"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-199.15 « Четв

• 46 647
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Добре де на девственица отива ли така да налита на Яманко? Whistling

Хаха тя Мира си е направо срамежлива. Мариса още в началото, когато отиде при Раян в къщата, преди пожара, му предложи да остане и да прекара нощта с него. Едва ли си е мислила, че ще боядисват стените  Mr. Green
Boika Boqnova, добре дошла!   bouquet

# 721

Добре, че тя налита,   Mr. Green че иначе ще видим романтика към 30-и епизод. Joy

Boika Boqnova welcome

Именно  Joy Joy ако го чакаме него.  Naughty Naughty Naughty все нещо го спира. Нараняван бил, искаше тя да се оттърве от ОркунЧа, после пък това не било нейно решение, искал тя да е наясно със себе си ...  Shocked Shocked Shocked Добре, че Мерт спря виенското колело та да се целунат.  Joy Joy Joy

# 722

Хаха тя Мира си е направо срамежлива. Мариса още в началото, когато отиде при Раян в къщата, преди пожара, му предложи да остане и да прекара нощта с него. Едва ли си е мислила, че ще боядисват стените  Mr. Green
Boika Boqnova, добре дошла!   bouquet

Мира, ако беше предложила такова нещо на Яманчо и той направо щеше да хукне да бяга.  Joy Joy Joy

# 723
То да не се окаже, че невинният е Яманчето. Mr. Green

# 724
Мерт ли го е спрял виенското колело, аз не съм разбрала, сигурно съм била стресирана от даскала по пиано?! Joy

# 725
Че май. Laughing

# 726

Като едното нищо  Whistling

# 727
Мерт ли го е спрял, аз не съм разбрала, сигурно съм била стресирана от даскала по пиано?! Joy

Да, Мерт го спря. Туче го попита затова и той каза, че иска за няколко минути да останат сами.  Grinning Тогава Туче му каза, че е голяма работа и го целуна. Горката тя. Той и вика: "И това ли беше част от плана?" Нали тя обеща да му помогне за Ейлюл.   Sad Мъчно ми е за това момиче Туче. Въпреки, че актрисата е някаква странна и изглежда по-голяма от Мерт.

# 728

+1

# 729
Мерт ли го е спрял, аз не съм разбрала, сигурно съм била стресирана от даскала по пиано?! Joy

Да, Мерт го спря. Туче го попита затова и той каза, че иска за няколко минути да останат сами.  Grinning Тогава Туче му каза, че е голяма работа и го целуна. Горката тя. Той и вика: "И това ли беше част от плана?" Нали тя обеща да му помогне за Ейлюл.   Sad Мъчно ми е за това момиче. Въпреки, че актрисата е някаква странна и изглежда по-голяма от Мерт.
  bouquet И аз не го бях разбрала това за колелото. Ама този Мерт е голяма работа  Party Party Party

# 730
еййй големи сте писарушки бе  Wink дур бе по яваш Joy Joy Joy
Лили Hug разбира се че можеш да ме наричаш по име Peace и благодарско за преводите къз Hug
фрагмента сте го обсъдили гледам Blush и на учителя по пиано сте му отделили достатъчно внимание Blushпрез крачолчо сте минали Wink и спирачката на Мертджи опра'яте  Joy Joy Joy
всичко е тамам Party

Boika Boqnova  Peace хошгелдиниз джанъм  Stop
отивам да си изгледам 8 епизод със бг субчета Peace ще надникна и 9 как е Flutter

# 731

+1

Ани Hug да ти нацепя гащите ми се ще Wink и да ти схрускам ава Joy Joy Joy Joy Joy

# 732
И аз не знаех, че е Мерт. Laughing

Фенския сериал с фрагман за 3 епизод

А това с колието Азра направо ме уби. Страхотни са! Peace

# 733
имаме ли нова тема  newsm78

# 734

+1

Ани Hug да ти нацепя гащите ми се ще Wink и да ти схрускам ава Joy Joy Joy Joy Joy

Благодарение на теб! Ти сложи снимките и аз не издържах на изкушението.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes МНого и различни емоции е показал Чачко на тези кадри.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт