
Аз също ползвам пяната за вана като душ гел  Laughing Много харесах Ванилия и смокиня  Peace

Момичета, искам да си поръчам четворка сенки, но се двоумя между Stone taupes i Mocha latte. Доколкото мога да разбера от ревютата, втората май е доста топла, което не ми харесва, но пък в първата няма матови цветове  Thinking
Ако имате наум друга четворка, която си заслужава, моля свирнете  Laughing

И също загледах новите КТ моливи - розовия и ментовия. Ако може да споделите нещо за тях ... Последно ползвах тъмно син от тези моливи и беше хубав, но преди 10000000 години, така че нямам идея как са сега  Rolling Eyes

# 566

Всяка година коледния ДГ - червения мирише различно. Ние сме му фенове и се запасяваме ( като с вино  Wink). Примерно изданието 2010 ухаеше на канела И боровинки, това 2011 на карамелизирани ябълки, 2012 беше на повече боровинки и по-малко канела , тазгодишното издание е копие на изданието 2009 Winter wormth което беше страхотен аромат на боровинки и канелени сладки.

# 567
  • Пловдив
... а сега мия банята с тях и подовете у дома, после цял ден усещам уханието!

Ти ме разби.  Laughing Имам една с аромат на момина сълза, почвам да мия от сутрин до вечер.
Simple Smile Имах и него миналата година, но няма толкова силен ефект, както и магнолията. Двата лилави обаче имат наистина много силен аромат.

# 568
  • София
В момента имам с ванилия и смокиня. Мирише божествено! Heart Eyes А от следващата брошура ще си поръчвам комплекта за Св. Валентин: https://plus.google.com/photos/112755161844152358349/albums/5952 … 55161844152358349 и отделно една пяна с аромат на диня (пробно, ако ми хареса аромата сега.. ще си поръчвам и за лятото, когато е сезонът на дините).

Също се загледах в това доста примамливо предложение:
https://plus.google.com/photos/112755161844152358349/albums/5965 … 55161844152358349 Искам да попитам за какво е това спрейче със зелената капачка? Не съм го ползвала.

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 14:14 от Магси

# 569
  • Кюстендил
Със зелената капачка е Серума за сухи краища /нещо от рода на кристалите за коса/. Изключително добър продукт. Използвам го на влажна коса, само в краищата и мога да кажа, че наистина косата ми не цъфти, както преди. Препоръчвам го и на приятелки, които също са много доволни.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт