ЮЛСКИ бебчета - тема 7

• 23 329
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
  • Зеленият рай в сърцето на България
frozenInside , и 7 -10 пъти да се изака няма проблем.
Joy  Joy  Joy

Абе 5 пъти го прочетох и все го разбирам "в 7 без 10" да се изака" и се чудя какво искаш да ми кажеш

Joy  Joy  Joy

Накрая разбрах.

И в Пловдив не искат такава нотариално заверена декларация, щом сте тръгнали градове да споменавате  Laughing
Явно са измислили някаква врътка да заобикалят закона  Grinning като повечето неща в бг.

# 106
И при нас не искат такава нотариално заверена декларация.После ще пиша повече.Сега отивам да го купувам това Гинопеварил.Вагинални са.

# 107
И при нас не искат такава нотариално заверена декларация.После ще пиша повече.Сега отивам да го купувам това Гинопеварил.Вагинални са.

Извинявай за въпроса, но как разбра, че имаш?

# 108
гъбичките сърбят. Няма как да сбъркаш.

Аква много се хилих на тия лафчета. Верни са. Голяма мания е. До сега понеже картата ми не "била" подходяща за такъв вид пазаруване и само точех лиги, ама сега  smile3508

# 109
  • Бургас
момичета понеже масово питате да ви кажа:за шаловете има много клипчета и различни начини, преждата се води дантела и само се наплита елементарно е: http://www.youtube.com/watch?v=zh22JgubgkM
за шапките: http://www.youtube.com/watch?v=nQAj0AQJBVo

за вариациите на шапките аз си ги мисля където съм попадала на други клипчета и съм запомнила....на този профил на жената от последното клипче има и ръкавички и чорапчета и шалове бебешки...както и други модели шапки...http://www.youtube.com/user/CrochetHooksYou/videos

# 110
# 111
Здравейте и за днес  Hug
За припознаването - явно има два начина - единия на място в болницата ( срещу определена сума ) и другия да отидеш сам при нотариус и да попълниш декларацията ( срещу доста по-малка сума) . При нас беше 50 лв в болницата срещу 8-10 лв на място при нотариуса .
И аз яко съм се зарибила по чуждите сайтове, но аз ползвам услугите на посредник, не пазарувам сама. Постоянно излизат някакви намаления и човек се лъже Simple Smile  И аз много се смях на лафчетата , самата истина са си Simple Smile

Хубав ден и много усмивки   bouquet

# 112
Постоянно излизат някакви намаления и човек се лъже Simple Smile 
Лили, само жените се лъжат май Simple Smile Нали има едно такова правило, че мъж би дал два лева за едно нещо, което му трябва. А жените дават един лев за две неща, които не им трябват, само защото са от разпродажба.

Елица79, не само че не ми вярват за обувките, а ми баща ми само ми се смее и ми разправя, че на стар човек му растяли ушите и носът, не краката

Таничка, запазих си линка, че тук нета не ми стига да гледам клипчето.

Фроузън, аз мисля, че на тази възраст вече си проличава, как ще са децата с акането. Три пъти акане на ден, означава, че няма да се съобразяваме много много със запичащите храни при захранването.

И да ви се похваля моите двамата вече си играят заедно  Joy Оставих дъщеря ми на таблета да рисува, за да мога да хапна, а тя го инсталирала до бебето и му тътри ръката по екрана. После ме вика да видя какво са нарисували.
И той се научи да пищи. Ако не гледам в тях, ми е трудно да разпозная кой от двамата писка.

# 113
  • София
Ехоооо  Hug
Айде, вече приключихме тия гадните ваксини или поне вече няма да са едновременно  Mr. Green Държа се мъжки бе. На излизане от поликлиниката заспа като пич  Heart Eyes
Така като ви гледам вече почнахте със захранването  Crazy Само ли ще захранвам чак след нова година?  Mr. Green Е, може само на Бъдни вечер да й дам тиква, ей така да се облажи и тя  Laughing Все още под въпрос де...
Катенце, ръмжи много  Laughing Вчера баща й да я намести, за да й е по-удобно и тя веднага изръмжа  Laughing и то само на него... На мен все още не ми го е правила, ха ха
Имам един малоумен въпрос.. Когато се появи алергия, кво се прави в случая? Знам, че трябва да се обадя на педиатъра, но все пак?  ooooh!
Момичета, за детските надбавки, кога се подновява? През 6 месеца ли се подават и какви документи?

# 114
Момичета, за детските надбавки, кога се подновява? През 6 месеца ли се подават и какви документи?

Като подадеш документите, ако те одобрят важи за 1 година и после пак същите се носят: трябва бележка за доход, бележка от личния лекар на бебето за направени ваксини, пресниман акт за раждане ...  newsm78 това се сещам.

# 115
Срам не срам, имаме си коледна елха  Embarassed

# 116
Момичета, току що ми преведоха първата сума от майчинските - пише, че документите са занесени на 7ми, тъй че са ги обработвали една седмица явно. Стискам палци скоро да ви ги преведът и на вас, за който още си ги чака. Praynig

# 117
Еееее ти ме разби... и аз бързам с елхата ама ти ме изпревари  Wink

А аз се чудя защо тази сутрин ми липсваш  Simple Smile ти елха украсяваш.

# 118
 Laughing  Сигурно ще я разтуря и ще я рефрешна на 1 декември. За сега стои да я покажа на мъжа ми. Харесала съм и още една топка да купя - прозрачна с нарисувани снежинки. Също, както писах вчера, тази елхичка е доста пършива и ми се иска да купим по- хубава, но ще видим.

# 119
Laughing  Сигурно ще я разтуря и ще я рефрешна на 1 декември. За сега стои да я покажа на мъжа ми. Харесала съм и още една топка да купя - прозрачна с нарисувани снежинки. Също, както писах вчера, тази елхичка е доста пършива и ми се иска да купим по- хубава, но ще видим.
Като бях малка винаги имахме естествена елха, обожавх ги и си миришеше на елха  Wink но в последните 7-8 години използваме изкуствена. Е няма го специфичния аромат, но пък се спасихме от игличките, които капят. В къщи е топличко и от 1 декември до 6 януари постоянно капят иглички - чудо е, няма изчистване.
Като ида на другия комп ще ти кача снимка на изкуствената елха, доста гъста е, може да ти допадне.
Ето: http://prikachi.com/images/958/6753958b.jpg

Тази остана у родителите ми, но мисля да си купя същата.

Честит Рожден Ден на Марти на Катенцето!

Да е здрав, щастлив и усмихнат!

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 16:11 от frozenInside

Общи условия

Активация на акаунт