Подсъзнанието може всичко 59 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 74 822
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Да, дано  Hug

# 586
  • на острова на мечтите
Питке, дзън баш!

като казахме бира - гледахте ли това?

Накара ме да се усмихна клипчето. Видях го преди време, но ми беше изскочило от съзнанието.  Не е лошо да се припомнят някой хубави неща. Благодаря!
 Аз вече съм по-спокойна. Мина операцията на мъж ми и макар че все още има доста болки, нещата са много по-спокойни.
Ще се почерпя с една бира,няма начин. А дали да не пийна едно винце, пред камината Mr. Green

# 587
Браво. Чудесно, че всичко е минало добре. Ами как няма да пийнеш винце. Случаят си заслужава  Hug

# 588
Здравейте, имам нужда от малко подкрепа и за това се обръщам към вас Simple Smile От известно време съм запалена по позитивното мислене. Или може би правилната дума е "бях". 1-2 години правех разни утвърждения, които често сменях и не съм сигурна какъв ефект имаха. Есента реших да се заема сериозно и 3 месеца всеки ден правех утвърждения (а понякога и визуализации) за здраве и жизнена енергия. В резултат, декември изкарах една бронхопневмония, януари още една, и не спирам да карам респираторни заболяванийца от тогава. Чувствам се адски отпаднала и безсилна. А в душата ми е доста черно и негативно  Twisted Evil И все се питам: "аз ли криво му се молих, той ли криво ме разбра"  Tired Мнения, препоръки? Или виртуална подкрепа просто? На всичко ще съм благодарна  Simple Smile

# 589
Може би не трябва да спираш. Нали знаеш, че точно преди големия успех има една последна проверка на вярата. Нещо правя едни асоциации, които ще споделя, дано някъде да не изкривявам нещата. Има там един момент в Библията, където някой, не се сещам кой, беше готов да пренесе в жертва сина си и точно преди да го убие, Господ го спря. Цялата работа беше за проверка на вярата.
Освен това ключово в поста ти, поне за мен е "в душата ми е доста черно и негативно". С това привличаш лоши неща.

# 590
Благодаря ти, mariposa333. Съгласна съм, че ключово е "в душата ми е доста черно и негативно". Всъщност, чернилката и негативизмът просто извират от мен, като вулкан, който не мога да спра. Опитвах с позитивни мисли, пращане на любов към себе си и благодарност, но от това сякаш става по-зле. Четох във Въпроси и отговори на сайта на Джон Кехоу, че той самият препоръчва ако няма ефект методът, да спреш. А Луиз Хей пък разказва как самата тя се е разболяла изключително тежко в даден момент, и едва когато се е освободила от натрупания от преди негативизъм, се е излекувала напълно. Но с мен нещо не иска да става така, негативизмът ми сякаш само се трупа и усилва, колкото повече се опитвам да му противодействам положително. Може би просто бъркам нещо?

# 591
Натурелина, задай си въпроса ЗАЩО? И намери отговора. Ако не се справяш сама, потърси психолог или друга форма на обективна обратна връзка. Нищо не е извън тебе, не ти се трупа само. Негативизмът ти си самата ти, не е нещо външно. Това е истината за всеки от нас. Дали е негативизъм, болест, неудачи - таво сме самите ние. ние си ги правим. Ние си ги пожелаваме и създаваме. Намери как и защо го правиш. Успех!

# 592
  • на острова на мечтите
Браво. Чудесно, че всичко е минало добре. Ами как няма да пийнеш винце. Случаят си заслужава  Hug
Благодарско,Алинна Hug Е, ще пийна и едно за теб. Обаче малко да не забатачим ситуацията Mr. Green Hug
Здравейте, имам нужда от малко подкрепа и за това се обръщам към вас Simple Smile От известно време съм запалена по позитивното мислене. Или може би правилната дума е "бях". 1-2 години правех разни утвърждения, които често сменях и не съм сигурна какъв ефект имаха. Есента реших да се заема сериозно и 3 месеца всеки ден правех утвърждения (а понякога и визуализации) за здраве и жизнена енергия. В резултат, декември изкарах една бронхопневмония, януари още една, и не спирам да карам респираторни заболяванийца от тогава. Чувствам се адски отпаднала и безсилна. А в душата ми е доста черно и негативно  Twisted Evil И все се питам: "аз ли криво му се молих, той ли криво ме разбра"  Tired Мнения, препоръки? Или виртуална подкрепа просто? На всичко ще съм благодарна  Simple Smile
Тук малко се обърках newsm78 Защо всички тези утвърждения? Имала ли си наистина необходимост или си ги правела ей така. Малко не разбрах, та затова питам. Аз така ги разбирам нещата: Ако дама команда на компютъра, той започва  да обработва данните и стига до някакъв резулта. Но ако аз му давам тази заповед непрекъснато, накаря се блокира и не  е ясно какво точно става. Според мен първо трябва да си наясно какво точно искаш, дай си заявката, гледай да си колкото се може по-конкретна и после чакай резултата. Ако няма такъв, тогава опитай да преформулираш искането или визуализацията. Поне при мен действа така. Изпращам ти подкрепа Hug newsm10 newsm51  love001 Не се шашкай, всичко ще се оправи, но подходи с повече спокойствие и хъс! Hug

