Подсъзнанието може всичко 59 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 75 299
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
О да. Аз в Хеликон си я купих. Ето им линкове

Хеликон цък

Букстор цък

Букпойнт цък

# 511
А за електронно да каже някой, който разбира от това. Аз много не познавам електронните сайтове. То в спиралата например как се качват книги?

# 512
Момичета в събота ли се пишат желанията? Че аз с тази моята работа направо се отчаях вече. Толкова е натоварено, направо. ИСКАМ НОВА СПОКОЙНА РАБОТА.  Ще пиша тази събота и дано съдбата е благосклонна. Аз в момента книги не чета, че съм толкова изморена и изобщо не ми е до книги. Но следя кой препоръчвате и си записвам.  Hug

# 513
Аз ще пиша в събота, обаче за пари, Val27  Embarassed

# 514
Момичета в събота ли се пишат желанията?
Новолуние 30 януари 2014   23:39:39
Тази нощ,или утре Peace
Добре,че ме подсетихте Heart Eyes

# 515
http://vselena.com/lunen_kalendar.html
Ето, луната започва да расте довечера в 23.38ч. и до утре до 18.44ч НЯМА мъртъв курс. Така че дерзайте!

# 516
Благодаря! Включвам се с писането, че този път е много...  bouquet

# 517
Аз ще пиша в събота, обаче за пари, Val27  Embarassed

Защо в събота?
Питам че и аз искам да пиша.
Не е ли по-добре утре?

# 518
Аз ще пиша в събота, обаче за пари, Val27  Embarassed

Защо в събота?
Питам че и аз искам да пиша.
Не е ли по-добре утре?
Тетида ми беше постнала линк кога луната е нарастваща, затова.

Редактирам се- ето и линка от Тетида
http://fazinalunata.com/bulgarian/v-momenta/faza-na-lunata/

# 519
Ясно.
Благодаря.

# 520
Момичета в събота ли се пишат желанията?
Новолуние 30 януари 2014   23:39:39
Тази нощ,или утре Peace
Добре,че ме подсетихте Heart Eyes
За мене вътрешната настройка е много важна, а в момента съм зле, не съм в състояние да се настроя на позитивна вълна.
Утре ще пиша желания, ще направя и карта.
Сбъднати желания на всички ни!  bouquet

# 521
Сбъднати желания на всички ни!  bouquet
А дано!

Момичета, от миналата година септември /още от най-първите списъци на нарастваща луна/ имам още едно сбъднато желание Heart Eyes

Иначе ви бях помолила да стискате палци за нещо важно- разлепяйте вече тиксото, нищо не излезе.  Embarassed

# 522
Инат,  не е стаало, защото Вселената е подготвила нещо по-добро за теб ! Очаквай го !  Hug
И аз ще пиша желания, и на мен едното ми желание  от преди така се обърка, че  .... ooooh!, но сега виждам лъч в тунела, и се надявам да стане малко по натам....  Praynig  Аз днеес  ще пиша желания, при мен луната идва по-рано.... та ще имам  време....   Laughing  Мнного сбъднатии желания мили момичета, от вашите уста - в Божиите уши !  Laughing

# 523
Инат,  не е стаало, защото Вселената е подготвила нещо по-добро за теб ! Очаквай го !  Hug
Пинки, и аз така се успокоявам, че в това време не е за пътуване... Но ми се развали настроението, въпреки че бях наясно със ситуацията.  Embarassed

Мисля да пусна в действие и поръчки до Вселената  Party

# 524
Преди 2 дни я препрочитах.....е, много сладко книжле... ей такива книжки ми се иска да чета... мотивиращи, успокояващи , повдигат ти настроението... чак ме  е яд, като я прочета,че е свършила... не намерих другите  книги на  авторката никъде онлайн......  Sad
Някоя подобна книжка да сте чели наскоро ? Аз само питам за книги онлайн... ама като това само ми е варианта да чета .....Sad

Общи условия

Активация на акаунт