Носене в слинг - 2

• 44 667
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Мхм...благодаря  Heart Eyes

# 196
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E

Дори оригиналното Ерго, което тази раница имитира, мисля, че има приставка за новородено - някакви възглавнички за уплътняване са  Grinning

Аз из форумите до сега не съм попадала на човек, на който тази приставка да му е била удобна  ooooh!

По- добре шал  Peace

# 197
Аз имам приставката за новородено, но я ползвах малко, защото дъщеря ми бързо стана голяма за нея. Иначе си ми беше удобна.

# 198
  • Велико Търново
Благодаря на всички за мненията!   bouquet
Изобщо не съм се сетила да потърся и в ибей.
Аз се поинтересувах за взимане на слинг под наем, но в момента имат само раницата. Обаче мисля да си купя един боба слинг, а ако бебка не го хареса ми казаха, че мога да го върна в 7-дневен срок. Надявам се да й допадне Simple Smile

# 199
Извинявай, аз помислих, че имаш предвид раницата (защото ние нея обсъждахме) и изключих, че  Боба имат и слинг.

# 200
Слингът на Боба е супер удобен. Живот и здраве, следващото новородено (дано да е скоро) ще бъде носено в слинга от мама, а баткото си остава в Боба раницата при тати Simple Smile! Две беби с Боби Wink!

# 201
Моя приятелка искаше да пробва моя шал и мей тай слинга. Повече и хареса мей тай и реших да и подаря един. Уших го вече и утре ще и го дам да си го ползва.
Ето тук са снимките http://hubavinki.blogspot.com/2014/03/blog-post.html.

# 202
  • ул. "Мечтание"
Изглежда супер мей-тая.  Heart Eyes С кеф да си го използва приятелката ти!  Hug

# 203
Здравейте момичета, исках да попитам дали нчкой е ползвал тези раници на Pognae (http://roshavo.com/oc/Носене-на-бебе/ергономични-раници/Boba-4G-tweet-ергономична-раница-за-носене-на-бебе) и дали е доволен от тях?Не успях да открия мнение за тях затова реших да попитам тъй като се реших и аз да се сдобия с такава раница Simple Smile  Благодаря ви

# 204
Линкът, който си дала, е за Боба, не за Погни.  Rolling Eyes

# 205
Линкът, който си дала, е за Боба, не за Погни.  Rolling Eyes
мхм... Simple Smile

# 206
Упссс, извинявам се Simple Smile Понеже се двоумя между двете и съм постнала Боба-та Simple Smile...дали това не е знак, коя да избера.. Simple Smile както и да е, ето го и коректния линк: http://roshavo.com/oc/Носене-на-бебе/ергономични-раници?product_id=74

# 207
Погнито има предимството, че лятото може да остане само на мрежа откъм гърба на бебето и така държи по-хладно. Недостатъкът е, че умалява. Бобата става по-дълго и за деца 3+.

# 208
Много благодаря за инфото , явно ще се спра на Боба-та, защото бебчо така или иначе се  движи по-големичък....Simple Smile А и ние ще го ползваме основно за разходки в планината, затова мисля, че опцията за разхлавдане няма да ни е толкова необходима Simple Smile

# 209
Ако правите по-дълги преходи, ти препоръчвам да си купите самар.

Общи условия

Активация на акаунт