ЮЛСКИ бебчета - тема 7

• 23 335
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
Весе, като ни обичаш - пиши по-често  Grinning
Честито ви захранване, по мед и масло да е  Peace Аз съм решила да захраня към 10.12., да мине първо консултацията , а и да навърши 5 месеца. За домашно пюре продукти нямам, а и да имам съм леко некадърна да си го приготвя сама. По-лесно ми е да купя.
Аз за приспиване си измислих песен, подобно на Пина  Grinning

- Боянченцето малко,  цял ден си играло
в близката горица, със едни дечица.
Вече се стъмнило, слънцето се скрило
Боянчето разбрало, че е огладняло (имам и версия , че му се приспало)

Почнало да мрънка,
и да точи слюнка.
- Гладничък съм вече, а мама е далече.

Боянчето извади телефонче
и натисна зеленото бутонче.
На мама се обади,
млекце да му направи.

Бързо се прибрало, млекцето си изяло.
И заспа веднага, както му приляга.
А мама си отдъхнала,
и във форума се мушнала....

И т.н. глупости, които си измислям редовно  Mr. Green Една нормална песен не изпях на това дете  Mr. Green

# 571
  • Зеленият рай в сърцето на България
И т.н. глупости, които си измислям редовно  Mr. Green Една нормална песен не изпях на това дете  Mr. Green

Grinning Поне си наредила римите. Аз един ден от зор като пях, не можах да докарам нито една рима.

# 572
  • София
 JoyБлизначе и аз ги редя такива. Общо взето текстовете на песните са ми това което имам да правя и това което трябва да стане. Само мелодиите ми са различни, според зависи от настроението ми. От рода на: Ела сънчо и вземи Лазар в страната на сънищата, защото ми свърши пералнята и трябва да простирам. После бате ще си дойде гладен а мама още нищо не е приготвила и в този ред продължава с извиващи и извисяващи звуци Crazy. Обаче гледам да пея само когато сме си двамата, защото Калин и мъжът ми ме комплексират като ми твърдят, че не мога да пея. Joy

Глупи, абе сетих се да ти кажа за зеления памперс, че има различни видове производство. Аз това не го знаех, но скоро го разбрах и видях, че наистина има разлики. Примерно купен зелен памперс от Метро (мисля турско производство) е коренно различен от такъв купен от Фантастико (руски). Този от Метро така пропуска, че бодито на Лазар е мокро. От руския съм много доволна и само него ползваме. Има и трети вид пак руски но го купих преди 3 дни от магазин на Ганчев и още не съм го ползвала. Турските са с животинче, кученце, котенце отпред където се залепват страничните лепенки, а руските са със звездичка.
Дали ме разбра, както го обясних лемаво newsm78, ама Лазар до мен пищи и ми надува главата.

Хайде ние излизаме на разходка, че диването полудя.

# 573
Близначе направо ме разби с тая песен, много ми хареса Simple Smile
Весела това за зелените памперс не го знаех . Аз взимам сам от тях от метро или от пикадили, но никога не съм обръщала внимание , че са различни. Даже сега като се замисля тези от метро май найстина пропускат , а тези от пикадили досега не са ми пропускали . Хмммм много полезно инфо

Вие по колко време извеждате бебоците сега като е студено??? Аз мисля да излезнем сега за един час

# 574
Весе от ДМ са и са със звездичка. Марти беше с много чувствителна кожа и затова реших Ками да е само с белият и да не рискувам.Да ама викам стана на 4 месеца трябва вече да е посвикнала.. да ама не обрина се, а не е акала повече за да кажа че е от това.

На мен ми е много студено и ме е страх да ги изведа, като дишнат студеният въздух и може пак да се разболеят. Ками още е със сополи.Марти е добре, но не го пуснах и тази седмица на детска от страх от студа и как ще г прибирам в снега с бебето

# 575
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ето ме и мен!
Близначе и на теб като на Пинето ти се отдават римите Peace.виж мен не ме бива аз му пея познатите песнички,но от всички най обича "Детство мое"и тази от филма "Васко да гама от село Рупча"(изключих как се казваше Embarassed)
А Пинето не е писала.........ехооооо къде си?
От зеления памперс аз хич не съм доволна много пропускаше,а и детето се обрина от него.Сега е на Пуфис само него му понася кожата.
И Кирил май го мъчат зъби много плака днес милия дори докато се хранеше Cry.
Ние днес си направихма вече разходката.......както си мислех да не го изкарвам че е студено така с този рев от сутринта ме накара да пробвам навън как е.Е детето си кротуваше та сега съм решила студ не студ започне ли пак така да реве навън и това е Crossing Arms.
Всички болни дечица бързо да се оправят!

