Подсъзнанието може всичко 59 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 75 275
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
svedd , да ти е жив и здрав.Весело изкарване на празника!

# 151
svedd, да ти е жив и здрав! Останалото е в негови ръце и ще го постигне и сам! Хубав празник!

Слънчев и спокоен ден, момичета! Да ви е ведро в душите!

Виждам, че някои момичета споделят как са намерили темата - хайде и аз, че май не съм - намерих я през 2007 година, много дълго само четях, от известно време вече и пиша. Научих много, но продължавам да уча  Simple Smile

# 152
Свед, да е жив и здрав, порасналият момък!  Много късмет и попътен вятър!   Hug
Аз не си спомням как намерих темата, но си спомням кой за първи път ми "отвори  очите " за  нещата, за които си говорим тук... Това беше една моя много добра приятелка, която вече не е сред нас..даде ми първо да прочета  първите 2 книги на Уейн Дайър...а след това и много други книги..Много си говорехме с нея на всякакви такива теми ... Беше изключителна жена  и майка....МИр на праха и, сигурна съм, че сега е там,където винаги е вярвала,че ще се върнем един ден...ама пусто тя замина много рано....Аз винаги ще съм и много благодарна ! Така интересът ми , не само към подсъзнанието.... ме доведе тук.  Много Благодаря на всички участници в темата ! Благодаря за информацията, за споделеното, за съветите и затова, че просто ви има ,,,,,винаги,когато имам нужда- вие сте тук!  Hug Желая ви спорна седмица , и на това Новолуние  предКоледно   да ви се сбъднат всички  желания, дори по добре, отколкото сте ги описали !  Hug

# 153
  • Варна
svedd, много хубава торта, благодаря мммм Heart Eyes! Да ти е живо и здраво момчето, много гордост и усмивки да ти носи!   bouquet
Аз също съвсем случайно попаднах на темата, преди години, търсейки някаква информация... Спомням си че като видях първа страница, в мен се надигна някаква еуфория, някакво успокоение даже, че не съм сама, не съм само аз Grinning! Имаше отговор на всички въпроси, които ме вълнуваха тогава! Много се зарадвах!..
После започнах да чета... дълго време четох, преди да започна да пиша. Но и сега, мога да пиша само, когато ми дойде много силен порив Simple Smile, когато срещна силен резонанс.
Благодаря ви момичета, че ви има!  Hug

И от мен - един хубав, ползотворен, весел и уютен месец, през който да се случват само хубави неща, да се сбъдват най-съкровените ни желания, а може и още много...  Коледни чудеса!  Praynig

# 154
Благодаря на всички  Hug  
детето расте Simple Smile,
аз също Sad

# 155
  • Пловдив
Да не забравим утре новолунието в Стрелец
Пожелавам много щастие, късмет и сбъднати желания на всички   bouquet txtloves Two Hearts

# 156
  • при моите деца .....
Имам няколко желания - искрени.... - рано ли е да ги запиша сега?

Пожелавам ви приказен декември!

# 157
Здравейте на всички! Отдавна не съм писала във форума, но днес случайно попаднах на темата докато търсех нещо в интернет. Страхотно е, че има такава тема и можем да си помагаме един на друг, да обменяме полезен опит и информация.
Аз от доста време се боря със себе си и се опитвам да се променя и да работя над негативните си убеждения, но е много трудно и за съжаление все още не съм успяла да го направя. Факт е, че всеки има проблеми и се сблъсква с различни трудности, но по-важното е как реагираме спрямо тях.  Аз вярвам,че човек се учи докато е жив и никога не е късно да подобриш себе си, стига да имаш желанието и необходимата подкрепа за това. В моя случай ситуацията е такава, че от доста време искам да ми се случат конкретни неща, които незнайно защо все не стават. От отчаяние съм се допитвала до ясновидци, които са ми давали някакви срокове, но те просто си минават, а нещата не се случват. Много често съм си задавала въпроса 'защо?' Къде е проблема? Аз ли правя нещо, което не трябва? Понякога имам чувството,че някои хора са родени с късмет и всичко им се получава така, както те искат, имат страхотна работа, любим човек до себе си, добри и верни приятели, въобще всичко, за което може да мечтае един човек.  Изчела съм много книги за позитивното мислене, самопощ, силата на подсъзнанието и всеки път си казвам 'ето, сега е момента да променя живота си, да започна да мисля по друг начин', но точно когато се реша и все става нещо, което да ми покаже,че явно не се справям както трябва или не съм готова за това. Знам, че много хора са били и може би все още са в моето положение и ще съм безкрайно благодарна ако ми дадете някакъв съвет от къде да започна и как най-после наистина да променя живота си към добро ..  Two Hearts

