Подсъзнанието може всичко 59 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 75 166
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
Евала на тази жена! За всички, които по една или друга причина са обезцветили ежедневието си:
http://www точка svoizbor точка com/2013/11/why-this-woman-says-that-there-is-not-such-thing-as-age/

И нещо за забавление в съботния ден:
http://x3mprosperity.blogspot.com/p/blog-page_8685.html
 Flutter

# 61
# 62
Хубава вечер, момичета! Нека да ви е спокойна и изпълнена с нежност!

# 63
  • UK
Ох, докато ви намеря, вече пета страница приключвате.

svedd,   bouquet

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 15:51 от adorable™

# 64
  • София
Ох, докато ви намеря, вече шеста страница приключвате.

svedd,   bouquet

И аз  Hug Hug Hug

# 65
# 66
  • София
Преди години съм медитирала, но по-скоро за кратко, май не е зле да почна пак.
Главата не се изпразва в буквалния смисъл, естествено. Най-подходящото обяснение за паразитните мисли, което съм срещала е, да ги отвеждаш "за ръчичка".
Аз си представях будистки храм (не че съм виждала такъв освен по филми  Mr. Green ), звукът на вятърни чанове, полъх по кожата и съответно ритъмът на дишане (тук помага мантра, ама с кратки срички). Като цъфне някоя мисъл, любезно довиждане и пак там. Почваха да ме сърбят носът, кракът, задникът и прочее, с което се процедира по същия начин, хехе. И в някой момент като усетиш безтегловност и неналичие на тяло, а умът е на едно място, независимо кое, май е това. Същото може да е - да, с морска или планинска картина, ама трябва да се вживееш, че си там. А - не става от първия път. Аз си навивах часовник - в началото 20 мин ми бяха като двеста, после минаваха като пет или по-малко.
Предполагам, че това с абсолютно празната глава - а и способността за власт на тялото от типа да не реагира на температурни промени или забавяне на сърдечния ритъм вече си е за висшия пилотаж.
П.С. Много ми помагаше като седна и да се наметна, даже почти опаковам, с юргана. Допълва усещането за изолираност.

# 67
Phil
И аз съм успявала няколко пъти да изчистя умът си и да се пренеса на друго място благодарение на медитацията. Бих казала, че чувството по време и след медитация е уникално. А да ти кажа, че и аз си представям същите места...хахаха все едно си "откраднала" моята медитация.  hahaha

Сега търся РИТУАЛ за прогонване на мнооооого обсебващи хора. Такива, които постоянно се месят в живота ти и които само в гащите не са ти бръкнали и там да се намесят кво...що става там, и сами не разбират, кога трябва да престанат да дават мнения (без да си ги искал) и кога трябва да престанат да досаждат. Явно някой хора цял живот не осъзнават, че ще бъдат много по - добре ако си гледат в собствената паничка.
 Ако някой от вас знае някакъв МоРаФеТ newsm53 newsm62 , който затваря устите на такива да споделя, че ще има   bash buria hit....как се справяте вие, има ли такива хора около вас, има ли ритуали или ние самите трябва да си изградим преграда спрямо тях????? newsm78

# 68
Phil

Сега търся РИТУАЛ за прогонване на мнооооого обсебващи хора. Такива, които постоянно се месят в живота ти и които само в гащите не са ти бръкнали и там да се намесят кво...що става там, и сами не разбират, кога трябва да престанат да дават мнения (без да си ги искал) и кога трябва да престанат да досаждат. Явно някой хора цял живот не осъзнават, че ще бъдат много по - добре ако си гледат в собствената паничка.
 Ако някой от вас знае някакъв МоРаФеТ newsm53 newsm62 , който затваря устите на такива да споделя, че ще има   bash buria hit....как се справяте вие, има ли такива хора около вас, има ли ритуали или ние самите трябва да си изградим преграда спрямо тях????? newsm78

Tetida, това, което пишеш ми е много познато. А въпросите... все едно аз съм ги писала.

Досега, всичко което съм правила, при мен има временен ефект. А някакси ми се иска да открия нещо, което да е с по-голяма трайност. Mr. Green
И аз се чудя дали причината е само в мен и дали е достатъчно да си изградя преграда срещу нахлуването им в личното ми пространство.

# 69
  • на острова на мечтите
Аз така и не му хванах цаката на медитирането и вече и не опитвам. Не мога да си изпразня главата от мисли. Но успех на който има воля и желание Hug

Омонаши се или  отдели се от цивилизацията и резултата ще е на лице  Wink
Отсвири всичко и всеки  Mr. Green Wink
HugО, ми то повече "омонашване" Mr. Green от моето, няма накъде! Ние живеем в покрайнините на града и около нас няма постоянно живеещи, а само виледжатура, в смисъл през лятото идавт да разтоварят. Ще трябва да се заема по-сериозно. Проблемът съм аз, че искам да оправя света  и все мисля ли мисля:thinking: Grinning

Hug

# 70
  • Варна
Днес тъкмо си мислех да подметна за Квантовата синхронизация, и Pollly ме изпревари.  Simple Smile
В ето този форум : http://clubzeland.com/for1/index.php/topic,148.0.html има доста изчерпателна информация и споделен опит, а и книгите на Кинслоу са написани на много достъпен език, но си признавам, че още  не съм успяла "да се зануля" по неговият начин. Един ден, когато ще имам поне 30 мин. спокойствие, отново ще започна да се пробвам, сега ми е невъзможно, но вярвам, че е постижимо.  Naughty
Да, напълно е постижимо! Познавам лично авторката и мисля, че наистина има добри резултати. А като зачетох темата и от твоя линк, установих, че авторката е една и съща  Peace
За който не му се чете всичко, само ще вметна, че тук изпразването на мислите от ума става много бързо с една малка хитринка Simple Smile

