Подсъзнанието може всичко 59 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 75 185
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Преди години съм медитирала, но по-скоро за кратко, май не е зле да почна пак.
Главата не се изпразва в буквалния смисъл, естествено. Най-подходящото обяснение за паразитните мисли, което съм срещала е, да ги отвеждаш "за ръчичка".
Аз си представях будистки храм (не че съм виждала такъв освен по филми  Mr. Green ), звукът на вятърни чанове, полъх по кожата и съответно ритъмът на дишане (тук помага мантра, ама с кратки срички). Като цъфне някоя мисъл, любезно довиждане и пак там. Почваха да ме сърбят носът, кракът, задникът и прочее, с което се процедира по същия начин, хехе. И в някой момент като усетиш безтегловност и неналичие на тяло, а умът е на едно място, независимо кое, май е това. Същото може да е - да, с морска или планинска картина, ама трябва да се вживееш, че си там. А - не става от първия път. Аз си навивах часовник - в началото 20 мин ми бяха като двеста, после минаваха като пет или по-малко.
Предполагам, че това с абсолютно празната глава - а и способността за власт на тялото от типа да не реагира на температурни промени или забавяне на сърдечния ритъм вече си е за висшия пилотаж.
П.С. Много ми помагаше като седна и да се наметна, даже почти опаковам, с юргана. Допълва усещането за изолираност.
Навиването на часовника не води ли до стрес за организма?

# 76
  • София
Навиването на часовника не води ли до стрес за организма?
newsm78 Имаш предвид като събуждането сутрин ли? Може би, не съм забелязала, защото то не е сън, макар че излизането е сходно и може би е добре да е плавно. Не съм написала, че го ползвах само първите пъти, когато не можех да преценя времето. После се свиква и организмът си го уцелва с учудваща точност.

# 77
Чета ви и ми се струва, че не правя никаква медитация. При мен  не е потъване или нещо приятно, а едно непрекъснато напрягане да не допускам мисли. Макар че в последните дни напрежението поотпусна...

# 78
Phill

Моите дразнители са съвсем от друго естество. Не става въпрос за мои роднини...иначе лесно щях да се справя. Директно казвам не ми се бъркай живота си е мой...Тук ситуацията е по деликатна и не мога да си позволя, но и човекът, който трябва да поеме инициативата си мълчи....Ще видим може скоро да ми писне и да сложа на мястото всички. Ето вчера пак месене, налагене, и обеждаване в нещо, което е различно от моето виждане и от моят живот. Така и не се научиха да си живеят собствения живот вместо да ме учат аз как да живея....Аз всекидневно използвам Хопонопоноо и разговори с вътрешния Аз на съответния човек, но като че ли ми е трудно дори и снего да говоря....Явно и вътрешният Аз на тази личност е същият инат като собственика.... hahaha Ужас  Rolling Eyes Започвам да губя контрол, ама ще се върна на първа страница може да има нещо за рестарт и опресняване на мислите, както и игнориране:)
А темата за МЕДИТАЦИЯТА ми е изключително интересна. Това е един друг свят.....много различен и много интересен. Hug

# 79
  • Tам през Атлантическия океан
Здравейте мацки  Hug

Сега и аз като лаик да се изходя в темата  Crazy Mr. Green , да ви питам за ритуали  , аформации , символи   за по-високи/повече  продажби  Hug

Напоследък хич не ви следя ,възнесох сА   Laughing  а и не ми  се рови , та може ли на готово  Hug Hug Hug Hug
Не е лично за мен но касае  и мен де   Grinning

На прима виста се сетих за трикраката жаба по Фън шуй  Peace

# 80
Здравейте мацки  Hug

Сега и аз като лаик да се изходя в темата  Crazy Mr. Green , да ви питам за ритуали  , аформации , символи   за по-високи/повече  продажби  Hug

Напоследък хич не ви следя ,възнесох сА   Laughing  а и не ми  се рови , та може ли на готово  Hug Hug Hug Hug

