AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 458
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Привет момичета! Има ли,вече К04/2014?  bouquet

Да!

Омръзнаха ли ти вече каталог 2 и 3?

Не са ми омръзнали.Не може ли да разгледам К04/2014? Ще ми бъде интересно! Hug

# 661
Олеееее ,а аз онзи ден получих номер 2.... кога са излезли 3, че и 4...  ooooh! от втория каталог ме впечатли тази маска на Clear skin, която е черна, но като изсъхне става сива  #Crazy мисля да си я поръчам и да я пробвам, че ми свърши старата (която беше на Planet Spa - лилава, но нещо не я виждам в каталога  newsm78 )

# 662
Олеееее ,а аз онзи ден получих номер 2.... кога са излезли 3, че и 4...  ooooh! от втория каталог ме впечатли тази маска на Clear skin, която е черна, но като изсъхне става сива  #Crazy мисля да си я поръчам и да я пробвам, че ми свърши старата (която беше на Planet Spa - лилава, но нещо не я виждам в каталога  newsm78 )
Излезли са...Питай, де!?! Joy

# 663
Да... както са казали "с питане до Цариград се стига"  Thinking сега ще ги разгледам, че да не изпусна нещо  Joy

# 664

Каталог 4 се получава най-рано днес и то към обяд освен ако не си някой маняк да тичаш до пощата да го вземеш в 8:30  и после да си направиш труда да снимаш 120-140 страници, пък да ги каичш на някой сайт ... за да можете вие да го разгледате защото ви е интересно...

# 665
Какви са отзивите за новия парфюм Love и Simply Her? Трайни ли са? На мен лично от страничката първия много ми прилича на бялата рокля, а последното Кати е 100 % клонинг на оранжевия Съмър  newsm78 Защо така правят, спират хубави неща, клонират стари. Лакът Пинк Пеони беше невероятен- е няма го вече

# 666

Каталог 4 се получава най-рано днес и то към обяд освен ако не си някой маняк да тичаш до пощата да го вземеш в 8:30  и после да си направиш труда да снимаш 120-140 страници, пък да ги каичш на някой сайт ... за да можете вие да го разгледате защото ви е интересно...
ОК само питам Rolling Eyes

# 667
  • София, Западен парк
Кремът с масло шеа/ший/ е за стъпала и  лакти Планет Спа и е най-купуван при мен. Аз също го ползвам, ефикасен е за загрубели участъци. В следващата кампания - 01/2014г., е на цена 4,90.

Е, взех си го /не бих пропуснала/. А най-хубавото е, че мирише на крем брюле. И стана една от най-сполучливите ми покупки от ейвън.

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 13:55 от bobi67

# 668
Каталог 4 и бутик 03 и 04 тук

https://plus.google.com/112755161844152358349/posts

# 669
  • Бургас / София
Благодаря за каталога чакам продуктите на Планет Спа с кафе  Simple Smile

# 670

Благодаря,за каталога  bouquet

# 671
Рени е съкровище.   bouquet

# 672
  • Стара Загора
Благодаря отново за положения труд, Ре.  bouquet Hug

Аз се нареждам за отзиви за спрея с арганово масло. Чудех се дали да го поръчам сега, но се замислих какъв ефект ще има. Ползвала съм шампоана, а наскоро и балсама 2-3 пъти. Дали си заслужава парите? Моля, ако някой го вземе и успее да ползва, да сподели.  bouquet

Рени е съкровище.   bouquet

+1 Heart Eyes

# 673
# 674
Благодаря отново за положения труд, Ре.  bouquet Hug

Аз се нареждам за отзиви за спрея с арганово масло. Чудех се дали да го поръчам сега, но се замислих какъв ефект ще има. Ползвала съм шампоана, а наскоро и балсама 2-3 пъти. Дали си заслужава парите? Моля, ако някой го вземе и успее да ползва, да сподели.  bouquet

Аз си поръчах спрея с арганово масло и вече го получих Simple Smile засега само 2 пъти съм го ползвала, но съм доволна - по принцип кожата ми е адски суха и той я овлажнява достатъчно (не я прави мазна де Wink ) това е впечатлението ми от първото ползване Simple Smile по-нататък ако стане нещо ще споделя  Laughing но за хора със суха кожа е идеален  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт