Аватарнa Tема 43 - Да стягаме куфарите и на път

• 24 659
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
  • гр. София
Деси,  Hug. Не е от шампоана. Laughing

Да не е от балсама тогава?  newsm78

Киндер сюрприз.  hahaha Много сладко звучи.

tooth tooth tooth tooth

# 586
  • В Космоса
Генче, генче. Laughing Още от бебе като почнали да ми щръкват във всички посоки едни косички, майка ми се ошашавила... Joy Дядо ми е бил стакава коса. Grinning

# 587
Матрйошка съм.   newsm44 newsm44 newsm44
На 29.11 пак съм на преглед.
Пуснах и контрола при имунолозите и резултати чакам в понеделник.
Чух се и с Начев, каза че няма нужда от лекарства за момента. Но контрола всеки месец.
Шоколодче, чак сега прочетох хубавите новини. Честито, много се радвам за теб, стискам палци за една лека и безпроблемна бременност, която да завърши с едно сладко шоколадово бебче  Hug

Акаша, страхотна коса имаш, това чудо успяваш ли да го срешиш  Mr. Green (успях да видя само твоя снимка покрай номинациите, там се виждаше още по добре)

# 588
  • София
Шоколадче,браво.Честито!Лека и безпроблемна бременност.И едно много пухкаво финалче newsm30  ylinfant

# 589
  • в огледалото на живота
Шоко,гуш  Hug
Безпроблемна бременност желая.

Акаша,какво косище....уоу.. Heart Eyes Simple Smile
И сега ли си такава дължина?

# 590
Много хубав ген, страхотна коса  Heart Eyes
Я, вижте какво заснех тия дни  Mr. Green
Скрит текст:

# 591
  • В Космоса
Благодаря!  bouquet

Девичка, с такава съм. Снимката е преди няколко дена.

Деси, готина снимка. Grinning

# 592
Шоко  newsm44  Hug Много се радвам. Все така да върви всичко и едно сладко мъничко шоколадче накрая да те радва и да си го гушкаш.

Аз пак не видях Акаша Sad Искам и аз  Embarassed

# 593
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Хей, банда ... ние няма ли да се организираме да идем  newsm78 Аз ще трябва да водя преговори да се гледа малката ..., ама ми се ходи ...
11 години БГ-Мамма - форумна среща, 30 ноември, след 19 ч. - ресторант Петлето

# 594
Ми,щом ти се ходи,значи не съм сама Embarassed
Хайде и другите се обадете и с нас в приключение се пуснете bowuu

# 595
  • Once there was a Hushpuppy...
Ейй, банда Hug
Акаша, пак те изпуснах Laughing Joy то, щото много ми се гледа, така ми се пада Peace
Но, момичета не смогвам да влизам често във форума, а сега ми е болен мъничкия и съвсем Sad
Девичка - къде си, как сет вие, аз хич не искам да се вясвам в темата с болестите Rolling Eyes
Деси, много готини маците Hug мммм, мяу!
Селенчето, дала тема, браво!
Остава да мислим....
Сосче, Ла вида лока - ходете на среща, да ни отсрамите нашата банда!
Да видят там на живо колко са готини пишещите тук!

# 596
  • в огледалото на живота
Ради, Hug
Тук съм ,тук  Wink

Като изключим някое хрема от време на време добре е дребосъчкова.... Simple Smile
Какво пак градинско- болестно прихванахте..?
Горещо се надявам да не е от онази страшната лаеща кашлица  Praynig

# 597
  • София
Тази кашлица е от не минаващите.Синът ми два пъти я прихваща и няма лекуване.Ужас.
А в градината всичките ми деца кашлят като магарета.Какво е това чудо не знам.Много упорито.И родителите задържат децата за два,три дни и айде пак на градина.И след седмица ми няма половината деца.Тази седмица цялата съм работила с 16 деца,при 30 по списък.

# 598
  • Once there was a Hushpuppy...
Девичка, започна и кашлицата, освен жестоката хрема Sad
Скрит текст:
Пуу, тъкмо започна да ги кара по-леко, и хайде пак..дано не стане ларингитна, уж съм взела всички мерки Crazy Знаеш, действам, щото си имам горчивия опит..
И вие да сте добре, леко да минава!
Сливке, така е, малко ги държат,
Скрит текст:
разбирам ги уж, ама моя винаги по 10 дена поне си седи, когато се разболее, вярно че ни коства сумати болнични и схеми, ама това е.На мен ми е по-важно да е здрав на градина, а не да го държа 3 дена и то, нищо не се излекувало.И, после са ми любими някои родетили, като вземат да ми обясняват как лекуват ларингити и хреми за 3 дена Laughing, а то от зор, да се похвалят, че детето им е "извънземно" и да се върнат на работа....комични са ми такива hahaha

Извинете за отклонението Hug Peace

# 599
  • София
Скрит текст:
Смятайте,че в училище контрола е още пО занижен.Там всеки си буха,киха и просто шанса да оцелееш е направо минимален.Айде в дг поне има някакви сестри,където надничат в гърлата на децата.Онзи ден една мама и й казахме да донесе бележка,че синът й е здрав,а той горкия червен от кашлица и на следващия ден тя заобикаля градината само и само да не се срещне със сестрата защото е ясно,че бележка не носи.Смешна работа.В крайна сметка кое е по-важно?

Общи условия

Активация на акаунт