Подсъзнанието може всичко 59 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 75 202
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Дървото на животе - на български ----> Красула  или Дебела Мара  - http://flowersnet.info/a568/darvo-na-zhivota-debela-mara-darvovidnata-krasula

Тук откривам интересно инфо, че Дървото на парите не е красула ами аихризон. И в гугъл като напиша аихризон ми излиза точно Дървото на парите в имиджи  Simple Smile

# 106
mijjjka благодаря  Hug

# 107
  • София
Нещо за бюро ми трябва  Wink

Сага ще почна  Mr. Green това го знам , това също.  Laughing

Ритуал за привличане на клиенти по-скоро ми трябва   Wink

Отивам да поровя по руските форуми  Wink

Дано не отговарям късно, пък и не прочетох всички отговори..

За продажби и по-добри доходи се слага камък цитрин в касата при парите.
Или там, където се държат.

А иначе аромат на ванилия кара хората да харчат повече пари. Пробвай с ароматна свещ или масло...

Това пак беше по фън шуй. Simple Smile

Ако намеря някъде из записките си по компа, ще ти пусна нещо дето бях намерила за привличане на клиенти... Дано го открия, че това беше по времето в което имах идея за малко магазинче. Доста отдавна беше.

Успех, Десссс!

# 108
Здравейте,
от известно време се опитвам да "настройвам мислите си".Вярвам в силата на положителното мислене ,но няма да ви излъжа ако ви кажа че не ми се получава много Sad
Ужасно много харесвам темата и искам да се науча като вас.........
Снощи за пореден път гледах"Тайната",помага ми когато съм обнадеждена.
Аз съм ужасно чувствителен човек,премислям нещата по 100 пъти ,притеснявам се за дреболии.Осъзнавам го,но не мога да го спра.Пет години се борих с паническо разстройство, сега на скоро изпитвах ужасни болки в корема,диагнозата ми е Синдром на раздразнено черво.Четох за това и се консултирах с доктори,оказа се че пак е изцяло от стрес.Не искам да съм такава.
Извинявайте ,ако ви натоварих  Hug

# 109
  • Tам през Атлантическия океан
Нещо за бюро ми трябва  Wink

Сага ще почна  Mr. Green това го знам , това също.  Laughing

Ритуал за привличане на клиенти по-скоро ми трябва   Wink

Отивам да поровя по руските форуми  Wink

Дано не отговарям късно, пък и не прочетох всички отговори..

За продажби и по-добри доходи се слага камък цитрин в касата при парите.
Или там, където се държат.

А иначе аромат на ванилия кара хората да харчат повече пари. Пробвай с ароматна свещ или масло...

Това пак беше по фън шуй. Simple Smile

Ако намеря някъде из записките си по компа, ще ти пусна нещо дето бях намерила за привличане на клиенти... Дано го открия, че това беше по времето в което имах идея за малко магазинче. Доста отдавна беше.

Успех, Десссс!

Peace

Цитрин човека вече си има в протмонето  Wink аз тоЖе. С ароматите няма как да стане в офиса  Wink

Спряхме се на :

# 110
  • София
А това видяхте ли го вече  Grinning http://24hoursofhappy.com/ След продължително гледане, слушане и придобиване на това така важно настроение, води до пристрастяване  Wink Предупредени сте   Sunglasses

# 111
  • Бургас
whiteflower , aз също съм със СРДЧ,ако искаш ми пиши на лични

# 112
А това видяхте ли го вече  Grinning http://24hoursofhappy.com/ След продължително гледане, слушане и придобиване на това така важно настроение, води до пристрастяване  Wink Предупредени сте   Sunglasses

Много е готино! Благодаря!

# 113
Здравейте момичета. Нещо темичката ни напоследък е много пуста. Тези дни аз чета една книга и ще ви напиша един откъс,който много ми хареса.

"Преди да осъществи някоя наша мечта, Всемирната душа винаги ни подлага на изпитание , за да прецени какво сме научили по пътя към целта. Тя прави това не защото е зла, а за да можем заедно с мечтата си да овладеем уроците, които сме научили, вървейки към нея. Именно в този момент повечето хора се отказват. Всяко едно търсене винаги започва с късмета на начинаещия. И винаги завършва с изпитание за завоевателя."

-"Защо направихте това?"
-"За да ти покажа един от най простите закони в света - отговори Алхимикът. - Когато големите съкровища са пред нас, ние никога не ги забелязваме. А знаеш ли защо? Защото хората не вярваме в съкровища."

Из "Алхимикът" Паулу Коелю

# 114
И аз минавам само да ви поздравя за първият сняг....много се зарадвах като малко дете santa2 Nature Snowman  madnoel Close-mas:
За многократен път ще кажа тези думи и няма да спра да ги повтарям, как благодарение на темата и хората в нея, мога да кажа, че израснах много - духовно, чувствам се много променена и по положителна. Вече не си спомням как точно намерих темата, но си спомням, че се нуждаех силно от нещо вдъхновяващо, точно като тази тема. Само знам, че я намерих в точното време. ЕЕЕЕЕ това е нещо като равносметка, която много исках да споделя с вас. Благо-даря на милата Вселена. Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 22:35 от *Tetida*

# 115
Защо в тази тема често виждам думата "благо-даря" изписана отделно?

# 116
  • София
Защо в тази тема често виждам думата "благо-даря" изписана отделно?

Акцентира се върху смисъла, който носи самата дума - да дариш добро/благо  Hug

# 117
Благо-даря  Hug

# 118
http://dreamland-bg.com/index.php?topic=804.0

Ето нещо интересно за четене Simple Smile

# 119
  • Велико Търново
Не съм писала отдавна,предимно ви чета Simple Smile Искам да споделя,че когато за първи път прочетох в темата за списъците с желания ,седнах и спонтанно написах това,за което се сетих,това което исках най-силно-макар към оня момент-преди половин година,да ми се струваха напълно неосъществими Simple Smile Сега,мога с усмивка и благодарност да споделя,че 2/3 от тях са факт-толкова реален,че още се чудя как се случи Wink Всички хубави неща ми се осъществиха в личен план,в професионален-все още чакам Wink
По повод наближаващите празници/любими мои/,не забравяйте - МЕЧТАЙТЕ,ВЯРВАЙТЕ.....И СЕ УСМИХВАЙТЕ ПОВЕЧЕ Hug

Общи условия

Активация на акаунт