Днес и ние два часа навън, в дъжда, той реве, аз се клатя след количката....момичета, не знам как ше я караме в лошото време. Дори бременността пред това изглежда по-свежа.
Пине, обра наградите в Юлки 2013, факт си е.

В тази връзка почвам да се чудя добре ли са й ръчичките, като я обувам и слагам памперс няма проблем и като и мушкам главата в дрешките, ама тръгна ли да слагам ръкавите, настава лудо пищене, та трябва светкавично да ги намъкна и да я вдигна, ама нали на ортопед ходихме, уж нищо не видя

После се насвинихме с хот-дози и сладолед. Отвратена съм от себе си, но вкусни бе мамка му !
Иначе за скъпите магазини......ми не знам, не мога да си позволя дрехи на Зара и Н§М и това си е. Скъпо ми е.
Който може, явно не работи в болница и мъжът му не е полицай. Че с тия заплатки, едвам смогваме и от обикновен магазин да купуваме 
, писах в предния си пост,не е толкова зле.

В първия има бебешки роклички за 20лв, във втория за 60лв 
това във връзка, че днес именно боб готвих и се надумтяхме здраво с него, ние рано вечеряме и вече минахме от реда.
Мисля, че защото е гладна и няма търпение да яде, но не знам.

, не съм предполагала, че има такива неща.
Нали има едно такова правило, че мъж би дал два лева за едно нещо, което му трябва. А жените дават един лев за две неща, които не им трябват, само защото са от разпродажба.
Така че..Сещате се.Но пък детето ми не лишено от нищо.Има си всичко,необходимо,пък било то и втора употреба.Все пак тези неща -дрехи,играчки и т.н. се ползват от бебета и толкова кратко,че в повечето случай не успяват дори да се захабят.
И партито е било супер....и ти изглеждаш страхотно
Продължавам....заради Бобешката снимка със столчето сега и аз се запалих. 
Не мога да седя нито в парк,нито в градинка...евентуално ако сме повечко и пак ме хващат лудите след час или два. Докато беше хубаво времето ходехме да взимаме баткото с количката и разходката си е бая. Сега се разхожда основно с колата
Страхотни сте