Подсъзнанието може всичко 59 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 75 313
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
Джули,  Hug

# 496
Момичета поствам нещо, което открих на любимата ни първа страничка.....може да е полезни и на други така, както беше полезно на мен Simple Smile

Прошката и как да простим, ето нещо интересно и, надявам се, полезно:

Писмо-освобождение

Дата: _____________________ Име: ________________________________

Уважаеми  Висш „Аз”

Скрит текст:
Аз,________________________, с настоящото писмо потвърждавам, че Ти, моят  Висш  «Аз», моята  Душа, моето Свръхсъзнание, моята ДНК, моята клетъчна памет и всички мои части, които по някаква причина се държат за не-прощаването, - всички вие можете да се освободите от всички заблуждения, необосновани убеждения, лъжливи  интерпретации и грешни емоции, независимо къде се намират  те – дали в тялото или в подсъзнанието, в ДНК, в съзнании, в безсъзнателното, в чакрите или даже в душата. И аз моля всички, които ми желаят доброто, за помощи в това дело.

Аз, __________________, ти благодаря на теб, моя душа, за това, че ти ми даде опита на не-прощаването и разбирам, че на някакво ниво всички тези ситуации са допринесли за моето обучение и ръст. Аз приемам целия този опит без осъждане и чрез това  писмо го пускам в небитието, — откъдето той е и дошъл.

Аз , ______________, прощавам чрез това писмо на _________________.  и го освобождавам заедно с моите пожелания за добро. Благодаря на този човек  за това, че той се е съгласил да бъде мой учител. Аз прекъсвам  всички нездравословни връзки  с този човек и заявявам своята безусловна любв към него и готовността си да му се притека на помощ.

Аз,______________, прощавам чрез това писмо на себе си и се приемам такава, каквато съм и без всякакви  предварителни условия обичам себе си  такава – могъществена и велиполепна.

Аз,___________________, чрез това писмо  освобождавам себе си за получаване на висшето  благо и заявявам своето намерение да бъда щастлива  и здрава, да се изпълнят моите желания, да живея изобилен живот,  да постигна  целите си, да се развивам и да творя.

Подпис:____________________________ Дата: ______________________

Свидетел:_____________________Дата: ____________________

Бланката се попълва, а после я прочетете внимателно на глас. След това дайте на някой да засвидетелства, а после я изгорете. Желателно е при това да се чете молитва или да се пее мантра. Добре е ако по време на изгарянето на писмото сте запалили аромалампа или ароматизирана пръчка.
Попълвнете бланката толкова пъти, колкото почувствате за нужно.

Повече инфо тук - Радикалното прощаване или как да се избавим от негативните емоции

# 497
Ааааааааааааааааааааааааааууууууууууууууууууу - нали знаете ка понякога човек се чувства в потока....   bouquet Hug Hug Благодаря на Вселената от цялото си сърце за всички днешни вълшебства!!! Откакто започнах да практикувам абсолютно доверие в най-добрия изход и само Исусова молитва, насочена към разни по-особени ситуации, в които знам какво искам, но не знам как, и нещата сами си се случват по някакви направо невъобразими начини. Чак толкова фантазия даже и аз нямам  Crazy

Днешният вълшебен ден започна с това, че при събуждането писах на една приятелка, дали иска да й дам да ползва временно нещо, което продавам, защото тя си търсеше такова преди време. Докато си намеря купувач, хем на мене да ми се освободи мястото, хем тя да не чака. Еми тя като ми се метна тя била искала не просто подобно, а тоооочно такова. А аз това изобщо не го знаех иначе преди години още щях да й кажа, че го държа прибрано. Сега като разчистих, защото променяме функциите на няколко места в къщата, че ни трябва повече място и изобщо промени в дома има големи, и извадих за продажба разни ценни и качествени неща, които не ползваме. И хоп тя след работа дойде, плати ми го, взе си го и сто плана има веднага как го пуска в действие. А ние веднага пък оползотворихме мястото за спортните вещи  Laughing Laughing, които преди стояха в друг шкаф на части - едни тук, други там. Сега е идеално подредено и компактно всичко.

И като тръгна така от сутринтаааааааааааааааааа................  Joy Joy Благодаря благодаря благодаря!!

Втори пример само набързо - влизам случайно в един магазин, след като пак случайно минавам по тази улица, защото случайно съм свършила по-рано планираното за следобеда и хоп нещо, което търся от няколко седмици... Казах ли случайно  Hug Просто в най-добрия му възможен вариант!! Та така - в потока  Wink

# 498
  • София
Рози и рози, толкова е вдъхновяващо това, което Ви се случва! Искрено се зарадвах! Толкова положително ми подейства  Hug Благодаря!

Бихте ли споделила, разбира се ако е удобно и възможно, малко повече за това "абсолютно доверие в най-добрия изход и само Исусова молитва, насочена към разни по-особени ситуации".

# 499
  • София
*Miss Sixty*, не мисля, че дамата ти е приятелка. Човек е такъв какъвто е  - казваш, че на работното място е една, а на вън съвсем друга. Не мисля, че е така. Просто там има възможност да се изяви, да покаже това което е наистина. Очевадно е, че го прави за да те дрази и да ласкае егото си, с това че успява. Не мисли, че тя не усеща какво въздействие има поведението й върху теб! Паднал и е удобен момент да ти натрие носа. Явно е от типа жени, които изпитват извратено удоволствие от това да дразнят по - готините от тях мацки.
Не отдавай значение на тази глупава ситуация и не трови себе си, всъщност много добре си го казала: " Знам, че значимостта на едно нещо зависи от това, колко внимание съсредоточаваш върху него".

# 500
Рози и Рози, липсваше ми Hug

# 501
За Исусовата молитва е тази книга, за която ви писах миналата седмица.

Сияна,  Hug и от мене.

# 502
Момичета, от четвъртък май луната е нарастваща. Ако бъркам, поправете ме- гледам в сайта на битиви /щото е най-лесно  Embarassed /

Имам нужда да ми стискате силно палци и да ми пращате положителна енергия, детелинки и каквото ви дойде на ум   bouquet Ако стане нещо, ще се похваля  Heart Eyes

# 503
# 504
*Tetida*, мерси   bouquet От събота пак започвам да пиша желания  sohappy

# 505
  • при моите деца .....
Може ли малко информация  Embarassed

# 506
Боби, ритуалът е на първа страница
"Списък за привличане на пари "- ПРАВИ СЕ НА РАСТЯЩА ЛУНА
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=517782.msg16086203#msg16086203

# 507
  • при моите деца .....
Боби, ритуалът е на първа страница
"Списък за привличане на пари "- ПРАВИ СЕ НА РАСТЯЩА ЛУНА
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=517782.msg16086203#msg16086203
Благодаря!!!!

# 508
Рози и рози,книгата има ли я по книжарниците?Благодаря!Много се радвам за теб! Hug

# 509
А онлайн  книгата има ли я някъде ?  newsm78     Искам да ви помоля, ако сте чели някоя интересна книга, която е качена в Моята Читанка  например, че нея я отварям много лесно...да споделите ,моля?  Praynig   Вчера пак си препрочетох книжката  : " Играта на живота и как да я играем   Флорънс Сковъл Шин  , има я в читанката .... Много ме успокоява тази книжка...нищо, че е писана преди толкова много години ...  Heart Eyes    Аз мога само онлайн да чета  книжки. Хайде ,споделете,кой  какво е чел напоследък....или ваши любими книги на "нашата тема ", към които се връщате отново...?   Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт