AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 437
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Имате ли впечатления от ББ крема Anew Vitale?
Ползвам го, леко по-рядък е от обикновен ФДТ, добре попива, хидратира кожата, няма голяма покривност/ако се търси такъв ефект/, жълтеникаво-бежов е цветът.

# 691
Добре звучи. Равномерно ли се разнася, без да става на петна? И оксидира ли се?

# 692
Поема се от кожата,попива, без петна- моята кожа е по-скоро суха.

# 693
Момичета, пробвах мостри на няколко крема от Avon за лице и пускам линк с впечатленията си.
http://beautyandrelaxblog.blogspot.com/2014/01/samples-vol-1.html  Grinning

# 694
Искам да ви попитам за извивачката за мигли? Хубава ли е?

# 695
  • Кюстендил
Да попитам и тук, че в другата тема не получих отговор:

"Иска ми се да чуя мнение за дълготрайната очна линия, но не тази, която е като молив, а другата - води се "екстра дълготрайна очна линия" Thinking"

# 696
  • Стара Загора
Момичета, в чуденка съм кой балсам за коса да си поръчам.
Косата ми не е боядисвана, дълга малко под средата на гърба, имам обем. Търся подхранване и грижа за краищата, блясък. Чудя се дали да не поръчам пак с аргановото масло или да взема заздравяващия. Не знам защо имам някакви спомени, че нямаше доволни от тази серия с черната капачка, от която е и заздравяващия.  bouquet

# 697
Момичета, в чуденка съм кой балсам за коса да си поръчам.
Косата ми не е боядисвана, дълга малко под средата на гърба, имам обем. Търся подхранване и грижа за краищата, блясък. Чудя се дали да не поръчам пак с аргановото масло или да взема заздравяващия. Не знам защо имам някакви спомени, че нямаше доволни от тази серия с черната капачка, от която е и заздравяващия.  bouquet

Ивче току що го поръчах от специалните предложения за представители. Истината е че откак е излязъл цената му не е падала и затова не съм посягала към него. Имам предположения че ще е нещо като махнатия от производство Age retreat. Но нищо не мога да кажа. Току що си измих косата и ей сега ще го опитам и ще пиша!

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 20:34 от _re_ge

# 698
  • Стара Загора
Благодаря. Hug

Зачетох се на 1-2 места, на които попаднах в нета. Само за аромата обаче пишеше, че бил ментов.
От терапията, която имам и още не съм пробвала, пише лоши неща, че заплитала косата.
Но пък за този със зелената капачка има хубави отзиви. Чудя се дали да не поръчам от него + 1 с арганово масло. newsm78

# 699
Аз ползвам терапията и съм доволна от нея, не ми заплита косата и укротява стърчащите кичури. Имам дълга , чуплива, небоядисвана и суха в краищата коса.

# 700
Някой пробва ли вече новите червила? Много им се чудя....

# 701
Мен хич ме няма в описанието на червила, но да се изкажа  Laughing Поръчах си мостри на всички цветове(не съм ги пробвала още всичките) , но много ми харесва и ще си поръчам определено в нормален размер. Омекотява ми устните, не е сухо червило, цветовете също са много приятни, и като трайност е добро.  Peace

# 702
  • Стара Загора
Някой пробва ли вече новите червила? Много им се чудя....

Аз поръчах мостри, но след 10 дни ще мога да се отзова. Разгледах обаче суочовете и мненията из нета. За различните цветове отзивите са различни. Има по-балсамести и непокривни, които естествено се изяждат бързо, съответно излизат и малко извън контура (т.нар. "разтичане") и такива с по-голяма покривност. Peace

Аз ползвам терапията и съм доволна от нея, не ми заплита косата и укротява стърчащите кичури. Имам дълга , чуплива, небоядисвана и суха в краищата коса.

bouquet
Ще поръчам от него балсам значи и един без отмиване, че имам от този с аргана. Дано да стават. Mr. Green

# 703
Благодаря! Това ми трябваше, за да си поръчам мостри първо - цветовече никак не си отговарят в каталога.

# 704
  • Стара Загора
Благодаря! Това ми трябваше, за да си поръчам мостри първо - цветовече никак не си отговарят в каталога.

Ако искаш да пусна линкове на суочове?
Аз лично гледам само червени, розови и лилавеещи нюанси. Нюдовете не ги поглеждам вече, но с мостри наистина е най-добре. На сляпо и аз не поръчвам вече. Натрупала съм 50 броя и не се поддавам така лесно. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт