ЮЛСКИ бебчета - тема 7

• 23 327
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
Луиза, за Лупото:
Скрит текст:
Счупи се точно там, където дръжката се съединява с мястото, от което се регулира височината й (и от двете страни). Без натиск или напрежение. Идея нямам защо и как.
Вносителят ме увери, че досега не е имал такъв случай. Обеща да реагира бързо и в рамките на гаранцията и до края на седмицата да я получа обратно. Но се притеснявам, че аз все ще имам едно наум и загубих доверие в количката Sad, а досега бях тооолкова доволна откъм маневреност, проходимост, комфорт за бебето и на толкова хора съм я препоръчала.
А има още доста време да се ползва. Та аз съм още със зимния кош...

Близначе, много сладък Бобо Heart Eyes Видимо е разтопен!

# 601
  • София
Близначе, много ти е сладко Боянчето, пу-пу! Huggies слагах в началото на голямото дете, доволна бях. Те също имат(ха) разновидности,купувала съм синьо-зеления пакет, перфектни, но много дебели в сравнение с белия памперс.

Аз купувам само бял памперс и съм изключително доволна. Досега нито веднъж не е пропуснал, ама наистина нито веднъж! Дупето му е супер на детето, не се е подсичал, не се е и зачервявал дори, дано така да продължи.

Глупи, имах същия проблем със зеления памперс. На Алехандро два-три пъти съм слагала- ад!! Всеки опит завършваше с червено дупе, последният опит, на година и един месец беше, така се подсече, че 4 месеца го лекувахме. И затова  и аз сега с бял, да ми е мирна главата.

Аз пък няма да го слагам в стол още- ортопедът, при когото водя и двете деца е абсолютно против сядането преди 6 месеца и аз го слушам. Не е от старата школа, определено е в час с новостите, просто споделя други виждания.

Ние днес бяхме цял ден на гости, което завърши с едночасова разходка в парка. Ех, тази Борисова градина! Колкото я мразя през лятото заради тълпите в нея, заради циганиите,толкова сега е прелест! Мокро, пусто, с най-невероятните нюанси на сиво, черно, жълто, оранжево и зелено! Чувствам се сякаш съм попаднала в есен от детските ми години!

# 602
Здравейте!
Луиза,наистина ужасно е това,което си преживяла.Имах подобна случка с Ади,когато беше на месец и нещо.Също като теб,бях сама и сляд това цяла нощ не можах да заспя,а стоях до креватчето й да не би пак да се задуши.Нашата обаче се задави в сълзи.Много плачеше тогава.
Хера,аз имам такава рамка от Джъмбо в Гърция.Добре ми се получи отпечатъчето.Но явно все пак има някаква разлика с другите,щото иначе не мога да си обясня разликата в цената newsm78
Фроузен,честити ви зъбчета!Да са здрави и бели!
Весе, Hug
Близначе,дано бързо се оправят децата.Хубаво си постъпила с каката като си отказала АБ.
А Боянченцето Joy  е суууупер!

Ние утре сме на консултация.Ще видим колко е пораснала малката  и ще питам за зелена светлина за захранвене.Аз не я слагам да седи.Няколко пъти само съм й повдигала облегалката на количката на 45 градусов ъгъл,но за кратко.По съвет на Ники1(обичам те,Ники) шезлонг не си купих.Слагам я на едно одеало на земята,играчки разхвърляни около нея и тя се върти във всички посоки.Голяма игра пада. Laughing

# 603
Подаръче, взаимно. Ще пием по едно кафе лятоска  Wink (ако девойките позволят заседяване).

# 604
Дай Боже!!

# 605
Ето ме с мирна глава вече. Аз официално приключих първи семестър. Взех си всичките изпити, като само този последният не си знам оценката, че беше късно и нямаше време за оценяване. Но със сигурност е взет. Сутринта имам "не съм доволен ПЕТ". За подготовка снощи между 23ч и 1ч толкова  Crossing Arms Взех си и един изпит от втория семестър, че после да ми е по леко, та като цяло наистина съм доволна.
Искаше ми се да си избера и дипломна работа, обаче идея нямам за какво искам да пиша, а и преподавател трябва да си харесам. проблемът е че маерията, която ме вълнува е при преподавател ла*но, и незнам дали изобщо да се занимавам с него или да сменям интереса си.

Иначе как се оправям? Трудно. Докато бях на лекции майка ми гледаше Ого, но тя сега излезе от болница и не се чувства добре, та не посмях да я занимавам тази седмица. В неделя ММ гледа децата докато бях на изпит и лекции, а днес кумата ми гледа Ого и сутринта и следобед. Въпреки, че и тя не е в особена кондиция, че все пак е бременна вече доста много  Mr. Green

Ого ми е все така кротичък, а Зар е на градина. В каква градина попадна детето ми  ooooh! отказаха да пазрувам играчки (касиер съм) онлайн понеже ставали много измами. Ставало въпрос за много пари 200лв  Whistling Пускала съм колективна поръчка за една Коледа за 600лв и не съм имала проблем, та 200лв са проблем. Ставали измами и така и не приеха факта, че в БГ се плаща не с карта, а с наложен платеж. Абе обеснявай на гората. Да се оправят. Накрая ще им тръшна касата и да си чуят главите. Защо трябва да се изхарчат едни пари в магазина, като за същите пари онлайн ще се купят повече неща и няма да си губим времето в обикаляне напред назад.

Ого сутрин се буди с почти запушен нос. Пръскам с Куикс и дърпам с бейбивака. през деня няма проблем. Рядко чувам да му хрипа нослето. Явно в нас е прекалено влажен въздуха  newsm78 щом само сутрин е така.

Черния петък бил започнал, та май ще се набутам в амазона да разглеждам  Whistling

# 606
Агнес, браво! Честито за завършения семестър, че и за втория си взела изпит - направо не знам как се справяш. Да ти се оправят бързо вски домашни!!

На софиянки - честит първи сняг. Sad кошмар просто. Аз мислех утре да водя малкия пак на доктор - да му даде първия прием на ротарикс (поръчах ваксината в една аптека да я взема утре), а както живея на един невъзможен баир, а зимните гуми са на сто години, направо не знам какво да правя  Cry освен да мятам малкия на шейната... Мамите, които са слагали ротарикс - каквому е толкова специалното на приема на ваксината, че трябва да се даде от доктор?

# 607
  • Зеленият рай в сърцето на България
 Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman

Честит първи сняг!

# 608
 Nature Snowman Честит Simple Smile

Агнес, сега да пийнеш едно заслуженко питиенце по случай успехите  Drunk

Дребната тая сутрин осъмна с 39.5 т-ра.  ooooh! Веднага и дадох Нурофен и сложих компрес. Сега е добре. Боци пък се скъсва да кашля....И да ви кажа, ако трябва да послушам инстинкта си, то 99 % съм убедена че е странична реакция от ваксината ! Казах опасенията си на педиатърката, да не ви казвам как ме изгледа. По принцип са длъжни да съобщават веднага където е необходимо, ако има някаква реакция. Обаче познайте дали някой го прави  Crossing Arms Но как ще си обясните факта, че преди ваксината детето беше добре, и веднага след нея почна да кашля като магаре???? (а ваксината съдържа и кюклюш)

# 609
Честит първи сняг! И при нас вали сняг, което е много рядко, показах детето на прозореца да види какво е студ и сняг, гледаше с интерес, ако поспре вятъра ще я изведа да 10-15мин пред кооперацията
Луиза радвам се, че не съжаляваш за препоръката за количка  Hug добре че твоят мъж се прибира, малко поне ще те отменя в гледането
Весе дърта си била  hahaha ми аз да не съм по-млада  hahaha
Близначе къв у пухкав тоя Боци, направо да го щипнеш за бузките Hug
Агнес много хора ги е страх да пазаруват по интернет и гледат странно, като им кажеш, че си поел риска, нормално е тази търговия тепърва навлиза на пазара. За изпитите честито още веднъж, браво  newsm74
Близначе а възможно ли е каката да е докарала някой вирус и да е заразила и Боци, случва се често при две малки деца  Thinking

# 610
Агнес честито!
В детската градина и аз бях касиер 4г-глабоболие голямо,сега на училище не се обадих,с две малки деца.....хайде,хайде,то ми стига,че съм на входа.

Близначе май се проточи тази Т на каката а?Дали не трябва да започнеш с антибиотик?Аз чакам 3 дена,ако продължи да вдига и просто скланям глава и давам АБ.
Че и Боци болен.

Ехе и тука го обърна на сняг!Честит първи сняг на всички!

# 611
blizna4e , много гадно това с каката... толкова висока температура  Cry . Възможно е Боци да е направил реакция от ваксината, за съжаление нямаме право на избор. Мен също ме беше страх от тези ваксини, на втората вдигна почти 39 температура, за щастие ги свършихме за сега и този месец няма да има боцкане.

Агнес, браво за изпитите  Hug , пак казвам ти си SuperWoman  Mr. Green

За интернет пазаруването - много хора ги е страх, защото има и много измамници. Аз до сега не съм изгаряла, 1-2 пъти ми се е случвало нещо дребно да не пристигне, но ми връщат парите. Пазарувам само от изпитани сайтове. Вчера от офертите в Амазон си поръчах пак комплекта на Авент за новородено за 12 паунда http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-SCD290-00-Natural/dp/B007Z … wborn+starter+set , няма да дам 20лв за шише тук  Crossing Arms . Поръчах и един атлас, много ми хареса http://www.amazon.co.uk/gp/product/0007506511/ref=oh_details_o01 … ie=UTF8&psc=1 беше 13 паунда . Днес пак ще дебна за изгодни оферти  Mr. Green

# 612
Няма да давам още АБ. Ще чакам утре да излезе посяваката. До тогава ще я крепя с Нурофен.

Не е заразила тя Бо, той пръв почна да кашля веднага след ваксината.

Момичета, вижте на какво попаднах Simple Smile Аз понеже съм маниак на тема гримиране и даже до кофата за смет не отивам без грим....Та вижте:

Кур по гримиране, съботно-неделен. Смятам да отида. А един ден се надявам да мога да си позволя да отида и на истински и продължителен курс на обучение , това ми е мечта  4470

# 613
Здравейте мили мами. От доста време се каня да пиша, но все не ми остава време с този калпазанин.
Ми то това да гледаш дете било сложна работа Simple Smile Слава Богу има кой да ми помага иначе бих изперкала тотално. Преди време бях ви споделила, че с таткото се разделихме докато бях бременна, но поне Господ си знае работата та няколко часа преди да ми изтекат водите дойде за да се оправим и от тогава сме едно щастливо семейство и в крайна сметка след ходене по мъките и очакване на бебе преждевременно (според всички доктори на света) ми се роди абсолютно доносено бебе. Бебето ми е супер добро. Беше на месец и половина, когато сам се отказа от нощното ядене и спи като пън по цяла нощ, че даже сутрин става чак към 8-9
Бебето вече е захранено и с плодове и зеленчуци. Супер бързо се случиха нещата и вече две от яденетата са пюренца, собственоръчно правени от мен.
Имаме си и нова придобивка- 1бр.  зъбче. Е голям зор беше докато избие. Преди това не му се чуваше гласчето на това дете, освен разбира се като е гладен. Докато избие този зъб ми изпадаше в страшни пристъпи на рев, лиги в промишлени количества и тн.
Гледам, че дискутирате какви памперси ползвате. Ние минахме през всичко възможни и равносметката е, че от евтинджосите Молфикс и Кан бебе съм най-доволна.
Исках и  да попитам, имате ля някаква информация, кога по дяволите се очаква тъпото майчинство. Декларацията ми е входирана в НОИ на 08.11 и все още нищо.
Е те такава жалка държавица нЕма. и другото, което ме интересува е като доживея все пак да ми изплатят октомври и ноември (което се надявам все пак да е в рамките на тази седмица), кога ли ще е за декември, в предвид предстоящите празници. Моля някой ако има тази конфиденциална информация да ме светне. Благодаря предварително

# 614
Тедичка,как така от 8 номеври няма нищо????
Аз гледам ,че от днес и трите неща ,които чакам да ми платят - болнични и майчинство ,са със статус на плащане "в момента се обработва" и силно се надявам да получа до 2 дни някакви пари.Мисти, внеси светлина  и по този казус моля те  Hug
Теди,радвам се ,че всичко е наред с мъжа ти и сте щастливо семейство.И браво за зъбчето ,така чакам и нашите да избият и да се кротне малко.При нас големият рев е от невъзможността да се наспива.Вчера спа навън - кротко и усмихнато дете беше.Днес в този студ не знам какво ще го правя,сигурно ще мрънка цял ден.

Общи условия

Активация на акаунт