# 158
Здравейте на всички! Отдавна не съм писала във форума, но днес случайно попаднах на темата докато търсех нещо в интернет. Страхотно е, че има такава тема и можем да си помагаме един на друг, да обменяме полезен опит и информация.
Аз от доста време се боря със себе си и се опитвам да се променя и да работя над негативните си убеждения, но е много трудно и за съжаление все още не съм успяла да го направя. Факт е, че всеки има проблеми и се сблъсква с различни трудности, но по-важното е как реагираме спрямо тях.  Аз вярвам,че човек се учи докато е жив и никога не е късно да подобриш себе си, стига да имаш желанието и необходимата подкрепа за това. В моя случай ситуацията е такава, че от доста време искам да ми се случат конкретни неща, които незнайно защо все не стават. От отчаяние съм се допитвала до ясновидци, които са ми давали някакви срокове, но те просто си минават, а нещата не се случват. Много често съм си задавала въпроса 'защо?' Къде е проблема? Аз ли правя нещо, което не трябва? Понякога имам чувството,че някои хора са родени с късмет и всичко им се получава така, както те искат, имат страхотна работа, любим човек до себе си, добри и верни приятели, въобще всичко, за което може да мечтае един човек.  Изчела съм много книги за позитивното мислене, самопощ, силата на подсъзнанието и всеки път си казвам 'ето, сега е момента да променя живота си, да започна да мисля по друг начин', но точно когато се реша и все става нещо, което да ми покаже,че явно не се справям както трябва или не съм готова за това. Знам, че много хора са били и може би все още са в моето положение и ще съм безкрайно благодарна ако ми дадете някакъв съвет от къде да започна и как най-после наистина да променя живота си към добро ..  Two Hearts
Чувствам се по абсолютно същия начин.Бих казала, че отминаващата година беше най-лоша за мен, почти нищо хубаво и съществено не ми се случи.Яд ме, че всеки ден си минава и заминава без да използван пълноценно.Аз също изчетох много книги, иначе чета тази тема от 2008, както и Дриймленд.Няма тема или автор, който или съм прочела изцяло или основните моменти.Сега пак препрочитам Луиз Хей.Пределно ми е ясно, че мислите формират бъдещето ни, интересното е, че съм имала някакви моменти на еуфория и като че ли нещата тогава са се случвали,но не винаги на 100 %.Или вече са на път да се случат и тогава....бааам и нищо не става.Незнам какво да правя, зная че трябва време да улегнат положителните мисли и модели,но знаете ли много е трудно, когато целия свят е против теб, ти непрекъсно да си повтаряш:"моят свят се грижи за мен"..... Sad.

# 159
Чувствам се по абсолютно същия начин.Бих казала, че отминаващата година беше най-лоша за мен, почти нищо хубаво и съществено не ми се случи.Яд ме, че всеки ден си минава и заминава без да използван пълноценно.Аз също изчетох много книги, иначе чета тази тема от 2008, както и Дриймленд.Няма тема или автор, който или съм прочела изцяло или основните моменти.Сега пак препрочитам Луиз Хей.Пределно ми е ясно, че мислите формират бъдещето ни, интересното е, че съм имала някакви моменти на еуфория и като че ли нещата тогава са се случвали,но не винаги на 100 %.Или вече са на път да се случат и тогава....бааам и нищо не става.Незнам какво да правя, зная че трябва време да улегнат положителните мисли и модели,но знаете ли много е трудно, когато целия свят е против теб, ти непрекъсно да си повтаряш:"моят свят се грижи за мен"..... Sad.

Много добре те разбирам, всъщност едва ли има човек, който да не е изпадал в подобни ситуации, важното е обаче как да се справим с тях. В интерес на истината аз вярвам и в съдбата и знам, че понякога нещата не се случват така, както ние искаме или поне не на момента, когато си мислим, че ги искаме и си има причина за това. Но пък от друга страна ми се иска и да вярвам, че човек сам проектира нещата, които му се случват, макар и не на 100%, но голяма част от тях. Според мен в моч случай и аз имам някаква вина, защото още не съм се научила как да реагирам в определени ситуации, кога да си замълча, кога да се обадя, какво да помисля и т.н. Определено имам желанието да го направя, но явно или все още не съм готова, или не съм намерила правилния начин. Затова и написах поста си, за да помоля някой да ми помогне   bouquet

# 160
Здравейте,

Много исках да се включа заради последните постове, да споделя, че ви разбирам. Самата аз имам още много трудности и проблеми, но всички сме така. Мислейки си за споделеното от вас, във Фейсбук попаднах на този цитат
Цитат
Не търси, не питай, не чукай, не изисквай - отпусни се! Ако се отпуснеш - то идва! Ако се отпуснеш - то е там! Ако се отпуснеш започваш да вибрираш с него... ОШО

Мисля, че прекалено много сте се фокусирали върху това да сте позитивни и да моделирате нещата според нуждите си и с това негативността е порасла. 
Поздрави и хубав ден!

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 13:52 от Анонимен

# 161
 svedd, честит ти празник /от оня ден ти честитя наум/!!! Много късмет, здраве и задоволство пожелавам на момчето ти!    babydust7
По повод последните постинги,  какво очаквате, момичета? За мен годината беше също не особено приятна, но да си призная, знам, че дори последните гадости са ми сервирани, за да се покача върху тях и да продължа напред и нагоре, а и уверената ми във всичко кратуна научи /още веднъж/, че има още какво да учи. Трудно, лесно, няма значение. Само да е здраве и вяра в себе си. Тоя мой тънък понякога гласец вътрешен, гледам да не заглуша с нищо. Даже ми доставя удоволствие да го слушам.  Heart Eyes

# 162
luna, облачето хей, благодаря ви за коментарите!

Аз съм далеч от мисълта,че има безпроблемни хора. Дори и тези, които са се научили да мислят позитивно и да помагат за проектирането на бъдещето си, дори и те имат проблемни ситуации. В интерес на истината аз не мога да кажа,че съм се вкопчила в позитивното, напротив, по-скоро може би е обратното.
Бих искала да споделя нещо, предполагам повечето от вас, ако не и всички сте чели книгите на Вадим Зеланд за транссърфинга. Той се фокусира точно върху идеята, че когато много силно искаш нещо и постоянно мислиш за него-ти го отблъскваш от себе си. Вместо това трябва да го пожелаеш и да забравиш за него, да не оказваш съпротивление, само тогава то може да дойде при теб.
На мен проблема ми е, че съм страшно темпераментна, искам всичко да става сега, веднага на момента, не умея да чакам и не съм търпелива (може би затова ми се налага да чакам по много време за дадено нещо Sad). Но определено искам да го пречупя това и да си отворя късмета, както се казва  Two Hearts

# 163
На мен проблема ми е, че съм страшно темпераментна, искам всичко да става сега, веднага на момента, не умея да чакам и не съм търпелива (може би затова ми се налага да чакам по много време за дадено нещо Sad). Но определено искам да го пречупя това и да си отворя късмета, както се казва  Two Hearts
Още по едно нещо си приличаме с теб! Laughing Аз съм адски нетърпелива и съм сигурна, че това е един от уроците, които трябва да науча.Имаше и едни други уроци, но Слава Богу ги научих и разбрах, сега единствено трябва да си простя и да се освободя от чувството за вина.Което е много трудно, даже на други хора простих, само на себе си-не.
За Зеланд си права-по този начин задействаме равновесните сили и когато много силно искаме нещо да се случи, на нас ни се захлопва вратата.Трябва да се научим да намаляме важността, което лично за мен е много трудно.

# 164
Здравейте,

Много исках да се включа заради последните постове, да споделя, че ви разбирам. Самата аз имам още много трудности и проблеми, но всички сме така. Мислейки си за споделеното от вас, във Фейсбук попаднах на този цитат
Цитат
Не търси, не питай, не чукай, не изисквай - отпусни се! Ако се отпуснеш - то идва! Ако се отпуснеш - то е там! Ако се отпуснеш започваш да вибрираш с него... ОШО

Мисля, че прекалено много сте се фокусирали върху това да сте позитивни и да моделирате нещата според нуждите си и с това негативността е порасла. 
Поздрави и хубав ден!

облачето хей, благодаря за включването и напомнянето да търсим пътя и начина в себе си, нашия начин за случване на нещата  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт