ЮЛСКИ бебчета - тема 7

• 23 316
  • 721
  •   2
Отговори
# 630
Благодаря,момичета!
Ади вече е захранена с картоф!! Grinning Не се впечатли особено,но си го хапна.

# 631
Аз гледам ,че от днес и трите неща ,които чакам да ми платят - болнични и майчинство ,са със статус на плащане "в момента се обработва" и силно се надявам да получа до 2 дни някакви пари.Мисти, внеси светлина  и по този казус моля те  Hug
Ти още ли чакаш, не пише ли вече пари еди колко си...??? Вече е време да ги получиш, знам ли?!
Теди щом бебето спи по цяла нощ и имаш помощ хич не се оплаквай за трудно, моето става по минимум 2 пъти на нощ и съм си сама  Mr. Green ооо и да не забравя, до преди 1 седмица ми се виждаше поносимо, но от една седмица и не иска да спи през деня, сега легна в 12ч но тъпите комшии са се запили от обяд и купона при тях на 6  #Cussing out и я будят вече 3 пъти, иде ми да ги гръмна с нещо по тъпите студентски тикви. За декларацията звъни до НОИ щото моята беше от 6/11 и е изплатен октомври много отдавна, то вече не останаха. А за ноември знам, че ги плащат първите дни на декември.
Роси какъв дъжд, при нас вали сняг  Wink
Катето нали и тя е студентка, та ясно къде е или на лекции или с бебе и баткото.
Аз не разбирам как да пазарувам от този амазон, иначе съм се нагледала на фотоапарат, но не знам колко излиза доставката и изобщо как става аджаба тая работа.  Embarassed
Близначе аз пък мразя да се гримирам, само в изключителни случаи, дето вика щерката    предпочитам панталони, /сега не мога да вляза в нито един де/ не обичам да се гримирам, и предпочитам къса коса, че да не се налага да й прилагам кой знае какви грижи, нямам креативно мислене, само точни науки ми се удават, и да не забравя последното доказателство мразя да се мотам по магазините без конкретна причина, следователно не съм никаква жена  Laughing
Подаръче честито ви захранване, дано е безпроблемно и да й харесва

# 632
Мисти,
Скрит текст:
аз пазарувам чрез http://shopping-feya.com/. Момичето е много коректно и съм доволна.

Василена спа навън доста време, като я прибрах ръчичките й бяха ледени, само те бяха открити . Дано не съм направила беля  Praynig

# 633
Моят хубостник в момента спи навлечен и завит в другата стая на отворен прозорец. А майка му се тъпче за успокоение на нервите и събира сили да отиде да го прибере да яде (психически сили имам предвид). Синковеца ми реши да проявява капризи и да изплюе цялата ваксина за скромните 128лв, нищо че му я наливахме на части в гърлото, той всичко успя да си изплюе чинно. Е бясна съм! #Cussing out  А баща му, горкият наивник, си мислел, че ваксината е еднократна и е 50-60лв, за това искал да я сложим. Еми не е.  #2gunfire Ама до тук бяхме с нея, ще си стои без ваксина и това е.

# 634
  • Зеленият рай в сърцето на България
При нас вали стабилно сняг. И Криси за пръв път видя сняг, тъй като ходихме на консултация. Тежи 7750 и е висок 67,5 см (Подаръче като вас), вече не върви шишкав  Wink

Руме, аз оня ден влязох в подфорум "Хранене с мляко за кърмачета и захранване". Има страхотни теми там, смях се от сърце. Мине-замине и се появи някоя захранила на 2 месеца със сокче. Съответно всички и скачат и я обявяват за луда. Та там доста статии бяха постнали за вредата от соковете. не че някои твърди глави им влияеха тези статии де  Mr. Green Като цяло соковете са много киселинни и могат да увредят крехкото бебешко стомахче.
newsm81
И аз отдавна чета там. Има много полезна информация и много бисери.

Мисти много кофти това с комшиите, ти говорила ли си тях  Thinking Аз каквато съм неврозна не знам как щях да издържа...  Hug

# 635
Гемавар, не се ядосвай. Всяко зло за добро. Току-виж утре съобщили, че тая ваксина е вредна и я забранят. МислИ така  Peace

Ох, само моето ли е 8 кг ? Той вече ги е минал де. Как може първото ми бебе да се роди 2700 и да е като клечка, а второто 3700 и да е тулуп? Разликата е огромна.

Това момиченце как ме изплашииииии....Вдигна рязко т-ра и взе да се тресе. После посиня. Ужас ви казвам. Веднага дадох Хексалгин. Слава Богу беше моментно, сега е добре и даже хапна малко. Гледах и гърлото - няма нищо, дори не я боли. За мен си е чисто вирусче. Може да съм лоша майка, но предпочитам да изчакам резултата от посявката утре, отколкото да я тъпча ненужно с антибиотик.

Руме, честито захранено Ади  Hug Пораснаха вече.....Помните ли кога бяхме бременни, кога родихме, че и половин година измина почти?  Shocked

От НОИ ми се обадиха (по-скоро моята приятелка дето работи там ми звънна и ми предаде инфото). Намерили декларацията ми. Някъде явно е била забутана. Сега я обработвали и ми казаха да чакам парите от октомври в четвъртък, ноемврийските в началото на декември. Да видим.  Crossing Arms

# 636
Захраних пъпешите с  по 3-4 лъжички картофче варено на пара (ползвам уреда на Авент, харесва ми). Стефи се мръщи много,опита да плюе, все едно му се гадеше от картофа, на Ники обаче толкова му хареса, че искаше още, отваряше широко уста и се разрева като му дадох да си пие млякото, а спрях да давам лъжичката с картофа.

