ЮЛСКИ бебчета - тема 7

• 23 332
  • 721
  •   1
Отговори
# 135
Джине, аз искам куклата - танцьорка на пилон, култова е.
Днес и ние два часа навън, в дъжда, той реве, аз се клатя след количката....момичета, не знам как ше я караме в лошото време. Дори бременността пред това изглежда по-свежа.
Пине, обра наградите в Юлки 2013, факт си е.

# 136
Видях и гуми да дъвкане - пишки. Тъкмо сме на вълна зъби, ето ти идея... сигурно са удобни  Rolling Eyes

Е, не! А гуми вагини за момченца  Mr. Green? Ай, стига, верно ли има подобни артикули?

# 137
  • varna
Оф, здравейте и от мен. Побърква ме това дете вече, едвам чакам да стане шест, че да откърти по-стабилно и да имам време за нещо друго. Да ама докато се обърна и става 9 - къпане, ядене и айде да спим до другия ден пак същото. Малко взе вече да ми идва множко - като изляза навън пак съм като парцал и след един час искам да си ходя, хем има кой да ми гледа детето.
Луиза, и аз това се чудя - вече не и е толкова интересна гимнастиката, а в това студено време не мога само да я мъкна из къщи, ръцете ми отмаляха, гърбът ме боли Sad
Пине, тая кукла ми дойде твърде много  Sick
Близначе, Мисти, ние сме полицай и преводач на свободна практика, не сме чак богати, ама и аз намирам магазини като Н§М и Зара за безбожно скъпи като за бг стандарта, само дебна разпродажби тук и там.
Ема има нов номер, като я съблека по памперс да го сменям, почва да се извива на мост и да се тръшка, чак кошарата се клати  newsm78 В тази връзка почвам да се чудя добре ли са й ръчичките, като я обувам и слагам памперс няма проблем и като и мушкам главата в дрешките, ама тръгна ли да слагам ръкавите, настава лудо пищене, та трябва светкавично да ги намъкна и да я вдигна, ама нали на ортопед ходихме, уж нищо не видя  newsm78

# 138
herairness, и при нас е така, мислех си да не съм му извадила лопатките, ега ти. Не, добре си е, но пищи адски, тресе се и тн. Той има друг номер, - на повивалника вече не се събира, а го преобличам на нашата спалня. Еми по пишка по корем се влачи по цялата спалня, не мога да му го сложа...

# 139
Ауууу, таз чесалка-пенис ще да е някаква шега  Shocked А за майки няма ли  Mr. Green

Пине, браво за елхата. Защо ще я разваляш, я каква е хубава. Може само още една да добавиш до нея. Simple Smile

Ние днес бяхме навън, или по-точно се мотахме в ИКЕА. Откарахме два чАса и накрая излязохме само с един чадър Simple Smile После се насвинихме с хот-дози и сладолед. Отвратена съм от себе си, но вкусни бе мамка му !  Rolling Eyes

Нелва, и моят се е разял нощем. Направо не знам какво му става. Колкото му кака му беше финно бебенце, толкова той е дебелаче. В родата на ММ са с едри кокали, а си има и някои откровено дебели хора, като леля му например. И той е с бая шкембе...Та май и Бобето ще е тлъстинка като тях. Виж аз, макар и дебела в момента, иначе съм дребничка. Ако и отслабна съм си таман.

Днес гледах, че на 19.11. Калина Вельов и Тумбаито ще си представят първия албум. В "София Лайв Клуб". И искам да отида, ама няма с кой....Ех, Таничка ако живееше тук, пък да я хвана под ръка и да идем.  Напоследък ми се купонясва.... Rolling Eyes

Хера, и Бобето така се извива. Явно откриват нови неща и им се кефят. Simple Smile Иначе за скъпите магазини......ми не знам, не мога да си позволя дрехи на Зара и Н§М и това си е.  Скъпо ми е. Sad Който може, явно не работи в болница и мъжът му не е полицай. Че с тия заплатки, едвам смогваме и от обикновен магазин да купуваме  Tired

# 140
Поля,  Hug, писах в предния си пост,не е толкова зле.
Мисти, хич и не се срамувай, така е по - добре, отколкото да наддава на ръба и все да се чудя дали гладува.Ама тя и Катето има дни, в които ака по три пъти.
Честит рожденик на Катенцето, да и е жив и здрав!  ura
Пина, ти като англичаните - запали коледните светлини Grinning
Хера, за това пищене ще ти кажа какъв случай имах.Катето има боди, на което мъжката част на копченцата е откъм гърба  и когато го подгъна нагоре при преобуване, тя пищеше ужасно.Това се случи два или три пъти.Накрая се оказа, че тези копченца, когато са попадали под главичката и, са я натискали отзад и са глождели, докато съм слагала памперс, аз като погледнах, беше много зачервено, направо си го е боляло детето.Да не би нещо и при вас да и гложди или да я дразни?
   На тези играчки много бих искала да им видя създателите, това е нечовешко...
   Днес ми дадоха бънджи за Катеринката, много се кефи вътре, май си реших проблема със забавленията, докато дойде ред на проходилката.Хубавото е, че мога да го закачам на всяка врата и да го местя от стая в стая, в зависимост къде съм аз.Качих и две снимчици в албума ни.

# 141
H&M и Зара не слагайте под един знаменател, моля!  Simple Smile В първия има бебешки роклички за 20лв, във втория за 60лв  Simple Smile

Благодаря, момичета, за комплиментите! Аз по принцип съм си творческа натура, един боб да сготвя, шедьовър ще е Joy  това във връзка, че днес именно боб готвих и се надумтяхме здраво с него, ние рано вечеряме и вече минахме от реда.

И Ю. реве като ѝ се облича бодито, но само вечер  Thinking Мисля, че защото е гладна и няма търпение да яде, но не знам.
Активната гимнастика съм я прибрала вече 3 дни и чакам да я забрави. Предния път нямаше ефект това прибиране и ново вадене, но да видим.
Във Варна днес не е валяло, да видим утре.

# 142
  • София
Близначе, ако не те познавах жива щях да те ожаля. Laughing
При все, че заплатата ми не е пет цифри,  за детето пазарувам основно в тези магазини+ Бенетон. Да, има и по-скъпи неща, но примерно онзи ден съм и купила дебели блузи (нещо, като пуловери) за по 25- 30лв. Това е разумна цена. Преди 3 години се изхвърлих и и взех една жилетка от Зара за 70лв, доядя ме, но тази жилетка все още я носи, така, че си е избила парите, а не е мръднала от пранета. Сигурна съм, че Марина ще износва дрехите на кака си и за напред, за това залагам на качеството.
Чували ли сте за някакво гелче за настинки? При хрема и кашлица се мажело на гърдите и вратлето  било чудно Thinking

# 143
Джине, Мустела имат едно за загряване, но не е към лекарствените продукти, а козметичните,както става ясно. За загряване се ползва, точно на гърдите се маже.
Аз пазарувам от чочко бочко сайта, бодита по 9 лева, гащеризони по 12-14, от квартални магазини и много дадени неща от близки. Но ето, има 5 гащеризона дадени, но: 2 тънки, тънки, летни, единият се закопчава кошмарно, единият е малък, и остава един. Та и с дадените неща не е лесно Simple Smile

# 144
  • varna
Флай, ми няма копчета никъде, само отдолу се закопчава на памперса, а другите пък са им отпред копчетата на корема, ама са й широки, не ще да е от това  newsm78
Пък с дадените дрехи, ми и ние имаме вече пет чувала, ама то не всичко й става, а някои пък не стават за времето сега, аз само големите работи и навличам, ама пък пестят пари доста - да са живи и здрави хората дето ни ги дадоха  Peace

# 145
Куклата и другите играчки не изумиха  #Crazy , не съм предполагала, че има такива неща.

Тази година и ние ще имаме елха, и аз не съм украсявала от години.

Относно цените в магазините тук - не знам какво да кажа. За нашия стандарт е скъпо. Бодита си поръчвам от английските сайтове 3-4лв излизат и са много по-качествени от тукашните, имам и български, но копчетата им много бързо се развалят. Пижамки пак взимам предимно от Некст 10-15лв, не мърдат. Онзи ден гледах шишетата на Авент в един магазин - голямото от серията Natural беше към 20лв., от Амазон си взех комплекта за новородено 2 големи и 2 малки, четка, залъгалка за 30лв. Стерилизатора на Авент пак от там за 6 паунда - около 15лв с доставката и тн много други неща... На мен също ми дадоха доста дрехи, предимно 0-3м, които много бързо израстнахме. Майка ми донесе много от Ирландия, там имало много деца и съответно много детски магазини с приемливи цени.

# 146
И при нас не искат такава нотариално заверена декларация.После ще пиша повече.Сега отивам да го купувам това Гинопеварил.Вагинални са.

Извинявай за въпроса, но как разбра, че имаш?
Сърби и имам течение подобно на  извара.

Здравейте и за днес  Hug
За припознаването - явно има два начина - единия на място в болницата ( срещу определена сума ) и другия да отидеш сам при нотариус и да попълниш декларацията ( срещу доста по-малка сума) . При нас беше 50 лв в болницата срещу 8-10 лв на място при нотариуса .

Явно има 3 начина.В болницата,без пари.Аз не съм дала една стотинка.От болницата дадоха на мъжа ми една бележка(не знам каква,защото не участвах в тази задача) и го пратиха в общината с двете лични карти-моята и неговата.От там му издадоха друг документ,който той донесе в болницата за да подпиша.Това е всичко.Останалото го свършиха от болницата.Безплатно!

Постоянно излизат някакви намаления и човек се лъже Simple Smile 
Лили, само жените се лъжат май Simple Smile Нали има едно такова правило, че мъж би дал два лева за едно нещо, което му трябва. А жените дават един лев за две неща, които не им трябват, само защото са от разпродажба.

Е то тогава вкъщи аз съм мъжът,а мм-жена.Той вечно купува разни безполезни неща,които в най-добрия случай служат само за негова лична употреба,АКО изобщо влязат в употреба. Laughing

Дрехи аз купувам много рядко.Ади носи предимно дадени от близки.Тооолкова много са ми надали,че нямат износване.Нови има много подарени.Аз лично съм й купила съвсем малко неща.Няколко бодита,2-3 клинчета,една лятна рокличка,която вече умаля и едно сукманче за зимата.За маркови дрехи дори не мечтая.Все пак ние сме безработен и безработна. TiredТака че..Сещате се.Но пък детето ми не лишено от нищо.Има си всичко,необходимо,пък било то и втора употреба.Все пак тези неща -дрехи,играчки и т.н. се ползват от бебета и толкова кратко,че в повечето случай не успяват дори да се захабят.

Питах,но не ми отговорихте.Когато приготвяме пюре,да речем от картоф.Сваряваме картофчето и пасираме като прибавяме малко кърма или формула.И готово.Нали?Сол,масло..такива неща-не.

# 147
Не Руме, не добавяш сол и масло. Картофче и кърмица  Wink

# 148
  • София
Луиза, а това на Мустела какво му е предназначението, освен, че загрява (примерно, зимата- мажа я да е загрята и излизаме навън)?
Дъщеря ми има много хубави и качествени пижами от магазините на ТПК на слепите, една пижамка струва 6-7лв. Тези дни ще ходя да и купувам и ще видя дали имат и бебешки изделия.

# 149
Добър вечер най-накрая Simple Smile

Много ама много ми липсвахте....четях през телефона и оттам ми е адски неудобно да пиша.

Близначе - честито християнче....Бобето е уникален Simple Smile И партито е било супер....и ти изглеждаш страхотно Simple Smile Продължавам....заради Бобешката снимка със столчето сега и аз се запалих. Simple Smile

Захранване - ние не само сме захранени,ами имаме и цели две заместени папкания. Ема отказа АМ и два дни го кара само на вода. И по препоръка на педи ядем вече каша и зеленчуково пюре (еднокомпонентно) и с вечерното хранене бисквити на Плазмон (без глутен). Всичко стана много набързо ама просто нямаше как. Да чукна на дърво си е ок детето...ядес голям апетит. За сега само зеленчукови картоф,морков и тиква....пък ще видим натам. Купувам всичко готово...все още нямам кухня и готвя навън. Засега сме на ХИП ама незнам докога. И каши на Хумана...то само банан де.

За излизането - и аз се възхищавам на мами,дето прекарват часове навън. Никога не съм била майка за пример Wink Не мога да седя нито в парк,нито в градинка...евентуално ако сме повечко и пак ме хващат лудите след час или два. Докато беше хубаво времето ходехме да взимаме баткото с количката и разходката си е бая. Сега се разхожда основно с колата  Laughing Laughing

И на мен ми идва коледно настроение покрай вас Simple Smile Страхотни сте

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 20:02 от portokalcho

Общи условия

Активация на акаунт