Аватарнa Tема 43 - Да стягаме куфарите и на път

• 24 655
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
Девичка, Ради, бързо оздравяване на малчовците Hug

А по въпроса за форумската среща...с най-голямо удоволствие бих дошла, но кроя планове да празнувам рожден ден тогава. Дори и на 29 да празнувам, два дни подред мисля, че малко множко ще ми дойде.

# 601
  • КиТ
Дано оздравеят бързо дечицата ви  Hug

# 602
  • Сопот, Пловдив
Да оздравяват бързо всички болни!  Hug

Не ви четох назад, извинявайте, никакво време пак, а днес цял ден снова из болницата и аз, но ще живея, спокойно, поне засега.  Grinning  Crazy

# 603
  • гр. София
Добро утро!
Бързо оздравяване на дечицата.  Praynig

# 604
  • Once there was a Hushpuppy...
Мерси, момичета! Hug
Скрит текст:
Вече цялата къща се тръшнахме...

Ройс - каква болница, всичко наред ли е?

# 605
  • гр. София
Хъшпъпи, бързо да се оправяте.  Hug
Ройсче, защо болница?  Thinking

# 606
  • Сопот, Пловдив
Погрешно се изразих, не съм лежала в болница, но в последните няколко дни бях при трима лекари, след седмица ще ходя при още един вид специалист, нищо чак толкова сериозно, някакъв кожен проблем, който май ще се окаже на хормонална основа, плюс шипове във врата, които невроложката не била виждала на човек на моята възраст, но шипове не се лекуват и ми предписаха някакви обезболяващи, че от няколко дни съм като парцал с едно зверско главоболие и виене на свят... Както казах, нищо, от което се умира, но трябваше да дам близо 100 лева за лекарства за себе си, от което ме заболя корема и донякъде ме е яд, че го направих, защото няма да ме излекуват, само временно ще спасявам някакви болки, които пак ще се върнат и някак нямаше смисъл, можех за нещо по-смислено да ги дам тези пари. Tired

Ох, извинете за мрънкането.

# 607
  • Once there was a Hushpuppy...
ООО,Ройс Hug
Не мисли така, ти също си много важна, знам че би искала да ги дадеш за Симон тези пари Peace, сигурна съм, но на детето му трябва здрава майка! Разбирам те, и аз така се чуствам като си купя нещо за мен, вече ми отшумява де...след толкова години Grinning

# 608
  • Сопот, Пловдив
Ако знаех, че ще имат ефект - ок, но това са обезболяващи, като спра да ги пия пак ще ме заболи, ако и въобще подействат, че засега ефект няма. Въобще... Да спра до тук, че днес ми е ден за мрънкане.

# 609
  • София
Ройс,напълно те разбирам.Целият ми гръб е ошипен и сега като се наведа да чистя с прахосмукачка например,после не мога да се изправя.Ужас.Няма отърване от това чудо.

# 610
Всички болни да оздравяват бързо. Hug

За шиповете знам и аз, че не се лекуват, но болките може да се облекчат за доста по-дълъг период без медикаменти - с иглотерапия. Понеже карах няколко курса на лечение, но не за лечение на шипове, две пациентки на докторката ми споделиха, че я посещават заради това периодично.
Скъпо удоволствие е, но се разреждали посещенията. Една възрастна дама ми сподели / понеже питах дали има ефект, за да препоръчам и на майка ми/ и ми каза, че е много доволна.

# 611
  • София
Ройс, дано се пооправиш. Аз често имям обриви, имам екзема, която се появява от всичко(няма как да изключа напълно всичко, от което се провокира) и е много неприятно.
Здравето е най-важно, най-важно и за детето е ти да си здрава и енергична.

За форумната среща не знам...принципно ми се ходи някъде(че се пенсионирах напоследък), но първо не съм особено изявена във форума, ще ме гледат като извънземно.А и въпреки, че съм на 99 години изглеждам като лилипут и малолетно  hahaha Някак неудобно ще ми е.Но може и да си помисля. Бих дошла на малка среща, с всичкото звяр от клюкарника ще се чувствям неудобно.

# 612
Ройс, надявам се бързо да се оправиш Hug Не се ядосвай за парите, дано пък лечението да подейства и скоро да почустваш облекчение. Марти заслужава да те вижда здрава и усмихната, така че си ги дала за нещо смислено Hug

Аз вчера излизах с приятели, за да отбележим скромно рождения ден на един от тях. И се оказа, че той и една обща приятелка (на която не бях запомнила кога е рождения ден Blush) планират да празнуват по-сериозно и да правят общо парти в началото на декември, май и аз ще се включа и ще направим троен рожден ден Crazy Така, че за форумната среща май-май ще съм свободна Grinning Ако Сосчето, Ла вида лока и още някой от темата реши да ходи, бих дошла, но сама и на мен би ми било неудобно. То и мен извън 2-3 теми никой не ме познава, та ще се чувствам странно, ако съм сама. Erienne, ако решиш, можем да си правим компания.

# 613
  • Ямбол
Ройс, дано има ефект от лечението и болките ти отминат  Hug
Ох, и всичките мъничета да оздравяват, много го мразя това вирусно и разболяващо време.
На победителката - Честито! Новата тема звучи интересно, но сигурно няма да успея да се включа.
Ние с дребната днес добре си запълнихме деня - ходихме в парка, цопахме в локвите /една майка като я вида моята Магдалена как скача в локвите така притеснено извика, какно ли си помисли горката  hahaha /, посетихме централната поща и пуснахме писмо на дядо Коледа.
Shokoladche, честито! Леки девет месеца ти пожелавам и едно сладко, пухкаво финалче!
И още нещо да допълня - за пета поредна година банката, в която работя организира дарителска кампания. Включени са 21 проекта, най-различни, най-често свързани с дечица. Пускам ви линка към един от проектите, защото фондацията е създадена от наши съфорумки, и защото ги чувствам много близки - Фондация "Нашите недоносени деца"

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 16:04 от Майола Бени

# 614
Мисля,че имате малко погрешна представа за срещата на 30-ти.
Първо не ходят само или предимно от Клюто.
Второ, когато си искаш идваш и иси отиваш-чак до зори се вихрят Laughing
Трето никой не се интересува от някого специално-ходят си по темички и по темички си копунясват-възрастово всякакви дами и господа Wink
Та те така Peace
Ако няма нещо непредвидено ще отида.
Малко за освежаване на обстановката:

Скрит текст:
http://zasmejsa.com/videa/zobrazit/66217/nieco-pre-zeny-na-vianocnu-naladu/

Общи условия

Активация на акаунт