AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 447
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Забравих да кажа, че го поръчах от брошура 1 Wink понеже всички разбраха, че съм назад с информацията  Joy Blush

# 676
  • София, Западен парк
Благодаря отново за положения труд, Ре.  bouquet Hug

Аз се нареждам за отзиви за спрея с арганово масло. Чудех се дали да го поръчам сега, но се замислих какъв ефект ще има. Ползвала съм шампоана, а наскоро и балсама 2-3 пъти. Дали си заслужава парите? Моля, ако някой го вземе и успее да ползва, да сподели.  bouquet

Аз си поръчах спрея с арганово масло и вече го получих Simple Smile засега само 2 пъти съм го ползвала, но съм доволна - по принцип кожата ми е адски суха и той я овлажнява достатъчно (не я прави мазна де Wink )
това е впечатлението ми от първото ползване Simple Smile по-нататък ако стане нещо ще споделя  Laughing но за хора със суха кожа е идеален  newsm10

каква суха кожа, той е за коса.

# 677
Аз се нареждам за отзиви за спрея с арганово масло. Чудех се дали да го поръчам сега, но се замислих какъв ефект ще има. Ползвала съм шампоана, а наскоро и балсама 2-3 пъти. Дали си заслужава парите? Моля, ако някой го вземе и успее да ползва, да сподели.  bouquet

Аз си поръчах спрея с арганово масло и вече го получих Simple Smile засега само 2 пъти съм го ползвала, но съм доволна - по принцип кожата ми е адски суха и той я овлажнява достатъчно (не я прави мазна де Wink )
това е впечатлението ми от първото ползване Simple Smile по-нататък ако стане нещо ще споделя  Laughing но за хора със суха кожа е идеален  newsm10

каква суха кожа, той е за коса.

Двете говорят за различни неща.
Едната за спрея  за коса, а другата за спрей-олиото за тяло  Joy Принционо аргановите терапии са добри и за суха кожа и за суха и/или боядисвана коса.

# 678
Недейте ме стряска  smile3516 за момент се замислих.....  Joy Joy Joy

# 679
  • София, Западен парк
Да, ама Ивченцето пита за спрея за коса, според мене, защото казва, че е ползвала шампоана и балсама. Освен това спреят за коса беше на хубава цена в К1. Сега Мариет да се изясни какво си е поръчала. Може би да е олиото. Съгласна съм, че и двете трябва да са много добри. /Аз лично си взех спрея за коса от К1, но още не съм го ползвала./

# 680
Аз си поръчах спрей - олито за тяло Simple Smile ами то който за каквото си мисли  Laughing Laughing Laughing

# 681
  • София, Западен парк
Те затова хората слагат и снимки, ама аз като не мога. Опитвам се да разбера как става. Simple Smile Близко съм до истината, де. Simple Smile

# 682
Те затова хората слагат и снимки, ама аз като не мога. Опитвам се да разбера как става. Simple Smile

без да спамя:
1. Горе на иконките има еднакато картина.
Като натиснеш на нея излиза следното :  [i mg] [/i mg]   - img  е без шпация но я слагам з ада може да го видите как изглежда.

2. между тях слагаш интернет адрес на снимка.
https://cdn.bg-mamma.com/Sufl/27edc01f.jpg

3.после постваш следното
[i mg]https://cdn.bg-mamma.com/Sufl/27edc01f.jpg[/i mg]

И се получава това :

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 19:22 от _re_ge

# 683
Аз правя следното - търся в гугъл изображения търсената от мен картинка, след това с десен бутон на мишката избирам "копиране на url..."незнам си какво и после във форума, където са настройките на шрифта има една "картинка" кликвам на нея и пействам копираното от гугъл Simple Smile може да има и по-лесен начин, но доста се измъчих докато открия и този  Laughing   bouquet

# 684
  • Стара Загора
Даааа, точно за спрея за коса с арганово масло питам - за първи път е сега във 2ра кампания. Peace

# 685
  • София, Западен парк
Благодаря и на двете за указанията  bouquet
Дано и на някой друг потребител сме помогнали /това, за успокоение, че оспамих темата/.

# 686
  • София, Западен парк
Сенки 4-ката бери лов
http://borryana.snimka.bg/photos-from-gsm/avon.800878.32485356

# 687
  • София, Западен парк
А това е спреят. Пръскам на пръстите и втривам в косата /аз втривам в краищата, че те са ми по-сухи/. И има невероятен аромат.

Скрит текст:

Саморедактирам се, благодарение на Ивченцето. Терапия, а не спрей.

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 13:12 от bobi67

# 688
  • Стара Загора
Това не е спрея, а терапията.
Аз също я имам и я слагам само на краищата, както и серума със зелената капачка (в прозрачното шишенце).

# 689
Имате ли впечатления от ББ крема Anew Vitale?

Общи условия

Активация на акаунт