AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 759
  • 746
  •   1
Отговори
# 315

Допаднаха ми и дълготрайните червила на Колор Тренд, по специално цветове Лолита и Рейвън.
Въпроса ми е дали съвпадат с дадените в каталога...
  bouquet  bouquet  bouquet

Не знам за цветовете, но аз като червила не ги харесвам, сухи са ми, не бих ги препоръчала лично аз.
Виж гланцовете от тази серия ги харесвам  Peace

# 316
iv4enceto_91, кои моливи са по-трайни - Глимърстика или Даймъндса, имаш ли представа, или са еднакви? Имах един стар Даймъндс, сухичък и ми се закрепваше добре на клепачите. Поръчах сега един нов от същата серия, нищо общо със стария, по-мазен и по нетраен съответно.

# 317
  • Стара Загора
iv4enceto_91, кои моливи са по-трайни - Глимърстика или Даймъндса, имаш ли представа, или са еднакви? Имах един стар Даймъндс, сухичък и ми се закрепваше добре на клепачите. Поръчах сега един нов от същата серия, нищо общо със стария, по-мазен и по нетраен съответно.

Glimmerstick & Diamonds са една и съща серия според мен, само че вторите са "разновидност". newsm78
Аз имам точно от тях - Twilight Sparkle, Smokey Diamond, Sugar Plum. С базата нямам проблеми, купувала съм ги лятото. Взех и Mod Gold, но не е при мен още и не съм го пробвала.

# 318
Аз съм хвърлила око на Mod Gold, blackened night и moonlit brown. Искаше ми се да ми се задържат малко повече време на окото без база и сенки, за дните когато ме мързи и не ми се занимава с грим. И понеже brown sugar-а който поръчах ме разочарова, реших, че няма да ги взимам и ще ходя за водоустойчив на Севънтиин. Да ама не, намазах се със севънтиински мостри и издържаха съвсем малко повече от Ейвънските. Уф, то се е видяло, че искам нещо невъзможно, та ще си поръчам с чиста съвест Ейвънските за по 4 лв. вместо онези за по 10.  Rolling Eyes

# 319
златна нощна емулсия ANEW само за 23,90 лв, да попитам тази емулсия подходяща ли е за всеки тип кожа, може ли да се нанася и през деня, лъщее ли много лицето от нея...

Допаднаха ми и дълготрайните червила на Колор Тренд, по специално цветове Лолита и Рейвън.
Въпроса ми е дали съвпадат с дадените в каталога, че в нета не можах да ги открия...
 bouquet bouquet  bouquet

Anew емулсията е продукт за през нощта. Неизвестно защо някой е решил да добави там златни частички и те си блестят...  и то доста. Освен това като консистенция е мазноват , не попива така идеално като нощните кремове. За по-суха кожа бих го препоръчала и за тези които не се притесняват че леко ще лъщят на половинките си нощем  Joy

За трайните колор тренд червила чух отзив на една дама че бил много хубав и не бил сух никак ( цвят Мелондрама ) . Може да зависи от конкретния цвят. Така при колортренд стиковете Корала и нюда бяха с различка от земята до небето-  единия адски сух а другия мек и овлажняващ. Аз лично се интерсувах от Лолита заради цвета в каталога. Общите отзиви са че колкото и да изглежда цвета ярък в гилзата на устните ие невероятно светло и измито. Тотално разочарование за всички.

Ето снимки , дясно Рейвън, ляво Лолита, среда мелондрама

Средата Лолита, дясно Мелондрама, Ляво ноктюрнал ( нямаме го като предложение- не заслужаваме от нашия регион ... )

# 320
В момента ползвам златната нощна емулсия ANEW, доста е мазна и лепкава и според мен е подходяща само за суха и много суха кожа.

# 321
По-скоро мисля, че всичко е в главата и при мен промяната беше там.

Много съм съгласна с това. и аз го правих доста дълго защото все не получавах това, което очаквах. Когато престанах да се взирам толкова критично и да търся перфектност нещата си дойдоха на място.

# 322
  • София
Мнението ми за някои продукти, които взех наскоро http://bbrillliantt.blogspot.com/2013/12/avon.html

# 323
 bbrillliantt, мерси за ревюто. Обаче ми се искаше да видя ефекта на озаряващи перли за лице Diamond Sparkle върху кожата, но нямаше такава снимка.  Peace

# 324
  • София
bbrillliantt, мерси за ревюто. Обаче ми се искаше да видя ефекта на озаряващи перли за лице Diamond Sparkle върху кожата, но нямаше такава снимка.  Peace

Ще има отделно ревю, където съм мацнала върху ръка перлите и се вижда точно колко са озаряващи. Съвсем скоро ще го пусна Simple Smile

# 325
Мелондрама изглежда наситено светлочервено - като Кънтри Роуз от УКР серията, но всъщност , нанесено на устни е по-светло и неискрящо,ненатрапливо и приятно.Взех две, сега ще взема още за подаръци. Лолита също имам - тъмносливово-патладжанено изглежда в гилзата, но на устни е по-светло и приемливо, има и доза кафеникав оттенък.

# 326
Благодаря, момичета  bouquet Ще се пробват тези дълготрайни червила.

А нещо за сериите за лице Солюшънс да ми кажете Simple Smile

# 327
  • Пловдив
Мнението ми за някои продукти, които взех наскоро http://bbrillliantt.blogspot.com/2013/12/avon.html
Хм, сменили са цвета на червилото Chic като обединиха серията Sad

# 328
  • София
Ето и обещаната статия за озаряващите перли http://bbrillliantt.blogspot.com/2013/12/avon-diamond-sparkle.html

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 22:48 от bbrillliantt

# 329
За трайните колор тренд червила чух отзив на една дама че бил много хубав и не бил сух никак (цвят Мелондрама) . Може да зависи от конкретния цвят. Така при колортренд стиковете Корала и нюда бяха с различка от земята до небето -  единия адски сух а другия мек и овлажняващ. Аз лично се интерсувах от Лолита заради цвета в каталога. Общите отзиви са че колкото и да изглежда цвета ярък в гилзата на устните ие невероятно светло и измито. Тотално разочарование за всички.
Ето снимки, дясно Рейвън, ляво Лолита, среда мелондрама
...
Средата Лолита, дясно Мелондрама, Ляво ноктюрнал ( нямаме го като предложение- не заслужаваме от нашия регион...)
  bouquet  bouquet  bouquet
Още веднъж благодаря, намерих и аз току що снимки на червилото.
Наистина неустоими цветове.

Вляво - Рейвън, вдясно - Лолита:
Скрит текст:

Мелондрама:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 23:09 от krem-karamel

Общи условия

Активация на акаунт