Подсъзнанието може всичко 59 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 75 258
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
И аз така мисля, това е малко , както му казват :" да се самоурочасаш".....като вярваш , че ти носят нещастие, и ето го - то вземе, че пристигне !  Не си мсили такива неща, те пък всички мидички  и рапанчета са толкова готини....хайде сега пък, няма да се побъркваме за всяко нещо, дето някой си написал....  Hug

# 556
По фън шуй не е добре да се държат умрели неща в дома, а черупките от мидички и рапанчета са на умрели животинки. Все пак както са казали момичетата, всеки сам избира в какво да вярва. Моето мнение е, че точно вярата задвижва нещата. Сещам се за една мисъл: "Чудеса се случват там, където вярват в тях и колкото повече вярват в тях, толкова повече се случват." Така че направи така, както чувстваш нещата. Hug
Исках да ви споделя за едно цвете, каланхое, което откакто са го подарили на жената, три- четири години не е цъфтяло. Оказва се, че тя е болна от рак. След като почина, цветето се озова в моята комшийка, понеже жената, на която е било е била приятелка на майка и. След един -  два месеца цъфна с голям, красив цвят. Още едно доказателство как цветята поемат част от лошата енергия.

Последна редакция: нд, 09 фев 2014, 10:25 от mariposa333

# 557
  • София
Защо тогава правят гердани и гривни от морски охлювечта, сувенири от рапани???

# 558
Най- вероятно не вярват на фън шуй. Joy

# 559
И аз съм чувала за мидичките и рапани подобни неща, но пък продължавам да си държа една много голяма мида и една бодлива риба, защото са ми подарък.....

# 560
Момичета, благодаря за отговорите. В крайна сметка отбрах най-едрите и бели миди и няколко красиви рапана и ги сложих в буркан с капак. Останалите, които бяха дребни и покафенели, ги изхвърлих. Така го почувствах в момента, а то отдавна ми се въртеше мисълта да направя чистка и да променя нещо. Вече и като попаднах на тази статия реших че е назрял момента. Нали хората казват: "За всичко си има ден", то така и става.

Желая ви прекрасен неделен следобяд! Hug

# 561
  • В друго измерение
Домът ми е пълен с мидички, обожавам да ги събирам - природата си знае работата, едно си отива, за да дойде друго - нещото, което ме оставя бездиханна е морето, неговото безбрежие и тайнство, а мидите са ми начин да се докосвам до него, когато съм далече...мога с часове да си гледам мидите в купи и се успокоявам с тях...
Не че не съм страдала, не че не съм влизала тук, за да си изплача някакви болки, но категорично лошият късмет или каквото е там не е бил свързан с появата на нови миди в дома ми...
По-скоро съм щастлива с тях...
В каквото вярваме, това и става....
Та така, чета си ви редовно, но не съм писала повече от година май  Hug
Сбъднати мечти на всички, прекрасници  Hug Heart Eyes

# 562
И за мен нещо, което идва по естествен път от мъдрата природа, няма как да е опасно.

Виж, как ли са били заредени лисичата кожа... или палтото от норка, носени до неотдавна от жените според зимната мода?   Аз като малка доста се боях от Лисана! tooth

# 563
Ами то като се замисля, тогава по фън шуй и дрехите от естествена кожа би трябвало да не могат да се носят.......ужас..........ами на мен почти всички палта и якета ми са от естествена кожа, че и ботуши...... Embarassed

# 564
Фън шуи е също в главата.
Ако вярваш във фън шуи, ще ти се случват нещата по фън шуи. Wink
Момичета, живейте и правете нещата както са ви на сърце, а не защото някой е казал еди  какво си, че така се прави.
 Hug

# 565
  • София
Еееее, много задълбахте тази тема.  Grinning
Сега на пазара са пуснали рапани и в тях сукулентен микс. Много са красиви! Мисля да си закупя и изобщо няма да ме притеснява какво пишат за рапаните и мидите!
В софияима страхотно заведение, което е в морски стил. Има рапани, миди, мрежи.....И винаги е пълно с хора.

]И за мен нещо, което идва по естествен път от мъдрата природа, няма как да е опасно.

Peace Абсолютно вярно!

# 566
Ами аз пък днес си хвърлих рибата с бодлите......ама тя си беше и страшничка де  Grinning Ама дрешките си от естествена кожа хич не съм навита да изхвърля  Laughing

# 567
Фън шуи е също в главата.
Ако вярваш във фън шуи, ще ти се случват нещата по фън шуи. Wink
А възможно ли е аз да не вярвам, но подсъзнанието ми да вярва?

# 568
Не го разбирам това. Ти си подсъзнанието и подсъзнанието ти, си ти.
Следвай сърцето си и няма да сбъркаш.

# 569
  • София
Не се омагьосвайте, бе хора! Съгласна съм, че всичко е в ума. Ако си внушаваш, че всяко второ нещо около теб носи нещастие, то самостоятелно си привличаш негативна енергия.
А по въпроса за фън шуй ние нямаме ли обичаи и вярвания? Открай време българинът гледа все чуждото, пренебрегвайки своето.

Общи условия

Активация на акаунт