"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-199.15 « Четв

• 46 644
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Тъй като гледам мъжката част яко развява перчеми като байраци,  Joy затова е наложително фризьора на Ча да се появи в най-скоро време на сета на ПО, че да въдвори малко естетически ред......и Тан, и той се оказа перчемест. Joy

# 691
Искам да уточня нещо..Когато тримата мъже от сем.Серез излязоха навън,Мерт и Яман не пиха кола,а една напитка,наречена шалгам.Напитката има солен и горчив вкус.Но не знаех,че от шалгам човек може да се напие.Доколкото знам напитката не съдържа никакъв алкохол.

Благодаря за разяснението. Аз преведох с преводача шалгам като ряпа  Shocked и много се зачудих. После Яман нали каза на Мира, че Мерт е пил Шалгам сую - т.е. - сок от ряпа.  Shocked Някакъв ферментирал сок ще да е бил щом Мерт толкова се отряза.  Laughing
Joy Joy
Не знам как се напи без алкохол, но с глас не се бях смяла на турски сериал не помня откога.
Като започнах да се хиля още като запя в колата та чак докато не се прибра в къщата не спрях да се смея.
Чак сина ми ме чу като се хиля и ме попита какво става, извиках го да погледне и той се засмя като започнаха да го потапят в басейна и като го чу как граче. Joy
Много забавни моменти има в сериала и се надявам да не го превърнат в непоносима за гледане драма.
Лили, мерси за разяснението и превода на песента.
Тан наистина си имал приятелка, а аз си мислех, че е за заблуда.

Аз не разбрах много добре, но по-скоро Тан сигурно само я представя за приятелка.  Thinking Ще видим в петък  Wink

Относно драмата - и аз искам да не задълбават много в нея. Точно заради това не съм гледала много турски сериали. Гледах малко от Перла, ама много тежко почна да става и го зарязах. След това гледах 1-ва серия на Пепел от рози  Shocked Shocked Shocked направо се отказах още на 1-ва серия. Една моя колежка гледаше Листопад и с една друга коментираха и след последната серия докато коментираха такъв рев му удариха, че направо си казах, че такова нещо няма да си причиня.  Joy Но после загледах АФК - и там имаше драма, но не знам защо някак не ме отказа това. А ПО направо си е глътка свеж въздух  Wink - има я драмата, но не е толкова сълзлива  Naughty Има много комични и забавни моменти - като напиването на Мерт.  Joy Joy Joy Изобщо Мерт е уникален персонаж!!!  Wink

# 692
Тъй като гледам мъжката част яко развява перчеми като байраци,  Joy затова е наложително фризьора на Ча да се появи в най-скоро време на сета на ПО, че да въдвори малко естетически ред......и Тан, и той се оказа перчемест. Joy

Направо както някой беше писал оня ден - докараха ни до там, че да харесаме ОркунЧ  Joy Joy Joy

# 693

Направо както някой беше писал оня ден - докараха ни до там, че да харесаме ОркунЧ  Joy Joy Joy
Аз сериозно смятам, че това момче взе да се разхубавява   Laughing
Вече съм му на 3/4 фен  Heart Eyes Mr. Green

# 694

Скоро ще е....  Joy Joy Joy
Но други фенки   smile3528 smile3528 Две са му достатъчни  Mr. Green

# 695
Зори, честити ти нови дрешки ! Страхотни са ти !  Hug  Hug  Hug
Ивче, прочетох стихотворението ти, страхотно е !   bouquet   bouquet   bouquet

# 696
Не знам дали се разхубавява или не Оркунча, не мога да преценя на този етап, но като, че ли ми се стори, че по едно време косата му все едно беше боядисана с друг цвят, може и така да ми се е видяло.

# 697

И аз така смятам - днес пак гледах 9-та серия и определено изглежда по-добре  Wink А ако го сравним с оня лудия съвсем  Joy
Между другото сега се сетих, че ОркунЧ когато говреше с Фарук за Мира и се оправдаваше каза, че връзката му с Мира била невинна, а тази с Хале била друго нещо. Едва ли не само спи с Хале, а с Мира не е спал изобщо  Shocked Shocked Shocked

# 698
Не знам дали се разхубавява или не Оркунча, не мога да преценя на този етап, но като, че ли ми се стори, че по едно време косата му все едно беше боядисана с друг цвят, може и така да ми се е видяло.

Не ти се е видяло така, ами 100% има промяна в цвета на косата му.  Grinning Grinning Grinning според мен.  Shocked

# 699
Ми тя Мариса в ОК е спала с приятеля си, но нали ПО е турски сериал, та може Мира и да е девица на този етап, а и щом Оркун го е намекнал на Фарук, то сигурно е и така.

# 700
Ивче, специално за теб  Hug

# 701
Аз още в петък по време на серията ви казах, че ОРкунко е странен като че ли е с по - меден отенък на кичарата. Whistling

Явно с Мира са деляли една боя за коса, но като остана сам и е сменил леко гамата. hahaha

# 702
Ми тя Мариса в ОК е спала с приятеля си, но нали ПО е турски сериал, та може Мира и да е девица на този етап, а и щом Оркун го е намекнал на Фарук, то сигурно е и така.

Искаш да кажеш, че на Чачко продължава да му върви на девственици????  Shocked Shocked Shocked То не беше Ферия, не беше Гюнеш  Joy Аз си виках сега Мира като е такава отворена няма да е девствена и няма да му се дърпа, даже си мислех, че ще се дърпа той  Joy Ех, такъв му бил късмета  Joy

# 703
Тони, не ми казвай, че на първата снимка е Метин/Оркун. Shocked
И аз ги видях тези снимки във фейса но ако е той на първата, то все едно е друг човек, даже изглежда много добре.

# 704
Аз още в петък по време на серията ви казах, че ОРкунко е странен като че ли е с по - меден отенък на кичарата. Whistling

Явно с Мира са деляли една боя за коса, но като остана сам и е сменил леко гамата. hahaha

Явно така е станало.  Joy Ами човека и той иска да има много фенки. Чуди се какъв да се направи.  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт