Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да определим количеството на свещите при леене на свещи?
Какво представлява квантовата синхронизация?
Какво е Хоопонопоно?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да определим количеството на свещите при леене на свещи?
При леене на свещи, количеството на използвания восък може да се определи по различни начини. Например, ако използвате восъчни листове, можете да изрежете един лист за всяка свещ. Ако използвате восъчни блокчета, можете да измерите количество, което е равно на 9 свещи. Важно е обаче да имате предвид, че различните размери на свещите могат да повлияят на точното количество восък, необходимо за процеса.
-
Какво представлява квантовата синхронизация?
Квантовата синхронизация е метод за подпомагане на друг човек с проблем, който също така помага и на изпълнителя на процеса. Техниката включва изясняване на оплакването, определяне на силата на болката, формулиране на положително намерение и разглеждане едновременно от две гледни точки, което води до усещане за спокойствие. Важно е да не бъдете пристрастни към резултата и да забравите упражнението след извършването му.
-
Какво е Хоопонопоно?
Хоопонопоно е хавайска практика за помирение и възстановяване на взаимоотношения. Той се използва за постигане на вътрешен мир и премахване на негативни емоции. Състои се от изречения като „Съжалявам“, „Моля, прости ми“, „Благодаря ти“, „Обичам те“, които се повтарят с цел изчистване на вътрешните конфликти и постигане на хармония.
-
Какво е Фън Шуи?
-
Какво представлява дървото на парите в контекста на Фън Шуй?

Ако се опитате да бъдете благодарни и за най-дребните неща, които в момента смятате за даденост, ще се уверите, как постепенно погледа ви ще се проясни. Свикнали сме да имаме телефони, компютри, интернет, топла вода и изобщо течаща вода, телевизия и какво ли още не, а колко често се замисляме какъв би бил живота ни без тях? Голямата ми дъщеря мрънкаше, когато завали дъжд (сигурно още си мрънка, но не е около мен, за да я чувам), защото, представете си, щял да й развали прическата!
А има хора, които биха били щастливи ако изобщо можеха да видят как вали!
и аз по напред съм написала много неща, за които за които трябва да сме благодарни. Аз сама се уверих, че когато си благодарен на малкото тогава идва и по голямото. Не трябва да сме озлобени от това, че ние все не получаваме или от това, че все на нас......... Разберете благодарността е много важна. Имате покрив над главата си, имате какво да сложите на масата, имате хора около вас които ви обичат....да не продължавам, който иска може да се върне назад, за да види какво съм написала...
Пример от моите експерименти: още през миналата година си изградих навика, когато крача по улицата, да си повтарям думичките на хоопонопоно. Все още правя така, съвсем несъзнателно - вървя си и си мантрувам. Миналото лято на няколко пъти срещах "съвсем случайно" хора, с които ме свързват не особено приятни спомени и самите срещи, когато се реализираха за първи път след толкова години, успяха да наддигнат тягостни чувства в мен. Ставаше ми неприятно, спомени нахлуваха с бясна скорост, смръщваше ми се деня.
Но продължих да си повтарям думичките. След месеци, пак "случайно", срещнах същите хора (е не заедно де
Мина се още време и уверено мога да заявя, че поредната среща беше съпътствана с хладнокръвно и ведро отношение от моя страна и , може да прозвучи извратено, но изпитах добронамереност към тези хора. Личен извод: имала съм много за чистене в тези междуличностни отношения и смятам, че търпеливо си извървях пътя. И няма значение, че тези хора отдавна не присъстват в живота ми. За мен е важно, че успях да излекувам отношението си към тях.
Как според вас постъпих и защо?