"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-199.15 « Четв

• 46 655
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Ивче, специално за теб  Hug

Hug Hug Hug

Замислих се дали да не си сменя ава....   rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Явно с Мира са деляли една боя за коса, но като остана сам и е сменил леко гамата. hahaha

Joy Joy Joy

# 706
И това е за Ивето. Whistling

# 707
Много сте мили!  Mr. Green Mr. Green
Ама това в подписа ми е по-любимо,   Naughty Laughing  що само с Крачолчо ме засипвате....  Mr. Green

# 708
Ама това в подписа ми е по-любимо,   Naughty Laughing  що само с Крачолчо ме засипвате....  Mr. Green

Защото конкуренцията е по - малко и гледаме да ти помогнем. После като му станат много фенките да не кажеш, че не сме те предупредили. Laughing
А за новата му цветова гама не се чудете, нали и при жените когато приключват дадена връзка си сменят цвета на косата и така поставят новото начало. Явно и за мъжете важи. Party

При Ча не е цвета, а е прическата. Mr. Green

# 709

Хайде тогава от мен едно като подписа ти  Mr. Green Mr. Green

Аз се надявах, че ще си останеш фенка само на Крачолчо и при Чачко ще се празредим малко, ама не би  Mr. Green Mr. Green

# 710
Ми тя Мариса в ОК е спала с приятеля си, но нали ПО е турски сериал, та може Мира и да е девица на този етап, а и щом Оркун го е намекнал на Фарук, то сигурно е и така.

Искаш да кажеш, че на Чачко продължава да му върви на девственици????  Shocked Shocked Shocked То не беше Ферия, не беше Гюнеш  Joy Аз си виках сега Мира като е такава отворена няма да е девствена и няма да му се дърпа, даже си мислех, че ще се дърпа той  Joy Ех, такъв му бил късмета  Joy
Не аз, ти нали така написа, че Оркун е казал на Фарук.
Ивве, ето ти един Яманчо, че да си оправиш вкуса от Оркунчо, че те все него ти предлагат. Joy

# 711

Хайде тогава от мен едно като подписа ти  Mr. Green Mr. Green

Аз се надявах, че ще си останеш фенка само на Крачолчо и при Чачко ще се празредим малко, ама не би  Mr. Green Mr. Green

smile3544 smile3544 smile3544

Ха, иска ти се!  smile3534 Ама йОк!
  Crossing Arms Crossing Arms

Наде,   love001  love001  love001

# 712
На тази сцена също се смях.
Когато Яман цепеше дърва и при всеки удар Мерт му казваше Х..Х, нещо от сорта. Joy

# 713
Ми тя Мариса в ОК е спала с приятеля си, но нали ПО е турски сериал, та може Мира и да е девица на този етап, а и щом Оркун го е намекнал на Фарук, то сигурно е и така.

Искаш да кажеш, че на Чачко продължава да му върви на девственици????  Shocked Shocked Shocked То не беше Ферия, не беше Гюнеш  Joy Аз си виках сега Мира като е такава отворена няма да е девствена и няма да му се дърпа, даже си мислех, че ще се дърпа той  Joy Ех, такъв му бил късмета  Joy
Не аз, ти нали така написа, че Оркун е казал на Фарук.
Скрит текст:
Ивве, ето ти един Яманчо, че да си оправиш вкуса от Оркунчо, че те все него ти предлагат. Joy

Да, каза му, че връзката им е невинна и останалото, че не са спали изобщо си го помислих аз. Той не го е казал.  Grinning и  като прочетох, че в оригинала Мариса била спала с приятеля си, а това нали е турски сериал и ... навързах работите  Joy То Халето нали и тя е в турския сериал, ама спи с ОркунЧа без да са официални гаджета.  Grinning То ще се разбере Мира и ОркунЧ какво са правили, но едва ли ще е скоро.  Joy

МНооого хубави подписи!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 714
Нова булка нов късмет.... PeaceОт скоро ви дебна от балкона... Peaceискам да ви кажя,че сте много готини...почти колкото Чачко... HugПриято е при вас..,а и филма си го бива...Радвам се ,че попаднах тук сред вас...АМА ХЕМ ДЕ ЧОК    Hug Hug Hug

# 715
Добре де на девственица отива ли така да налита на Яманко? Whistling

# 716
Нова булка нов късмет.... PeaceОт скоро ви дебна от балкона... Peaceискам да ви кажя,че сте много готини...почти колкото Чачко... HugПриято е при вас..,а и филма си го бива...Радвам се ,че попаднах тук сред вас...АМА ХЕМ ДЕ ЧОК    Hug Hug Hug

Добре дошла!!! Wink Е, щом сме докарали до "почти колкото Чачко" пак е добре. Доближаваме се до него значи.  Grinning

# 717

Добре, че тя налита,   Mr. Green че иначе ще видим романтика към 30-и епизод. Joy

Boika Boqnova welcome

# 718

Може да и е писнало да е девственица  Joy Joy Joy Не, в интерес на истината ОркунЧ не е казал, че не са спали изобщо. Просто каза "Връзката ни е невинна"  Wink може би от време на време правят разни неща, но не толкова често, колкото на него му се иска.  Joy Joy Joy А той явно не е от желязо като някои други хора.  Joy Joy Joy

# 719

Не, но е по-освободена и отворена към живота, докато той е свит, и затворен, даже прекалено много, защото е смазан от живота до този момент. Дано в скоро време си разменят ролите както би трябвало да бъде.
Бойка, добре дошла при нас и приятни минути в темата.
Тя и Гюнешката в ПЕ беше девица пък изяде Емко на яхтата и не само тогава ми и след това. Blush Embarassed Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт