Подсъзнанието може всичко 59 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 75 197
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Разбира се, че може. Hug

http://funshui.bg/bg/fengshui

http://fengshui-magazin.com/

http://bgfengshui.com/

Аз дори сега не можах да намеря точно сайта, в който съм го чела, а и то не беше много скоро, но мисля, че и тези ще ти свършат работа.

# 91
  • Варна
Луничка  Hug! Много се радвам, че някой е успял да разбере бръщолевянията ми  Flutter
Само да ти споделя, знам, че за чужд проблем трябва да имаш съгласието на другия човек, т.е. той да те е помолил, да се е съгласил, абе въобще - да знае  Crazy

# 92
 Thinking Другият път няма да постъпвам така чистосърдечно и първосигнално. Crazy И не, не си въобразявам, но резултатът не закъсня и още повече ме усмихна.

# 93
  • Tам през Атлантическия океан
Момичета  Wink прадлагам  ви поне основните правила на Фън Шуй да прочетете  Wink не така на халост с символите  Wink да не се получи обратен ефект.

Примерно със символа на водата ( не само с него де ), съм чела че трябва внимателно да се подхожда  Wink
   Водата е символ на богатство и изобилие  Peace поставен на неправилно място вместо да се влива може да изтича примерно от дома ви  Whistling

Лично аз този символ не съм впрягала в моето скромно Фъншуйстване  Laughing предпочитам други символи на богатството и изобилието.  Wink

Фън Шуй е като правенето/разшифроването  на Хороскоп  Laughing има основни правила но задълваеш  ли откриваш една сложна хилядолетна 'наука'  Crazy то са изчисления , то са падащи звезди , то са посоки на света, географски ширини   Crazy то са символи , енергии   Crazy Crazy Crazy

Та ,работейки/ползвайки тези неща не трябва да се изхърляме във вишата лига ако не сме 'училили' , добър астролог и фън шуй съветник се става с години учене и работене/ползване  с тази материя.

За мене си мога да кажа че ползвам основни , елементарни правила  Peace от Фън Шуй

# 94
  • София
Има тема за Фън Шуй и там има добри специалисти в тази област.

# 95
  • Tам през Атлантическия океан
Има тема за Фън Шуй и там има добри специалисти в тази област.

На добрите специалисти се плаща  Wink особенно ако сте решили да бъде всичко прецизно  Wink

Както при астрологията  Wink за добър астролог   Peace

# 96
  • на острова на мечтите
Интересно! Само дето трябва да чета много ooooh! А аз нещо не съм на вълна четене-разсейвам се много бързо Thinking
Благодаря за споделеното Hug
И да попитам, кое точно е дървото на парите? Аз имам няколко такива растения, но не мога със сигурност да определя кое от тях е точно това, което е нужно newsm78 Ако може картинка Hug
 Praynig

# 97
Дървото на живота е това:

Фигурка на дърво с монети на нея.

Desss, абсолютно съм съгласна, че трябва да се внимава с фън шуй. Hug
И аз ползвам само повърхностни работи, които ако не помогнат няма да навредят, защото всяко нещо трябва да си е с майстора. Peace

# 98
  • в огледалото на живота
Интересно! Само дето трябва да чета много ooooh! А аз нещо не съм на вълна четене-разсейвам се много бързо Thinking
Благодаря за споделеното Hug
И да попитам, кое точно е дървото на парите? Аз имам няколко такива растения, но не мога със сигурност да определя кое от тях е точно това, което е нужно newsm78 Ако може картинка Hug
 Praynig
Ако питаш за самото растение ето това го водят ''паричното''дърво... Simple Smile
Скрит текст:
Има малки и нежни ,мъхести розетки.Много финни и нежни.

Това пък символизира щастието и живота:
Скрит текст:
На външен вид ако не ги познаваш почти не се различават.С единствената разлика,че на втората снимка листата са много твърди и лъскави.Тип сукулентно е и не обича задържане на вода.

Имам и двете;за забогатяване не съм още... Simple Smile но пък ми носят хармония и уют в живота  Hug

# 99
  • София
Я, аз това второто като дърво на парите го знам, имах такова в предишното жилище в югоизточния ъгъл (просперитет, богатство) и в интерес на истината, точно в периода му на съществуване, си вършеше доста добре работата  Mr. Green

# 100
  • София
Съгласна съм с devi4ca - второто си е точно Дърво на живота  Peace С дебелички, лъскави листа.
Първото, Дървото на парите, е с по-тънки и мъхести листа  Peace
И двете са от един и същ вид - Crassula Arborescens  Peace

За Дърво на парите също се счита и Пахирата   Grinning

# 101
  • София
Ми може  newsm78 Може и аз така да съм си го нарекла, помня че фъншуя не препоръчва растения с остри листа и аз вероятно съм намерила най-близкото до кръглото и съм го обявила да ми е за кинти, хехе. Както и да е, да не разводнявам Simple Smile

# 102
Заповядайте линк, който  е тест с помоща на дървета. МОже и да е качвано вече, но не мен ми се стори забавно и интересно и искам да го споделя с вас.

http://www.obekti.bg/chovek/10567-%D0%A2%D0%B5%D1%81%D1%82-%D1%8 … D1%81%D1%82%D0%B5

# 103
  • на острова на мечтите
Благодаря ви много!
Аз имам околочетира вида от тези растения и така и не бях наясно, кое точно е дървото на парите. Само дето моите растения са навън, под прозореца и са си много добре там, а не вътре Thinking Дано това не вреди на богатството. Ще се опитам да му намеря и на двора подходящо място, за да има същото действие!
Приятна вечер  bouquet Hug

# 104
Съгласна съм с devi4ca - второто си е точно Дърво на живота  Peace С дебелички, лъскави листа.
Първото, Дървото на парите, е с по-тънки и мъхести листа  Peace
И двете са от един и същ вид - Crassula Arborescens  Peace

На български имат ли си име? В гугъл не ме излиза такова.

Общи условия

Активация на акаунт