ЮЛСКИ бебчета - тема 7

• 23 332
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
Ола пак от нас, прибрахме се от докторката. Естествено ни забрани да го слагаме малкия герой в Бумбото преди да е станал на 6м, за сметка на това да почвам да му давам сок от ябълка - познайте дали ще я послушам. Иначе ми каза че трябва да яде 6 пъти на ден по 140мл, но като е на кърма, си го регулирал сам.
Вече има чудесните мерки за 6месечно бебе - 7.400кг и 67см. Наддал е "само" 800гр този месец - направо се излага (явно не яде достатъчно Wink ). А аз се чудя защо новите бодита не му стават. Ама това за бг, английските са добре. Само дето си поръчах три размера по три боди потник, а те ми пратили бодита с къс ръкав - много ме е яд, ама налие през Габко, не мога да ги върна.
Ние сме на белия памперс - напоследък го взимаме от метро и наистина му изпуска при крачетата - редовно цапа бодитата.
Ние утре май пак ще ходим до докторката - назладисахме се да му сложим ротари кана малкия, но нищо че е през устата, трябвало пак лекар да я даде. А глупавата ваксина се продава само по поръчка - обиколих няколко аптеки, че да я взема и да се върнем при докторката, но не Sad Мрън!

# 586
gemavar, странно....нашата педиатърка пък горещо ми препоръча столчето и даде картбланш да го слагам вътре. Според нея е чудесна идея даже.  Аз го слагам вече втора седмица в него и се чувства чудесно. Стои с кеф, все повече почва се крепи и сам.  Снахата на моята шефка живее в Америка, спомням си че също слагаше детето си в такова столче. Тя казваше, че в Америка педиатрите масово го препоръчват. Лично аз не виждам някаква вреда от него, само полза. То е направено така, че да помага и подкрепя детето и то вътре не може да се изкриви. та както и да е де, само се учудвам. Явно в БГ педиатрите са глухи и неми за новостите.

# 587
Мда, нашата докторка е от "старата школа", така че аз я слушам доста избирателно. Аз и не очаквах да ми каже друго.

# 588
  • София
Ето за тези памперси на Памперс говоря, че пропускат.
https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D1 … .html%3B640%3B480
https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D1 … 10347%3B207%3B310
https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D1 … 10347%3B233%3B349

Отпред където се залепват страничните лепенки има животинче.
На другите, качествените има звездички. Но не намерих снимки в нета, а и нямам време да снимам моите.

# 589
Днес не ми е ден... Счупи се (незнайно как!) дръжката на количката (baby design Lupo), докато се прибирах от разходка в асансьора днес. Та поне няколко дни ще си стоим вкъщи, докато се ремонтира. Моля се само да стане бързо.
Вчера пък, без даже да го докосвам, се пръсна стъклото на вратичката на фурната.
Странна работа...

За памперсите - купувам само от зеления, турски: със звездичка е. Доволна съм.

# 590
Здраейте момичета,утре ми предстой  първичен преглед на малката при хомеопат.Желая да и бъде определен конституционалния хомеопатичен препарат.Ако има момичета от Пловдив,посещавали д-р Юрукова,биха ли разказали как е минало.А и други момичета от други градове ,ако искат да пишат,та да имам идея какво но предстои.Лека вечер желая Simple Smile

# 591
Ани тия наште едно от друго гледат и за неспането в количката и за постоянното мрънкане, дано отмине бързо
Днес я водих на фотосесия, подарък от сестра ми, че спечелила пък няма как да се снимат, така я изморих, че спи от един час, което си е чудо. Но тук много студено, та с кенгуруто на едно такси и после обратно по същия път. Имаме много снимки с ръце в устата  Laughing Като ми даде диска фотографката, ще пусна в снимката
Близначе това със случая от Сандански направо нямам думи, тези двамата не са в ред.   А за децата  Hug дано се оправят бързо  Praynig Песничката е  rotfImbo rotfImao сама съм се смяла последните два реда не знам как си ги измислила на мелодия
Агнес браво, как намери време и да ги изкараш тези изпити и то с 6  smile3501
frozenInside честити зъбчета, бели и здрави да са
Весе тези със звездичката са полски, не руски и аз само тях ползвам. Познават се по това, че на надписа на турските пише бебек, а на полските бейби
Ради ММ взел днес от кауфланд 62бр за 19,89

# 592
Benny_G, как така се е счупила!?!?! ПО препоръка на Мисти от темата (обичам те, Мисти Simple Smile)) и аз купих на малкия такава количка и е чук, направо съм като ледоразбивач, та не си представям как се чупи?

За сядането - аз го вдигам за ръчичките и го прикрепям седнал по няколко секунди и с няколк оповторения. В столче не слагам, а и нямам.

Момичета, черпя днес: УТРЕ ММ СЕ ПРИБИРА!!!! Остават 2 дни от гнусния проект в София и после до януари съм го предупредила да не споменава за работа. Аз ще се отдам на излизания и мотане, че тия 5 седмици ми се  #Cussing out #2gunfire Sick

Белият памперс, дори оригиналът с лентата отпред пропуска. И аз питах за Huggies, а Либерото, което се продава тук е пълен боклук.

# 593
  • София

Весе тези със звездичката са полски, не руски и аз само тях ползвам. Познават се по това, че на надписа на турските пише бебек, а на полските бейби

Аааа? Е може, може! Аз нали съм дърта и много, много недовиждам, за това ми се видя, че пише на руски. Пък и някоя от майките в градинката ме е излъгала.

За случая от Сандански не посмях да кажа нищо цял ден. Много ме потресе. Даже и през нощта го мислих. Безотговорна работа  е това да оставиш детето си 7 часа без надзор, но да ги пази Господ, защото белята може и за 7 минути да стане.

# 594
Ау и аз съм с количка бейби дизайн лупо за сега съм мн доволна и нямам забележка, дано и така си остане   Whistling

А за тия от Сандански думи нямам що за родители са това!?  #2gunfire

# 595
не използвам никакаво столче за детето още. Държа я по корем. Самата тя започна да се обръща сама и забелязавам, че ако не й се спи се обръща веднага и дори се избутва с крачета до набелязана дестинация (играчка).
Нямаме маса в хола. Едно одеало и много пространство около нея.

Глупи, вчера беше -9 и снахата изкара 2 часа на вън. Най- големият ни проблем, че няма деца по площадките, когато е студено и милата много страда. После мина през банята да се загрее и в 7.30 вечерта заспа.
Успях да изгледам един филм на спокойствие Simple Smile

# 596
Дами, ние с Бо усъвършенствахме къпането  Laughing Понеже вече тежи за под душа, минахме на вариант вана. Слагам го в столчето и пълня ваната. Разбира се не до горе.  Аз сядам при него във  ваната и го плацикам, а той се прехласва от кеф.

# 597
Близначе, много ти е сладък Боцито  Hug
За памперсите- тук по магазините има само зелен и лилав, различни от тия, които Весито показа,
как стават тия работи, уж една марка, пък различни опаковки в различните държави и различно качество  newsm78

# 598
оххххх колко е хубав , ще го изям  Hug Hug Hug Hug Hug

Аз ползвам зелени Актив Бейби със звездичка и съм доволна

# 599
  • varna
И аз минах от белия памперс на актив бейби, че е по-добър, купувам го засега от Кауфланд промоция кутия 112 броя, със звездичка - идеален е.
Близначе, Боцито е само за мачкане, прекрасен е Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт