Аватарнa Tема 43 - Да стягаме куфарите и на път

• 24 653
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
На всички болнички ,бързо оздравяване  Hug

Сосче  Joy
мерси имаме нужда от малко такава свежест  Crazy

# 616
  • Телиш/Плевен
Бързо оздравяване на всички болни. Hug
Ех, личи си, че иде зима... Почнаха болестите. ooooh!

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 16:29 от Лале в дъжда

# 617
Шът,тихо да не пишете повече за б-----,че сами си идват.
Здраве,само здраве да е-нали така установихме от "щастливата "игра Heart Eyes Hug

# 618
  • София
Май намерих още един съмишленик за срещата от картичковата hahaha Та може би верно ще отида.
Аз тази вечер ще ровичкам по темата, може би утре вечерта ще си направя подписа, защото съм на работа в понеделник не знам дали ще смогна.
Имам разни идеи.
Може ли да е гифт-че? Обещавам, че няма да седя с него цяла седмица, но някои много ми харесват.

# 619
Може да е гифче Peace идеята ми е да има пълна свобода на интерпретациите, кой каквото си представя по темата.

# 620
още един съмишленик за срещата от картичковата-ай,ся ние не сме ли хора.
О, сетих се това да не съм аз,че и там се подвизавам ooooh!

# 621
  • София
Аз имах предвид, към нас колебаещите се  Laughing Тя каза да ходим всички за подкрепа и ще гледаме лошо  Laughing

# 622
  • В Космоса
Болничките да оздравяват! Hug
Ройс, много неприятно това. Аз имам подобни проблеми - плексит, кръста все ме обажда, периодично и цял живот ще е така вероятно, че и по-зле...

Майола, благодаря за споделения линк.  Hug

За такава мащабна сбирка аз нещо не съм навита. Дори и да сме отделно и неразделни нашата агитка, пак ще ми е некомфортно, не знам... Thinking

# 623
  • гр. София
Добро утро.
Мисля, че съм готова за играта - някога отдавна така играехме с братовчедка ми на село.  Mr. Green

# 624
Страхотна си, Шоколадче! Simple Smile
И аз съм готова за играта. Днес си направих аватар и подпис, но все още се колебая дали да остане това.

# 625
Добро утро  Hug
Някога отдавна спинках до обяд  Mr. Green
Всички болни бързо се оправяйте  Hug
И нас ни тръшна някаква гадна хрема всички  ooooh!
Хубава неделя  Hug

# 626
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Добро утро, дами  Hug

Да ви почерпя за имения ден на "Реколта 1998" Simple Smile
Скрит текст:

... И малко разведряване  Joy

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 24 ное 2013, 10:47 от la vida loca

# 627
  • гр. София
Ла Вида Лока, да ти е жива и здрава Реколта 2010.  Mr. Green Да има едно прекрасно детство!  Hug Hug Hug

# 628
la vida loca ЧИД на "реколтата"  Laughing, да ти е жива и здрава и да се гордееш много с нея (качествена реколта е 2010    Heart Eyes)

# 629
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Малей ... объркАх децата, а още едно се задава  Joy Голямата има имен ден  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт