Подсъзнанието може всичко 59 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 75 246
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Не се омагьосвайте, бе хора! Съгласна съм, че всичко е в ума. Ако си внушаваш, че всяко второ нещо около теб носи нещастие, то самостоятелно си привличаш негативна енергия.
А по въпроса за фън шуй ние нямаме ли обичаи и вярвания? Открай време българинът гледа все чуждото, пренебрегвайки своето.
Абе я си внушете, че всяко второ нещо ви носи щастие и всичко ще е ОК!

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 13:14 от Пит

# 571
Пит, ние с тебе май от едно и също кафе сме пили  Laughing

smile3521smile3521smile3521smile3521smile3521smile3521smile3521smile3521

Ето на всички по едно късметлийско кафе за цяяяяяяяяяяяяяяял ден

# 572
Хаййййййййййййййдееееееееееее, излезе и следващото, на което съм се запътила от доста време. От много служебни и други ангажименти обаче все не можех да отида. А сега даже програмата я виждам видоизменена и разширена. Като си говорим ние, че нещата стават в най-добрия момент по най-добрия начин  Hug Hug

Енергийна ароматерапия

На представянето на книгата така и не се уговорихме с някого а се видим, дали пък тук да не го направим? При моята любов към ароматите и етеричните масла и в комбинация с анализа и енергийните практики, направо потръпвам от щастие отсега  Embarassed Embarassed

# 573
  • Пловдив
запис

# 574
Пит, ние с тебе май от едно и също кафе сме пили  Laughing

Хайде и по една късметлийска бира от мен, времето е супер за това! Дзън!!!  cheers

# 575
  • Бургас
Не се омагьосвайте, бе хора! Съгласна съм, че всичко е в ума. Ако си внушаваш, че всяко второ нещо около теб носи нещастие, то самостоятелно си привличаш негативна енергия.
А по въпроса за фън шуй ние нямаме ли обичаи и вярвания? Открай време българинът гледа все чуждото, пренебрегвайки своето.
Абе я си внушете, че всяко второ нещо ви носи щастие и всичко ще е ОК!

И аз подкрепям.Аз така реших и си внуших,че черните котки ми носят късмет и то не какъв да е, а специален.Какво беше това преди - да бягам, да се въртя, че и да се страхувам   Crazy
И за ФШ е така и то е в нас.С тези неща в един момент започва да се спекулира, защото много хора не четат и чакат наготово да им се снесе..Така, че кой каквото и да казва -най-важно е в нас какво е .bowuu

# 576
Момичета, супер ми вдигнахте настроението с последните пет поста.
Рози и Пит Hug

# 577
Момичета, супер ми вдигнахте настроението с последните пет поста.
Рози и Пит Hug
Ми то се носи във въздуха  Mr. Green
Само малко да подадеш носле и ще усетиш аромат на свобода и чуруликане на птички и усмивката ще грейне на устата ти!  Hug

# 578
Рози и рози Очаквам да споделиш после нещо за ароматите Simple Smile

# 579
Питке, дзън баш!

като казахме бира - гледахте ли това?

# 580
Ей, това е бира ! Hug
И любов във въздуха, и ти става сладко на душата... Heart Eyes
Направо ми стана майско, месецът на любовта е това за мене.

# 581
И за мене. И тази година така се развиват нещата, че е много любовен  Embarassed Embarassed

# 582
  • в огледалото на живота
Рози,усмихна ме... Heart Eyes
Благодаря за клипчето...устата ми е ей такава..... Laughing
Нека са бръчките от щастие пък.... Hug

# 583
Нека всички се набръчкаме от щастиеееееееееееееееееееееееееее  Party Party

# 584

Общи условия

Активация на акаунт