Носене в слинг - 2

• 43 921
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Влизам да се похаля. Вече сме горди собственици на Тула Лисичкова. Нямам търпение да започнем да я ползваме. А,Мира от Рошаво е просто невероятна  Heart Eyes

# 676
  • София
Здравейте на всички. Първо да се извиня, че нямам възможност да изчета цялата тема, затова се извинявам, ако въпроса ми е обсъждан вече. Беба е на 1 месец, имам нужда от слинг и се колебая между слинг- шал и май-тай слинг. Моля да ме посъветвате кое е по- добрия вариант. Благодаря ви!

# 677
  • ул. "Мечтание"
Белисима, честито!  Hug

Здравейте на всички. Първо да се извиня, че нямам възможност да изчета цялата тема, затова се извинявам, ако въпроса ми е обсъждан вече. Беба е на 1 месец, имам нужда от слинг и се колебая между слинг- шал и май-тай слинг. Моля да ме посъветвате кое е по- добрия вариант. Благодаря ви!

Слинг шала (тъкан) дава повече възможности за връзване, мей тая е по-лесен за връзване. По-добрия вариант е въпрос на лични предпочитания. Ако имаш възможност пробвай предварително и двата вида и тогава реши кое.  Peace

# 678
Нощни очи, благодаря за отговора! Звучи толкова логично, а ние си мислехме, че така се носи бебето, а ние не правим нещо както трябва  smile3555 добре, че не сме мъчили детето.

Белисима, честито  Hug да си ползвате със здраве с Петър!

Ние пробвахме да сложим Радко изправен - долу горе ни се получава  Laughing само че... слингът ни има едни дунапренчета, които (ако се водя от клипа) трябва да дойдат зад врата му. Но слингът е така направен, че те остават от вътрешната страна (към мен) и все едно бебето сяда на тях.
Може би най-добре да питам някой от Зилана да обясни дали правилно го слагаме.  Thinking

# 679
  • ул. "Мечтание"
Дунапренчцетата можете да ги махнете  Peace (аз лично много ги мразя тях, само ми пречат, а полза от тях почти никаква, тъй като не позволяват детето да седне в дълбока седалка  Whistling). На Зилана също може да се извърти така че дунапрена да дойде на врата. Ще му се изгуби малко фацата, но не е проблем иначе.  Peace
С няколко клиентки сме го слагали по този начин, така че дунапрена да се падне на врата, и вътре да сложим новородено бебе. Всичко си е точно!  Peace

# 680
  • София
Белисима, честито!  Hug

Слинг шала (тъкан) дава повече възможности за връзване, мей тая е по-лесен за връзване. По-добрия вариант е въпрос на лични предпочитания. Ако имаш възможност пробвай предварително и двата вида и тогава реши кое.  Peace

Благодаря, Нощни очи. Аз не се стърпях и вече поръчах май тай слинг, именно защото ми изглежда по- лесен за връзване.

# 681
На Зилана също може да се извърти така че дунапрена да дойде на врата. Ще му се изгуби малко фацата, но не е проблем иначе.  Peace

Да, точно. За да бъде дунапрена на вратлето, джоба на слинга остава неизползваем и бебечо сяда на него. Днес така успях да го сложа Simple Smile Ще прежалим джоба  Laughing

# 682
  • ул. "Мечтание"
Благодаря, Нощни очи. Аз не се стърпях и вече поръчах май тай слинг, именно защото ми изглежда по- лесен за връзване.

Надявам се да останете доволни!  Hug
Само да вметна (сега обърнах внимание чак, че детето ти е на 1 месец) - възможно е все още да е малка за носене в мей-тай. Зависи и какъв мей-тай сте поръчали де. Но има някои ммарки и модели, които не са подходящи за новородено бебе.

little afternoon, и без джоб ще минете!  Wink

# 683
  • София

Надявам се да останете доволни!  Hug
Само да вметна (сега обърнах внимание чак, че детето ти е на 1 месец) - възможно е все още да е малка за носене в мей-тай. Зависи и какъв мей-тай сте поръчали де. Но има някои ммарки и модели, които не са подходящи за новородено бебе.

little afternoon, и без джоб ще минете!  Wink

Ами надявам се да съм поръчала правилния модел Simple Smile

# 684
Джози, наистина е въпрос на предпочитание, аз го носех в мей тай, мъжът ми в шала.  Simple Smile От 40 дневен някъде го сложих в мей-тая, но моят е шит от приятелка и специално търсихме схема за такъв, който да става за малки бебета. Съответно пък на 9-10 месеца му омаля и взехме раница.
Но всъщност много се радвам, че имам и от трите вида. Ако се излъжа да си родя друго бебе, може някой и с халки да си взема  Twisted Evil Joy

# 685
  • София
Поръчах ето този http://-spam070-/shop/mei-tai-baby-carrier/lulac-mei-tai-sling
Днес пристигна и съм супер доволна. Ходихме на консултация с него и на бебка много и харесва, удобно и е и си спи сладко вътре. Като го получих си го сложих веднага да го изпробвам и тя както ревеше заспа моментално. А в описанието пише, че е подходящ и за малки бебета. Много съм доволна, наистина това е добра покупка!

# 686
  • ул. "Мечтание"
josi_josi, може ли само снимка да качиш, че така линка го дава като рекламен спам.  Rolling Eyes
Радвам се, че сте доволни. Simple Smile

# 687
  • Варна
Днес за сефте я сложих в Caboo-то, та направихме няколко снимки. Факт, че тя не протестира, ама пък и аз не съм сигурна дали правилно я бях настанила. И другото - това чудо хич не ми се струва подходящо за тия жеги, които са ни налегнали по морето. Някаква идея изобщо за носилка, подходяща за жегите?
А дали скоро ще се организира среща на бебеносещите във Варна?

http://prikachi.com/images.php?images/758/7508758D.jpg

# 688
  • ул. "Мечтание"
Мира, имаше среща съвсем скоро, но забравих да я обявя тук.  Embarassed Вероятно този месец няма да правя, вече чак след като се роди бебето.
Ако искаш ми пиши на лични, може да измислим вариант да се видим да ти покажа разни неща за през лятото.

Иначе на снимките ми изглежда, че е сложена добре!  Peace

# 689
  • Варна
Оо и аз чакам среща във Варна. Нощни очи, къде другаде се обявяват срещите?

Общи условия

Активация на акаунт