Ади вече е захранена с картоф!!
Не се впечатли особено,но си го хапна.
и я будят вече 3 пъти, иде ми да ги гръмна с нещо по тъпите студентски тикви. За декларацията звъни до НОИ щото моята беше от 6/11 и е изплатен октомври много отдавна, то вече не останаха. А за ноември знам, че ги плащат първите дни на декември.
А баща му, горкият наивник, си мислел, че ваксината е еднократна и е 50-60лв, за това искал да я сложим. Еми не е.
Ама до тук бяхме с нея, ще си стои без ваксина и това е.

Аз каквато съм неврозна не знам как щях да издържа...

Пораснаха вече.....Помните ли кога бяхме бременни, кога родихме, че и половин година измина почти?
Исках да ги почваме, че да свършват.
Но със студенти идиоти единият е от Перник, и не случайно им се носи славата, няма оправия, излизат с номера от 2 до 4 само сме длъжни да се съобразяваме, и смятай, че през останалото време са кошмарни.
като последния й дадох АМ и заспа, преди 20 мин, че да съм сигурна, че е яла изобщо, вече сигурно кърмата свърши
дано е временно, че четох, че ако една седмица или 10 дена е така значи не й стига, а аз ще захранвам не на 4, а на 5,5 месеца по мое осмотрение. О и на 2 час реве поне 15 мин, като аз не предполагах, че е от глад, но това се оказа
да си кажа обявявам се за най-тъпата купувачка от интернет чуждестранни сайтове, това даже не мога да разбера за какво служи точно, и как се използва
и сигурно е по-здравословно за джоба ми
, която иска де, но време има много до тогава.