# 71

Да, напълно е постижимо!
За който не му се чете всичко, само ще вметна, че тук изпразването на мислите от ума става много бързо с една малка хитринка Simple Smile

За някой може и да е бързо, но не и за мен, запозната съм с метода, както и с други сходни и за сега е безрезултатно. Но истината е, че много трудно намирам свободно време на спокойствие, на саме със себе си Sad

# 72
За какъв метод става въпрос? Или трябва да се прочете цялата книга?

# 73
  • София
Хм, аз тая синхронизация и сега се зачетох, и преди некви клипчета съм гледала, но оставам с впечатление, че човек сам върху себе си не може или трудно може да прилага, така ли е  newsm78

Е? Кви са тия тийзъри сега  Grinning

Тетида, не знам какви са ти досадниците, мога само да дам пример с мен и майка ми (сега живеем заедно)... ей как ми лази понякога  Mr. Green Единственият ефективен метод засега ми е, да запазвам вътрешно равновесие и да избивам на майтап. Тръгва да казва нещо си - аз отговарям "Да, добре, слушам!" преди да го е казала. Или дудне нещо, аз го обръщам на майтап и на виц. Много бързо я отказвам така. Ама трябва да си в кондиция, което понякога, когато просто ми се ще да ме оставят на мира, не се получава съвсем  Whistling
И! Хоопонопоно, разбира се. То тва ми е станало като постоянно и вече даже забравям съзнателно, че го ползвам  Simple Smile

# 74
  • Варна
Ох, момичета, влязох да копирам метода, и ей ме на - цял ден чета...  ooooh!
Та по същество!
Принципно в началото се препоръчва Квантовата синхронизация /КС/ да се прави на друг човек с проблем /на нас е по-трудно/. По този начин ние помагаме както и на него, така и на нас.
Също така много е важно да не сме пристрастни към резултата. Правим го и след това забравяме.
Ето каква е техниката в същество /копирана от тук с леки трансформации/:
Скрит текст:
При физическо неразположение се изяснява какво е точното оплакване, може и да са няколко и се определя силата на болката от 1 до 10, като 10 е най-силното. Това е за да се види след това дали има и колко е промяната. Мислено се казва намерението, което трябва да е в позитивна и сегашна форма, все едно вече се е случило. Напр. при изкълчен глезен може да бъде "здрав глезен, без болка". Аз винаги включвам и "перфектно здраве" за да не слагаме ограничения и да бъде по-общо, така че резултатът да е по-голям. ... Намираме една точка, ....например на гърба... с върха на показалеца или средния пръст и започваме да разглеждаме какво усещаме - повърхността на материята /или кожата/, пръстът ли е по-топъл или повърхността, всичко което ни прави впечатление. След това намираме втора точка /..на гърдите, челото.../ с върха на показалеца на другата ръка и правим същото - повърхността на материята /или кожата/, пръстът ли е по-топъл или повърхността, всичко което ни прави впечатление. После започваме да разглеждаме двете точки едновременно. Всичко което усещаме го наблюдаваме едновременно. Идеята на това мероприятие е, че мозъкът не може да разглежда едновременно 2 неща и зависва, т.е спира да мисли.
Започваме да усещаме спокойствие, което при мен след 1-2 мин. прераства в много приятно усещане, достигащо понякога до блаженство, извиращо от слънчевия ми сплит. Но това не е задължително, при някои си остава само спокойствието и е достатъчно. Това усещане се нарича юфилинг /еуфория + фиилинг/, прекрасно усещане, несвързано с външни обстоятелства. И така 2-те точки и юфилинга /или блаженството от слънчевия сплит/ правят триъгълник и нашата единствена задача е да наблюдаваме този триъгълник. Това е състоянието Чисто осъзнаване и то е лечителя, а ние сме само медиатор на процеса.
....

Много е важно да не сме пристрастни към резултата. Правим го и след това забравяме. Дори когато го правим на любимите си хора... Това е причината да е по-трудно да го правим на себе си, защото докато го правим, непрекъснато следим за резултата. А той може да бъде всякакъв, защото не ние сме лечителите. Затова трябва да се посочи, че очакваме всякакъв резултат. Понякога е моментален, понякога - на следващия ден или дори по-следващия. Може да е много краткотраен и да се върне оплакването. Тогава, особено при хроничните болести, човекът е кандидат за удължени сесии, също така и многократни такива. Ако той се научи да влиза в РА това допълнително ще подпомогне лечението му. Франк описва в книгата как е излекувал жена от рак за 8 дни с едночасови сесии.
Човекът на когото правим сесия не трябва по никакъв начин да ни помага, нека си мисли за каквото иска, не е нужно и да вярва. Аз съм го правила на мой колега докато той си играе на лаптопа. Действа и на деца и животни и растения дори.
Аз понякога правя КС вместо медитация - за центриране и просто потапяне.  /т.е. без някакво конкретно намерение/ Peace

Общи условия

Активация на акаунт