Също за пари по фън шуй, се поставят три монети, вързани с червен конец в портфейла, който трябва да е нов и скъп, и лъскав, и червен. Такива монети се продават поединично в магазините за фън шуй, те са с дупка в средата. Също се взема дървото на парите, което се слага в югоизточния сектор на дома или офиса. Simple Smile

# 81
  • София
Точно Дессс  ми беше подарила такива монети  Grinning Още си ги нося в портмонето  Hug
Не е оставало никога празно  Blush

# 82
Нещо за бюро ми трябва  Wink

Сага ще почна  Mr. Green това го знам , това също.  Laughing

Ритуал за привличане на клиенти по-скоро ми трябва   Wink

Отивам да поровя по руските форуми  Wink

# 83
Tаka  Grinning 

намерих това  Peace

Бизнес символи по фън шуй  Grinning

Фигура на кон Peace смвол на бързината, скоростта , оптимизъм , слава. Успех в професионалното поприще и кариера. Символ на признанието.

Фигурка на насекомото цикада ( Cicada) - симвoл на живите мисли и идеи , ползва се за  талисман за бързо израстване в кариерата. Символ и на дълголетието.

Има още няколко символа , другият път ще допиша  Grinning

Като гледам ще предложа на моя близък фигурка на кон , мисля че ще е най-подходяща  Peace

# 84
Бланка, и аз се напъвам, ама никак не ми е приятно, изобщо не мога да спра мисълта си.......даже и на холотропното дишане не спирам да мисля.....направо се чудя що за нещо съм  newsm78

# 85
Здравейте мацки  Hug

Също за пари по фън шуй, се поставят три монети, вързани с червен конец в портфейла, който трябва да е нов и скъп, и лъскав, и червен. Такива монети се продават поединично в магазините за фън шуй, те са с дупка в средата. Също се взема дървото на парите, което се слага в югоизточния сектор на дома или офиса. Simple Smile

Къде има такива магазини?

# 86

Къде има такива магазини?

В Халите  Peace

предполагам още си е там  Wink , в една от преките на Пиротска има китайски магазин и внего има символи по Фън Шуй.

# 87
Има и онлайн, аз оттам прочетох за дървото, а с монетките съм от около година и също не ми остава портмонето празно. Peace

# 88
Такаааа, квантово синхронизирана се явявам, за да споделя. Mr. Green
Стана ми свръхинтересно, какво представлява тая квантова синхронизация и се зачетох. Четох, четох, па реших и да опитам. Засега идея нямам дали съм успяла, но се почувствах спокойна, а това усещане ми е любимо. hahaha Харесах си един "проблем", в който, осъзнавам, че колкото повече дълбая, по-голям го правя и все по-големи размери заема. Та, заплюх си го, поогледах го и го определих да е 8-ма степен от 10-те възможни, пипнах си едната точка, поразучих я, доколкото ми мозъкът позволява, пипнах си и другата точка... С нея ми беше една идея по-трудно да не повтарям усещанията от първата и докато ги вмествам една в друга, спрях и да мисля. Трудна работа се оказа мисленето. Mr. Green После се сетих, че не съм формулирала положителното утвърждение и насред пипането го дялнах и него. Измъдрих го и пак се успокоих. После обаче се сетих, че така и така си помагам на себе си, що да не помогна и на друг.... айде още едно бързо преценяне по десетобалната система на "чуждия проблем" и `айде и едно бързо утвърждение и пак спокойствие. Чак ми хареса. Мислех, че не съм бляла повече от пет, десет минути, оказа се, че  без да усетя, е изминал половин час близо... Simple Smile
Чувствам се като синхронизирана амеба сега. Дребна и щастлива. hahaha
 Heart Eyes
Пак ще опитам.

# 89
Има и онлайн, аз оттам прочетох за дървото, а с монетките съм от около година и също не ми остава портмонето празно. Peace

Може ли линк.

Общи условия

Активация на акаунт