# 576
При нас пък времето е чудно днес - към 12 градуса и слънце.Откарахме 3 часа навън ,даже малчо го качих у дома и още спи  Shocked Близо 3 часа и половина вече.Не мога да повярвам,дано да не ми го върне тъпкано след това.
Весела и моите памперси са със звездичка и са страхотни !
Отивам да уча песента на Близначето,няма да имаш претенции за авторски права ,нали Laughing

# 577
Момичета, много сте талантливи  Hug

Добър ден и от нас ! Честито захранване на захранените бебоци и дано да им е сладко.
Захранихме се и ние, имах друга цел, но реших да послушам нашия педиатър и следвам неговата схема- сок от ябълки- 3 дена, сок от круши -3 дена, пюре от ябълки- 3 дена, пюре от круши-ябълки пак 3 дена. След което е оризовата каша. Каза, че не ми препоръчва пресни плодове за в момента, поради липса н контрол на химическите препарати.

Питах за проходилка и каза, че я препоръва от 7 месец. Бънджито и столчета от сега, ама не по много.
Момичета, какъв е тоя бял памперс ? Тук има само зелен и лилав. И двата са много добри, зеленият използвам през нощта, издържа до сутринта, а с лилавия сме през деня.

# 578
Ние тъкмо излязохме на разходка и то взе , че заваля Sad и се прибрахме . Пффф много ме е яд. Трябва да взема дъждобран за количката.

Татяна 1975 Памперс бял е pampers premium care  има и кърпички . Аз пък лилави не съм виждала  . Значи на теб са ти казали, че може от 5 месеца на столче за хранене .

# 579
Ами тук няма такъв бял памперс, лилавият е актив фит.
Да, на столче за хранене, на дивана подпрени с възглавница, в количката, в кошарата за игра, навсякъде, стига да не е много време.

# 580
Привет   bouquet

Оффф ще лудна   smile3511 Симона днес яде двойно по малко количество, спи по 30 мин макс, яде си ръцете, плунчи се якоооо и много се стряска като заспи. Нз кво да я правя ей търка си очите, защото и се спи ама не!  ooooh!

Памперс актив бейби ползвам, в началото бяхме на белият, но мн миришеше и го сменихме с този. Купихме от Кауфланд голямо кашонче с 112бр, от днес пак има промоция на актив бейби там май 70бр. за 21лв. (но не съм мн сигурна дали беше точно така)  Thinking Whistling 

# 581
Ами моята доки за столчето се зарадва и ме подкрепи. Каза да стои колкото иска, да го махна като се умори.

Песничката е тъпа, ма действа  Mr. Green Мисля, че Пина е по-добра. Тя за това май липсва, явно пише рими  Laughing

Нашият Памперс е от руските, ама нещо не ми допадат. Нямат никаква звездичка. Някои има ли отзиви за HUGIES ? Мислех да ги пробвам и тях. Иначе си се връщам на Молфикс, най- си ме кефят.

Аз четох за асиметричния череп при бебета и пише, че може да или от рахит, или от някакво състояние породено от притискане в утробата. Сега се сдухах, дано на Боци му се оправи, че направо ясно се вижда разликата  Tired

http://medpedia.framar.bg/%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D … D0%BB%D0%B8%D1%8F

Ето така изглежда, като на първата снимка Sad

# 582
Близначе да не би да му се е изкривила заради това , че повече спи на тази страна . и на Емо му беше така , но сега почти се оправи , Педито какво ти казва ????
А ти Боци го слагаш вече на столче така ли ???? 

# 583
Цветинка, да, слагам го отдавна  Peace Купихме столче на Мамас енд Папас. По принцип се води за хранене, но става и за учене да седи. Много му е кеф вътре.

За черепа, че било именно от спане само на тая стърана, или поради това че се роди едър и черепа му се развива по-несиметрично. Уж щял да се оправи....

# 584
Цветинка, да, слагам го отдавна  Peace Купихме столче на Мамас енд Папас. По принцип се води за хоранене, но става и за учене да седи. Много му е кеф вътре.

За черепа, че било именно от спане само на тая стърана, или поради това че се роди едър и черепа му се развива по-несиметрично. Уж щял да се оправи....

Дааам и аз мисля, че е от спането .И ние сме така Емо се роди 3,800 и главата му доскоро беше така , сега лека по лека се оправя. Не се притеснявай .

Общи условия

Активация на акаунт