Вчера ни сложиха последната противохепатитна ваксина и останалите ваксини останаха за януари Sad Исках да ги почваме, че да свършват.

За 3 седмици са качили само 100-150гр.,но са порастнали с по 2-3см.  Явно много шават и изразходват много енергия, защото се хранят добре и пълнят пампите.

Днес ми пристигат от Амазон столчетата за хранене.

# 637
Браво, и пъпешите вече захранени !  Heart Eyes Напредваме Simple Smile

А бъдещите юлки чакат да чуят и видят сърчица. Не знам за вас, но аз нон-стоп вися в темата им  Blush Ми интересно ми е, сякаш никога не е било.....

# 638
  • Бургас
Мартина, ти ли беше поръчала тоя Авентския от интернет или някой друг...интересува ме на каква цена ви излезе че искам и аз да си поръчам...другото което е искам и столче за хранене да поръчам, дайте малко насоки Simple Smile

# 639
близначе, ужас! Дано се оправя бързо каката и да не те плаши повече така!
Таничка, и ние го поръчахме нашия от интернет само че от иБей, а не амазон. С доставката с Габко е общо 169,50лв.

# 640
Фроузън говорили сме многократно, а с хазяина им последния път се изпокарахме, защото реакцията му беше, и аз трябва пари да изкарвам, оправяйте се  #Cussing out Но със студенти идиоти единият е от Перник, и не случайно им се носи славата, няма оправия, излизат с номера от 2 до 4 само сме длъжни да се съобразяваме, и смятай, че през останалото време са кошмарни.
Това мойто диване днес яде през кажи речи 2 часа, досега общо 6 пъти  ooooh! като последния й дадох АМ и заспа, преди 20 мин, че да съм сигурна, че е яла изобщо, вече сигурно кърмата свърши  ooooh! дано е временно, че четох, че ако една седмица или 10 дена е така значи не й стига, а аз ще захранвам не на 4, а на 5,5 месеца по мое осмотрение. О и на 2 час реве поне 15 мин, като аз не предполагах, че е от глад, но това се оказа  Shocked
Лили сега ще проуча въпроса  Wink да си кажа обявявам се за най-тъпата купувачка от интернет чуждестранни сайтове, това даже не мога да разбера за какво служи точно, и как се използва Sick и сигурно е по-здравословно за джоба ми

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 15:11 от mysterious

# 641
  • Бургас
gemavar, и аз главно от ибей пазарувам, а не от амазон...я дай линк за тоя вашия Simple Smile

# 642
И мен хич ме няма по чуждестранните сайтове, гОла-вОда съм....
Сестра ми заминава на 03.12. за Лондон и ще и дам 100-120 паунда да вземе някакви дрешки на децата от АСДА.

# 643
Здравейте и честит първи сняг с една снимка от снежно Габрово!http://july2013.snimka.bg/maternity/fly2.746410.32080253

Тедичка, много се радвам, че сте се събрали с таткото, това е чудесна новина!
Лили, дано се справите с болното уше на Дари, когато моите деца боледуват, боледувам заедно с тях.

Мисти, сигурно е скок в растежа на Вики, Катеринка и тя тези дни от обяд нататък суче на всеки час, имам чувството, че ме пресуши това дете.Обаче, Изабел1985, жива да си, това хомеопатичното, където го сподели, прави чудеса, вчера си купих, че се видях в чудо с това сукане, още след първите пет зрънца усетих "прилив на енергия", как не съм знаела по-рано, че да не се тревожа за млякото.Така че, Мисти, ако искаш, можеш да ги пробваш, може пък и при теб да има такъв ефект.
Гемавар, нали ходихте при доктор, той да сложи ваксината, как така ще я изплюе, много е неприятно това, а и толкова пари на вятъра.Все си мисля, че трябва да има начин да се даде и без да се изплюе.Иначе хубаво сте решили, аз се двоумих и се отказах, тя Катето порасна, а тези ротавируси нали са най-опасни за малките бебета, уж...
Таничка, за колко дълго бебе беше космонавтът, който продаваш, че на моя не мога да му намеря ботушките, а без тях е неизползваем, ако ти е удобно, прати ми го на лс да го видя, че не го помня.
   Снощи казаха по новините, че през май догодина ще идват Аеросмит, това значи, че ще се ходи в София, много се надявам да мога да се срещна с някоя от вас,софиянки Grinning, която иска де, но време има много до тогава.

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 15:43 от fly2

# 644
  • София
Близначе, завиждам ти за информацията от НОИ! Аз цял ден звъня и нищо, не мога да се свържа дори и почвам да се нервирам сериозно!

Флай, живот и здраве мисля да съм на концерта! Много се развълнувах вчера като чух!

Някой питаше какви столчета- имаме Chicco Polly, супер доволна съм, много, много време го ползвахме и сега стои сгънато да чака новия си обитател. Честно казано, това столче доста ми помогна в храненето, детето паркирано вътре ядеше, иначе-трудна работа.

Общи условия

Активация на акаунт