ЮЛСКИ бебчета - тема 7

• 23 329
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
Хора, как да го забавлявам това дете? тая нощ ми се разказа играта, а през деня съвсем. Яко мрънкане и тръшкане.

# 121
  • Варна
Добър ден на всички мами и бебчета!
Флай, не съм чела дали си писала, какво стана с алергията, дано да не е това де и бързо да се оправяте. И на Ани стискам палци Кирил бързо да се оправя, че е много гадно, когато са болни децата.
Аз заради този пусти страх да не ги разболея, в това студено време въобще не смея да ги изведа, чета, че някои от вас всеки ден са навън и ме хваща срам  Embarassed, чувствам се много лоша майка, несигурна, неуверена, постоянно се чудя как да ги облека за навън, а освен това количката ни е много неудобна и открита, тежка е, а ние сме на трети етаж без асансьор и още хиляди причини да не излизаме, направо не ми се мисли какво ще правим цяла зима, децата сигурно ще изкукат и ще ме намразят.  Embarassed
Лили май беше питала за активната гимнастика на Fisher Price, аз купих такава, но имитация на половин цена и не съм много доволна. Децата горе-долу се заседяват, но играчките са от гадна пластмаса, много е малко килимчето, и като цяло бързо им омръзва, но предполагам, че оригинала ще е по-добър, а и тази възглавничка е много добра да им държи ръцете опънати напред, когато са по корем, моята няма такава екстра.
Много сладки Бобето и Юлия в столчетата, пу-пу. И аз вече се замислям какви столчета за хранене да купува, ще гледам да са по-компактни, че при нас нали всичко е по две и скоро съвсем ще се затрупаме. Чудя се между два варианта
http://www.fisher-price.com/bg_BG/product/69783
и
http://ohoboho.net/stolche-za-hranene-za-masa-reflex-bebe-confort.html
според вас кой е по-добрия вариант, този втория, ми се струва, че много ще им висят краката на децата, не знам, имам време да го мисля, така или иначе съм решила още поне месец да не захранвам, ще видим...

# 122
Вижте каква кукла!  Mr. Green

http://cattt-handmade.blogspot.com/2013/10/blog-post_6972.html

Фроузън, с удоволствие ще видя елхата ви и ако помниш колко е струвала? Също ако е от верига магазини, които има и във Варна?

# 123
  • Варна
Пина, ужас, на мен малко извратено ми се вижда
Иначе са супер, уважавам всичко ръчно изработено!

# 124
И аз да се включа, стига съм чела само.....
Агнеска, специялно в МД София искат нотариялно заверена декларация от таткото, която лятото струваше 6лв. Не се носи ЛК на майката.
Пине, разгледай dims-92.com  в адресите има магазини във Варна, но можеш да поръчаш и по куриер. Има и елхи и украса, аз имам доста неща от там и съм доволна от качеството.
Търся памперси на Хъджис,  baby_neutral Моля кажете къде има в София!
За дрешките какво да ви кажа имам дрешки за 2 години напред, не че и аз не купувам като ми хареса нещо, но ми дадоха много неща, и да си призная не ме е срам да взимам, защото са скъпи, а се ползват много кратко време.
ММ ме кара да поръчвам от чужди сайтове, дал ми е и карта и свобода, но нещо като не го пипна и меря ми е много трудно да го искам. Като гледам колко много неща имаме и се плаша...
Съжалявам но не помня кой показа акт.гимнастика на Фишер, нашата е подобна, но от стандартните с квадратно килимче, жирафчето е същото, листенцата... много съм доволна, пее, светлинки премигват, ама кой да седи в нея newsm78 къде по-интересно е мама да те носи.....
Моя син като се разял нощем... по 2 пъти става #Crazy беше почнал да си спи до сутринта и аз се успокойх, ММ си взе отпуска и отидохме на СПА с 2 деца , после при бабите и от смяната на обстановката ли от многото носене и друсане от свеки ли ибебока почна да се буди нощем и пак да си хапва... за вода неможе и дума да става нощем,  бута шишето с език ипищи... ЛЛ пак с укор ще ме гледа Rolling Eyes

# 125
Да, за ръчното, да, но... и аз не мога да я 'смеля' тази кукла... не знам. Объркана съм вече. Преди малко гледах статия с разни идиотски кукли, то и барбита бременни имало, но това беше по- меката форма, имаше и кукла танцуваща на пилон, а барбитата бездруго са същи плеймейтки... Просто беше навремето, сега не знам как е. Видях и гуми да дъвкане - пишки. Тъкмо сме на вълна зъби, ето ти идея... сигурно са удобни  Rolling Eyes

# 126
Брат ми подари дрешки на Бо за кръщенето от H&M. Като видях цените на етикетите, паднах. За мен са скъпи  Tired Все пак ние сме обикновена секретарка и полицай, май спадаме към по-бедните..... Tired
Оооо моля моля, учителка и инженер, при това с ипотека, класика в жанра, абсурд ми е H&M  Rolling Eyes
Флай засрами ме, мойто дете за 16 дни е качило 400гр /за месец 900/, май си е множко, ама какво да я направя като си е ящна, което пък отговаря автоматично на frozenInside не е много 3 пъти очевидно  Laughing
Дейзи- важното е че се забавляват, така имаш време за ядене  Laughing
Герии аз съм след нова година, спокойно, не си само ти
Пине и ние решихме да купуваме нова елха, така че има време. А и наистина ми се вижда рано. А тази кукла ми се вижда малко извратено.
Поля първото столче, ми е по-стабилно, особено като разбрах как на не мога да се сетя коя мама, и се беше счупила стойката за вана докато са къпали бебето, вече съм много внимателна в избора на бебешки покупки  Thinking
За Софийските мами, ако не са видели рекламата горе http://www.bg-mamma.com/index.php?action=showNews;id=5776

# 127
  • Зеленият рай в сърцето на България

Фроузън, с удоволствие ще видя елхата ви и ако помниш колко е струвала? Също ако е от верига магазини, които има и във Варна?

Качих снимката в предишния си пост. Ако не се лъжа е от Метро.

Много мило клипче, новородено бебче заспива, докато го къпят.
http://www.youtube.com/watch?v=OPSAgs-exfQ

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 16:35 от frozenInside

# 128
Нелва, писах ти на лични за памперсите по 20 кинта. До нас в Слатина. Ако мога да ти помогна - пиши и ще измислим доставка.

# 129
  • София
Пине, освен, че си образцова кърмачка, измисляш стихчета, вълнуваш се за елхички, поздравявам те!  bouquet
Аз днес една прах избърсах, след което цял ден лежа с котката (на нея и е простено, надяваме се да е бременна).
Сега видях и кукла Мама, която е направо покъртителна Laughing

# 130
http://distractify.com/fun/fails/20-horrifying-toys-to-traumatize-your-child/ - ето предложения за коледни подаръци за наследниците ни Simple Smile  Joy

# 131
Пине, освен, че си образцова кърмачка, измисляш стихчета, вълнуваш се за елхички, поздравявам те!     bouquet

Joy    Особено първото... Елха не бях украсявала от 6-7 години, но никога не е късно да станеш за резил.

# 132
Днес май никой не е навън. Много сте активни. Аз съм леко луднала след цял ден в къщи   #Crazy
А има още 3 часа докато си ляга малката.

# 133
А, ние си направихме двучасовата разходка, както всеки ден.

# 134
  • София
Луиза, разгледах ги. В интерес на истината бих се радвала да се сдобия с продукта на Лего.
Пине, ако имаше годишни тематични номинации, щеше да вземеш не един приз, не бъди скромна.

Общи условия

Активация на акаунт