# 593
Данилу, това е за тебе

# 594
Danilu, и аз пийнах едно вино за ваше здраве тази вечер. Още повече да се наредят нещата ти пожелавам.  bouquet

# 595
Здравейте момичета и Честит ден на влюбените и на Трифон зарезан!
Имам нужда от помощ не мога да намеря техника за прощаване, но не искам да простя на друг, а на себе си?  Истината е, че не мога да простя на себе си за глупостта и наивността, искам и се опитвам, но не мога. Някак си е по-лесно да простиш на друг отколкото на себе си, особено като имаш доверие и много неща си оставил зад гърба си по съветите на човек(ясновидка)моята най-добра приятелка. Ако знате някаква техника, която да работи да простя на себе си, моля да я споделите. Става въпрос за работа, напуснах работата си по съвет на моята приятелка, но тя ми каза,че много бързо ще започна друга работа. Няколко пъти я питах защото много се притеснявах да не остана без работа и тя с ръка на сърцето ми каза, че няма да закъсам материално като преди години и ще запона работа в най-скоро време. Питах я много пъти и не се решавах, но накрая взех решение защото тя ми каза, че съдбата ми е на таклъв етап и ме чака нещо много хубаво и в момента е много важно да напусна и напуснах. Трябва да кажа,че веднага се опитаха да ме задържат и ми предложиха почти двойно увеличение на заплатата, но аз отказах, като се надявах, че наистина ще работя това която искам дори и за по-малко пари. Незная какво става защо ме подведе, не вярвам да е нарочно защото сме приятелки от 25 години, децата ни също са приятели, но мен много ме боли, ако дори най-малките съмнения да е имала отнсно намирането ми на друга работа трябваше да ги сподели и аз нямаше да напусна. Много ми е тежко, защото я обичам и се чувставм предадена.  Сега съм наръба на оцеляването без пари, сама и изпитвам яд към хората които ми причиниха това, но най-вече изпитвам гняв към себе си заради глупостта и наивността. Не съм писала от дълго време тук, но ви чета. Heart Eyes

# 596
Raboteshta, честно, не мога да го разбера това.Едва ли имаш нужда да ти се налива масло в огъня, но мисля че си получила много добър урок. Приятелки или не, забрави ясновидките завинаги. Хиляди пъти сме го казвали, да, някои от тях са способни да "виждат в бъдещето", но само определена жизнена линия,тази до която си най-близко в конкретния момент,но няма гаранция че ще бъде "твоята" в близко бъдеще, така че думите не могат да им се приемат на 100%, ама никога. Постъпила си много неблагоразумно,да оставиш съдбата си в ръцете на някой друг.Забрави техниките за прошка, няма как да стане докато не излезеш там където си сега. Благодари на ситуацията за урока който ти е дала, (защото утре можеше да повярваш на някоя гледачка за много по-съдбовни неща и да получиш още по-силен шамар) и запретвай ръкави да си намериш нова работа,пък било то такава дето да ти служи само за плащане на сметките. В днешно време първо се намира мечтаната работа,после се напуска старата. Виж,разпитай и на старото място,може пък и да не са ти намерили добър заместник и да те вземат отново.

# 597
  • София
Raboteshta, просто нямам думи. Как може да се довериш така, даже и да е най-добрата гадателка. Вече не е нужно да анализирам "след дъжд качулка", ти го осъзнаваш отлично.  Естествено е първо да се намери новата работа, а после се напуска старата. Желая ти от сърце наистина да намериш търсената от теб работа и то скоро. Може за това да пробваш някои от ритуалите, поне няма да навреди. Колкото до приятелката - ти сама ще стигнеш до истината, понякога е болезнена и не едно и две приятелства са били предавани завинаги. Кофти е, но това е живота. Поднася ни всякакви ситуации и трябва да се справяме.

# 598
Raboteshta,.................... Никой нищо не ти е причинил. Това си е твоята отговорност за твоя живот. Ти самата отказваш да я разбереш, че всяко събитие в твоя живот е резултата от личното ти действие или бездействие. Ти затова ходиш и на врачки - вместо ти да решиш, някой друг да реши какво да правиш......Приятелката ти е просто един човек, не й вменявай сега вини. Тя какво и защо прави си е нейна отговорност, но ти какво предприемаш - твоя. Предстоят ти две сериозни неща за правене - работа и намиране на причините за външен център. Да разбереш защо се оповаваш на друг човек. Това е най-важното, защото единствено когато си наясно с личните си модели, можеш да вървиш напред. Успех.

П.П. Аз съм на различно мнение от това кога човек напуска работа. Условие обаче е да си е уредил финансово живота.

# 599
  • София

П.П. Аз съм на различно мнение от това кога човек напуска работа. Условие обаче е да си е уредил финансово живота.

Абсолютно си права. Но това е по-рядко срещано. Мисля, че в нейния случай не важи.

Общи условия

Активация на акаунт