"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-199.15 « Четв

• 46 666
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Фрагмана е супер.ще чакам петъчната вечер с нетърпение  Heart Eyes!
И като повечето от вас,този Тан така ме дразнииииии  #2gunfire,какви ли игри ще завърти!
хубава нощ момичета  Hug

# 676
Зори, най-накрая смени разветия перчем на Яманчо с нов подпис, честит да ти е.

Благодаря, Наде! Малко ще му поизкъпя перчемчето, че се омазни вече. hahaha

Лили, благодаря ти! 
bouquet

# 677
Ани, честит ти ав и подпис.
Вече започнах да губя надежда, че, ще го подстрижат. Crossing Arms

Благодаря ти Simple Smile

Аз свикнах да го гледам така, но ако му променят прическата няма да се разсърдя  Grinning
Песента е много хубава! Simple Smile Трябваше да пуснат някаква такава песен, че след онези кючеци от последната серия  Joy Joy Joy Тъкмо щях да ги похваля, че саундтрака е добър и те се оляха, но явно в следващата серия ще оправят нещата.  Joy Само турски рок не бях слушала.  Grinning Хареса ми песента!  Simple Smile

ооо песента е супер.Това е може би единствената турска песен която харесва мъжо.А Думан е доста обичана Рок група в съседката ни.Ама на мен само тая им песен ми харесва

Наистина е супер!!!  Grinning Не бях я чувала тази група  Wink почти никаква турска музика на бях слушала преди покрай АФК да харесам някоя песен и да се поинтересувам, но в ПО има повече песни, които ми харесват. СВалих си това-онова на Duman - хубава музика правят.  Wink

# 678
Искам да уточня нещо..Когато тримата мъже от сем.Серез излязоха навън,Мерт и Яман не пиха кола,а една напитка,наречена шалгам.Напитката има солен и горчив вкус.Но не знаех,че от шалгам човек може да се напие.Доколкото знам напитката не съдържа никакъв алкохол.

# 679
Превод на текста на песента Peace Peace Peace

Не съм виждал никоя друга по-красива от теб!
Не познавам никоя друга по-специална от теб!
Минавало ми е през ума,но не съм поглеждал друга.
Не познавам никоя друга по-красива от теб!

Откъде те срещнах,превърна ме в скитник.
Пазех се за теб и не съм се интересувал
от никоя друга по-красива от теб.
Даже и да умра,няма да се променя.
Не познавам никоя друга по-красива от теб!

Мнооого ти благодаря за превода  Wink Слушам я вече за не знам кой път и част от текста го разбрах, но някои неща ми се изясниха след твоя превод.  Grinning

# 680
Искам да уточня нещо..Когато тримата мъже от сем.Серез излязоха навън,Мерт и Яман не пиха кола,а една напитка,наречена шалгам.Напитката има солен и горчив вкус.Но не знаех,че от шалгам човек може да се напие.Доколкото знам напитката не съдържа никакъв алкохол.

Благодаря за разяснението. Аз преведох с преводача шалгам като ряпа  Shocked и много се зачудих. После Яман нали каза на Мира, че Мерт е пил Шалгам сую - т.е. - сок от ряпа.  Shocked Някакъв ферментирал сок ще да е бил щом Мерт толкова се отряза.  Laughing

# 681
Доколкото си спомням новината беше, че всички са на караоке. Така че освен медното гласче на нашето ашкъмче, аз очаквам и включване от Мерт. Mr. Green Мисля, че е по - добре да пее без микрофон. Whistling

# 682

Ех, че са хубави, бе! Прелест!
Благодаря за фрагмана, превода, песента, снимките  newsm51 newsm51 newsm51

# 683
Доколкото си спомням новината беше, че всички са на караоке. Така че освен медното гласче на нашето ашкъмче, аз очаквам и включване от Мерт. Mr. Green Мисля, че е по - добре да пее без микрофон. Whistling

Joy Joy Joy Joy Joy

Лили, още веднъж
    love001

# 684

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Еее, Зори, чивекът такава репетиция му дръпна, как без микрофон  ooooh!

# 685

Благодаря за разяснението. Аз преведох с преводача шалгам като ряпа  Shocked и много се зачудих. После Яман нали каза на Мира, че Мерт е пил Шалгам сую - т.е. - сок от ряпа.  Shocked Някакъв ферментирал сок ще да е бил щом Мерт толкова се отряза.  Laughing
Joy Joy
Не знам как се напи без алкохол, но с глас не се бях смяла на турски сериал не помня откога.
Като започнах да се хиля още като запя в колата та чак докато не се прибра в къщата не спрях да се смея.
Чак сина ми ме чу като се хиля и ме попита какво става, извиках го да погледне и той се засмя като започнаха да го потапят в басейна и като го чу как граче. Joy
Много забавни моменти има в сериала и се надявам да не го превърнат в непоносима за гледане драма.
Лили, мерси за разяснението и превода на песента.
Тан наистина си имал приятелка, а аз си мислех, че е за заблуда.

# 686

Не знам как се напи без алкохол, но с глас не се бях смяла на турски сериал не помня откога.
Като започнах да се хиля още, като запя в колата, че чак докато не се прибра в къщата не спрях да се смея.
Чак сина ми ме чу като се хиля и ме попита какво става, извиках го да погледне и той се засмя като започнаха да го потапят в басейна и като го чу как граче. Joy
Много забавни моменти има в сериала и се надявам да не го превърнат в непоносима за гледане драма.
Лили, мерси за разяснението и превода на песента.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
И аз много се смях на този момент. Ох, ама как само грачеше.
И на сватбата бяха забавни. А после и на сутринта Яман като припяваше, запасан с тая престилка.  JoyГолям сладур.

# 687

И Оркунч развял перчем. За Ивето сигурно.  Wink

# 688
Ивче,мила,поздравления за  стиха..Както един  наш любим герой от друг наш любим сериал казваше имаш по един талант на всеки един от десетте си пръста..Адмирации за теб newsm20 newsm20 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10

Hug

Мина епизод 9-и,  Peace
я, да драсна няколко куплети... Laughing

Появи се някъв си Тан,  Shocked
във главата му избухнал е вулкан,  Mr. Green
гледа като таласъм
и си шепне:"близо съм..."  Shocked

Уж пиано преподава,  Whistling
пробва да ни заблуждава,  Naughty
ала тайно пъзели реди,
до Мира иска се нареди. Mr. Green

Смахнат много, откачен,  ooooh!