ЮЛСКИ бебчета - тема 7

• 23 307
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
За столчето - и него го взехме от там. Ето такова: http://www.ebay.co.uk/itm/Stokke-Tripp-Trapp-High-Chair-with-Bab … 3D190981372197%26 ама на старо, че новото ни е много скъпо.
Удобни ли са тези дървени столчета  newsm78 Винаги съм се чудила.

Малкия още не сме го слагали в столчето, че ни е мъничък, но кака му си има такова - мъж ми явно му е почитател от край време и е доволен, щом и сега пак такова взе. Иначе е много стабилен - дават го, че и голям човек може да седи на него. Плоскостите за дупето и крачетата се местят, а към него има табла, която се слага на масата или на барплота например.

# 661
  • varna
Оф, Ема е с изринато дупе и госпожица - всичко й измазах, не минава. Кажете отде да я взимам тая хума и как да я слагам, че вече не знам какво да я правя. Нищо не съм й сменяла, нито праха за пране, нито памперсите, нито нищо  newsm78
Агнес, поздравления, ти си Уондъруоман направо  bouquet

# 662
Герито  http://snimkitevi.com/snimkitevi/
Много е удобно и имат доста студиа за получаване, а може и на адрес да ги доставят

herairness  като имах такъв проблем с дупето на малкия ни предписаха тридерм и се оправи за 2 дни. При племенницата ми беше кошмарно положението и на нея и помогна.

# 663
Оф, Ема е с изринато дупе и госпожица - всичко й измазах, не минава. Кажете отде да я взимам тая хума и как да я слагам, че вече не знам какво да я правя. Нищо не съм й сменяла, нито праха за пране, нито памперсите, нито нищо  newsm78
Агнес, поздравления, ти си Уондъруоман направо  bouquet
здравейте  Hug
днес водих малката до личната та и показах как се изрина и Вики,а и ние сме постоянно таака та тя ми каза да я мажа с пиоктанин,то е едно лилаво и се нанася савсем малко с клечка за уши на изринатото и от него минава точно с 2 намазвания.

# 664
На мен днес ми преведоха за остатъка от октомври т.е от 17.10.
Ще захранвам и аз като стане на 6 мисеца.
Ники, страх ме е от студа с моя кекльо но мисля тази зима да се поправим. А като е на одеало на земята не му ли духа на бебето и твърдо.

# 665
В това столче - Bumbo може ли да се хранят тези деца? Удобно ли ще им е?

# 666
Ми Глупи, не усещам. Аз сядам до нея често, особено ако каката е наоколо и чета книги на глас (да свърша нещо полезно и за двете). Но у нас няма врати в тази част и течение става само ако държа отворена вратата на терасата, което в момента не става.
Не се страхувай от студа. Затворените помещения са по- голям развъдник на болести.

# 667
В това столче - Bumbo може ли да се хранят тези деца? Удобно ли ще им е?

Поточе, има два размера столчета - едните са за по-големи деца:
Скрит текст:
Другите, които сме си взели ние, са за бебоците, те си имат и табличка отпред:
Скрит текст:
, но тя е май по-скоро да им редиш играчки там.  Но сигурно стават и да си го сложиш детето на нормален стол близо до масата и да си го храниш така - само че не трябва да го оставяш безнадзорно, че може да се катурне на земята.

# 668
Да, нашето столче е подобно, макар и не тая марка. Става си идеално за хранене.

# 669
Оферта за Бургазлийки http://grabo.bg/burgas/fotosesiia-0ug6b8q на далавера. Искам и аз пък фотосесия за такива пари  Crossing Arms Тука искат 5лв на кадър и не съм очарована от качеството на снимките, които съм виждала.  Една мама от София ми скрива шапката всеки път като и видя творенията. Обаче тя скоро ще ражда и едва ли ще и е до снимане.

# 670
Ако това столче няма допълнителни колани да се връзва за стола, най- безопасното хранене в него ще е само на земята.

# 671
Ей това също http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00EI8UAAA/ref=gb1h_img_c-1_8 … pf_rd_p=449478827 много ми харесва и скоро излиза новата цена, ама  Rolling Eyes Ауууу не искам да гледам повече  ooooh! ooooh! ooooh!
Много му се бях навила и аз. Но го дават за мах височина 76 см. Ми той синковецът е 71-72 някъде. Докато ми го доставят и ще му е малк. Спестих някой лев  Grinning
Иначе мисля коледния му подарък да е столче за хранене  Flutter дано пуснат нещо изгодно в амазон. Днешното не ми хареса

Календари съм направила в artscow.com.  дано дойдат до Коледа, че много се замотах. Вчера даже им обличах коледните костюмчета да направя снимка за декември. Миналата година правих със снимки на каката, бабите много се кефят

# 672
За уреда на Авент - има още няколко бройки: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003MAJ5OC/ref=gb1h_img_m-2_8 … pf_rd_p=449738567 - ако някой го иска, да действа бързо.

# 673
  • Бургас
А аз го взех още в началото  Mr. Green

# 674
А аз го взех още в началото  Mr. Green
newsm10
Аз проверих дали си онлайн като гу пуснаха, че даже аднах един в кошницата, ама явно се криеш  newsm78 И мен нещо ме хвана треската по дебненето, въпреки че вече си го имам  Joy Даже си мислех дали да не вземем един намален и да продадем другия Wink Това треската по черния петък е страшна работа.

Общи условия

Активация на акаунт