Подсъзнанието може всичко 59 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 75 260
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
  • при моите деца .....

По повод наближаващите празници/любими мои/,не забравяйте - МЕЧТАЙТЕ,ВЯРВАЙТЕ.....И СЕ УСМИХВАЙТЕ ПОВЕЧЕ Hug
Peace

Има ли нещо специално при изготвяне на списъците?
В определено време на денонощието?

# 121
 Относно списъците с желанията, най- основното е да имаш вяра, че ще станат, според мен. Всичко останало са подробности. Peace

# 122
  • Велико Търново
Относно списъците с желанията, най- основното е да имаш вяра, че ще станат, според мен. Всичко останало са подробности. Peace
Абсолютно правилно Peace

# 123
На 3 декември ли трябва да се пишат желания?

# 124
  • София
На 3 декември ли трябва да се пишат желания?

Да - 3 декември 2013
02:23:30ч.

# 125
А според вас няма ли да е много вдъхновяващо ако всеки ( който иска разбира се ),сподели кога се е появила темата в живота му,  по какъв начин е повлияла или променила съзнанието и с какво е помогнала и помага ли?
Мисля, че ще е интересно и вдъхващо още по голяма вяра  Hug Hug Hug

http://www.obekti.bg/chovek/10697-50-%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1 … D0%B5%D0%BD%D0%B5 - Приятно четене Simple Smile  bouquet Flutter

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 13:50 от *Tetida*

# 126
Аз не съм много отдавна в тази тема, но се интересувам от духовна и позитивна  литература и практики поне от 15 години. Мъжът ми беше основният ми вдъхновител, защото той не само че се занимаваше, а и години наред организираше конференции по езотерика, а и беше създал в Шумен НИЦИН-някакъв център по езотерични практики, който аз не посещавах особено сериозно. Сега ,обаче , не искам да коментирам с какво е допринесло това в живота ми, защото съм в доста сериозна емоционална дупка , от, която не знам кога ще изляза.....така , че по-добре да спра до тук.  Blush

# 127
  • Бургас
Аз попаднах в темата насочена от една съфорумка,бях в дупка,както е писала и Алина,но и бях с първоначални симптоми на СРДЧ
Темата напълно промени мирогледа ми,като това стана много постепенно,първото което направих беше да си заредя портмонето,защото имах отчаяна нужда от пари и почукване по ръката против страхове-подействаха и двете
После след четене в темата и на някои книги научих доста неща,които редовно ползвам в ежедневието си,за мен най-важното е ,че "лошите" неща в живота ни никога не идват случайно,те или ни научават на нещо,което е важно за израстването ни или просто са били по-малкото зло

# 128
Tetida, аз намерих тази тема през декември 2009г. Честито Предколедно - договорът ми за работа изтече и не го подновиха. Без мъж, без любовник Embarassed, без работа, с двама студенти и с кредит в банката. Живеех на общежитие, нямам жилище. Тогава се разрових из нета и неслучайно разбира се открих темета. Започнах стъпка по стъпка да променям мисленето си,и наистина животът е такъв какъвто е в мислите ни. Започнах да гледам на нещата позитивно, няколко техники направих, но вярата, че нещата ще се оправят не ме е напускала. Аз не се надявах, защото надеждата крие двусмислие. Аз вярвах. Направих си договор за работа, карта на желанията, писах желания, едно от които се изпълни точно на датата, която бях написала(намерих листчето миналата година и се втрещих). Няма да се впущам в подробности, писала съм в предишни постове за нещата които ми се случиха благодарение, че открих темата именно тук. Огромно БЛАГОДАРЯ на създателите и.

# 129
  • в огледалото на живота
А според вас няма ли да е много вдъхновяващо ако всеки ( който иска разбира се ),сподели кога се е появила темата в живота му,  по какъв начин е повлияла или променила съзнанието и с какво е помогнала и помага ли?
Мисля, че ще е интересно и вдъхващо още по голяма вяра  Hug Hug Hug
Чета тази тема от почти 3г,но в началото съвсем рядко.Отскоро вече редовно.
Случайно бях попаднала на мнение на съфорумка от отчетната тема което ми беше направило силно впечатление.
Поканата за тук дойде случайно....и в точното време!
А m b e r  е момичето със светлина в душата ми   bouquet Общувахме си дори на живо,за което и благодаря  Hug

Всички пишещи тук излъчвате позитивност и добронамереност,благодаря ви  Hug
Рядко пиша,повече чета.
Споделете повече за писането на тези желания  Praynig
Техника,начин,линк?
Спокоен и успешен ден от мен!
Един цитат от интернет пространството,с пожелание за повече добри мисли!

...Усмихвайте се всеки път, когато имате възможност. Не защото животът е лесен, перфектен или точно такъв, какъвто сме очаквали да ни се случи, а защото сме избрали да бъдем щастливи. За това, че сме благодарни за всички хубави неща, които имаме и всичките проблеми, които знаем, че нямаме.
Имайте своя устрем във всеки нов ден. Имайте своите мечти. И моите понякога не се сбъдват. Но нали затова са мечти. Да поддържат в нас вярата в това, което предстои и надеждата за нещо по-добро. Хубав да ви е днешния ден. Топъл да ви е. И белоснежни да са чувствата ви към живота...

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 14:01 от devi4ca

# 130
Абсолютно случайно попаднах на заглавието на темата, но както всяка случайност в моя живот - в точния момент. Грабна ме като нещо познато, непремисляно, но как да кажа... интуитивно познавано от мен самата. Така паднах тук. От време на време излизам, от време на време влизам. Обикновено не пиша, когато имам някаква нужда /питане и въпросителни основно / Обичам да обичам да си изяснявам, да стъпвам на душевния си полет, а съзнанието рядко се задоволява с интуитивни прозрения.  Mr. Green  Не отварям всеки линк, не чета всяка книга, не търся отговорите, те сами ме намират. Не само тук и не само сега. Откак се помня. Просто се ослушвам и в себе си, и навън. Да си призная, много изводи съм си направила, но основният е, че човек не слуша ли себе си, никога няма да постигне ни хармонията, ни щастието, ни пълнотата, а това в книгите рядко го пише май... Всяка книга на тази тематика е замислена като уж универсален пътеводител, а се оказва строго профилирана пътечка, извървяна от един единствен човек. Универсалното го има, съществува си и без моето скромно съществувание, но изяществото, красотата, минаването през пълната гама усещания и напипването на верния тон се осъществява поединично, вътрешно и самотно. Затова и чета темата ви, девойки хубави! Grinning Heart Eyes Heart Eyes Защото в криволиченията, мои и ваши, намирам много повече смисъл и живец от изшкурените от всяка грапавина книжни апломби.
Обичам пъстротата житейска и намирам във всяка една от вас по нещо свое, припознавам го и го заобичвам още повече.
Благодаря, че ви има, че пишете, споделяте, окуражавате, питате, съмнявате се, уверени сте и т.н!
 Heart Eyes

# 131
И всичко това ако не е чудо, което е събрало всички нас тук с една обща цел.....Да бъдем позитивни и да подобрим живота си от части или изцяло Simple Smile По един или друг начин сме попаднали тук и то винаги в подходящият момент Simple Smile Аз когато намерих темата също бях в състояние, в което си мислех, че всичко е черно и е против мен...Преди когато се случеше нещо неблагоприятно светът се срутваше за мен. Сега обаче смятам, че това са уроци от които трябва да се уча и колкото повче не ги разбирам толкова пъти съм на поправка.....разбирате ме Rolling Eyes Party Научих се да гледам по философски и вече споменах по - горе,чувствам се израстнала. Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 14:31 от *Tetida*

# 132
Не мога да си спомня как попаднах на темата, но със сигурност към днешна дата ми е любима. Харесвам търсещи хора, вдъхновяващи и забелязващи вълшебството в този свят. Тук ще цитирам една мисъл: "Чудеса се случват, там, където вярват в тях и колкото повече вярват, толкова повече се случват." Момичета, идват Коледа и нейното вълшебство, само трябва да му обърнем внимание. Hug

# 133
  • София
В темата попаднах преглеждайки в сайта в "Последни теми". Някой беше направил коментар и беше отбелязано. Влезнах в темата, разгледах, прочетох постовете и си казах, че това е моята тема.Тук срещнах съмишленици; много добри, добронамерени и сърцати хора, готови винаги да помогнат; много линкове, техники и ритуали, които много ми помагат, когато имам необходимост от тях; научавам много нови неща, а това си е направо безценно богатство. Напоследък само чета и по-рядко се включвам, има обснение - тичам по уреждане на разни въпроси. В този сайт, това е една от най-любимите ми теми! Смятам, че си общуваме доста цивилизовано и добронамерено. Приемам ви като приятели! Ровейки се в темата, виртуалното общуване със всички вас ми носи удовлетворение и зареждане с много положителна енергия. Радвам, се, че ви има, вълшебници прекрасни!     bouquet  love001 Hug

# 134
  • София
Преди години незнайно как се сдобих с Подсъзнанието ..., прочетох я и я забравих. Дойде момент, в който ми трябваше такова мислене, на търсене по заглавие ми излезе темата ... и оттогава не съм излизала от нея  Mr. Green Но много време само четях и прилагах квото ме кефи, чак като се постабилизирах се престраших да пиша. Разказвала съм си историята, сега не ми се разказва пак, но е факт, че ми преобърна светогледа и започна и света да ми преобръща  Sunglasses
И освен това ми е безкрааайно приятно с вас!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт